- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Pá
addikt
feltettem a legújabb drivereket meg keretprogramot, de a helyzet nem változott.
-
Pá
addikt
Több mint egy éve hibátlanul megy a kártya, most volt egy Format C:, azóta a rádio rész nem működik. A tv megy gond nélkül, hang is kép is hibátlan.
Ha viszont indítom a rádiot, akkor a bejelentkező képet még megmutatja, majd mielőtt elindulna a progi, lefagy és kapok egy windows hibaüzenetet. És azután egy folyamatos ilyen ''beakadt a lemezjátszóba a lemez'' hang jön elő...
Mi ez? És mit lehet csinálni? -
Pá
addikt
Na rádio kipipálva, be is hangoltam.
Egy apróság, olyan két éve még adta a UPC a danubiust meg a roxyt, most pedig nem látom a csatornakiosztásban. Erről tudtok valamit? -
Pá
addikt
válasz
#65675776 #1400 üzenetére
A képfrissítés nem jött be, pedig eleinte jónak tűnt az ötlet, de 75Hz-re van állítva a monitorom, illetve tulképp TFTm van, szal itt nem tudom hogy vannak a hertzek, de azért nem hinném, hogy ez a hiba, mert csak ennél a 3 adónál jelentkezik.
Akkor b@ssza meg a UPC, hogy pont a RTLKlubbot nyomja gyengén. -
Pá
addikt
Na megnéztem a manual fine tuningot, talán csak egy minimálisan hangyányit segített, de az is lehet, hogy csak odaképzelem, szal a probléma még adott.
Nem értem, minden adó frankón bejön, miért pont ez az egy nem?? -
Pá
addikt
Köszi szépen.
Külön kábellel megy nekem is a rádio, csak nem akarok még egy + kábelt.
A régi tv tuneremen csak a tvt dugtam be nem is kellett állítani semmit, és jött onnan a upc rádio is, itt ez nem megy, gondoltam hátha valahol be kell állítani menüben, hogy honnan vegye a rádio jelet, de nem találtam ilyesmi.
Akkor lehet hogy elágazást csinálok, bár nincs sok kedvem ezzel szórakozni, mindegy ráérek.
Finomhangolást kipróbálom, de nem sok reményt fűzök hozzá, ha az auto fine tune minden más adónál működik rendesen, miért pont itt ne menne?
Amúgy az RTL Klub, a TVE és az Europa adók nem jönnek be, igazából csak az első zavar.
Illetve nem az hogy ne jön be, csak van egy negyedképernyő vastagságú csík és föl aláz futkározik. Ez van good qualityn, optimal qualityn pedig szétfolyik az egész képernyőre a csík, szóval zavaros az egész de legalább nem futkározik. -
Pá
addikt
Olyat lehet, hogy a rádió jelét is a tv kábelről vegye, ne a rádiobementeről?
A régi pixelview kártyám tudta.
Azért lenne jó, mert a UPC a tv adókkal együtt nyomatja a rádióadókat is a kábelen, és akkor nem kéne külön antenna a rádionak és úgy is jönne a cucc jó minőségben.
Szóval megoldható? -
Pá
addikt
válasz
#65675776 #1385 üzenetére
A depon, a termékleírásnál.
Bővebben: link
''Állóképek tárolása az összes használatos formátumban, 24 bites színmélységben max. 1024 x 768 felbontásban.
Mozgókép rögzítése AVI formátumban, max. 320 x 240 felbontásban, 25 kép/másodperc''
Áá, hülyeséget kérdeztem, az eredeti kérdésem úgy hangzik max mekkora felbontásban tud felvenni?
Így már lehet, hogy igaz a 320*240?
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
Max mekkora felbontást tud?
320*240?
Amúgy milyen minőségben vesz fel? Ez mire elég? -
Pá
addikt
Kösi mindenkinek, pedig már eldöntöttnek véltem a leadteket, de most még futok egy kört a pinnacléval.
Ja mégvalami, van különbség külső és belő tuner között? Olyan különbségre gondolok ami megért 4-5 ezer forint árkülönbséget. Képminőségben vagy iylesmiben. -
Pá
addikt
Köszi a válaszokat.
Iagzából a konkurenciája egy pinnacle pctv pro(asszem) lenne, esetleg ha van azzal is tapasztalatotok jó lenne, ha pár sorban össze tudnátok hasonlítani csak hoyg melyik a jobb. ha nem az se baj.
szerk: ja és a keret mekkora? mert engem csak akkor zavar ha nagoyn vastag.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
sziasztok!
olvasgatom a topicot, de elég rémisztő ez az 1000+ hsz.
Igazából csak pár egysezrű dolog érdekelne, mert lehet, hogy ilye karit fogok venni, egy gyors választ megköszönék.
1. Ezelőtt pixelview karit használtam ott volt olyan funkció a sima full screenen kívül, hogy az asztal háttere volt a tv adás, ilyet ez tud? úgy néz ki, hogy megvan a tálca is meg az ikonok is az egeret is tudod mozgatni és a háttérben megy a tv. ha pedig megnyomsz egy gombot akkor eltünnek az ikonok+ a tálca, ha megint megnyomod előjönnek.
2. Van always on top funkció? nyilván van, csak láttam hogy korábban valaki kérdezte
3. keretet el lehet tüntetni a képnek?
4. milyen a szoftver? minőségileg és sebességileg.
a sebességben főleg a progi indulását és a csatornaváltás sebességét értem. + scannelést
thx, egyelőre ennyi lenne
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest