- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Aktív témák
-
Thommer
csendes tag
válasz
Thommer #2466 üzenetére
Közben feltettem a Dscaler 4.1.11-est. Igaz ugyan, h csak Beta verzió, de müködik. Ez már végre felismeri rendesen a Winfast kártyát, hang is van, szal már majdnem közel állok a tökéletes boldogsághoz.
Egy apró kissé szürkés felhő még akad ugyan: ha elindítom a Dcsalert, majd kilépek belőle és a PVR-t akarnám nézni, csak sötétség van a kép helyett, a hang viszont megmarad. A gép újraindítása után minden helyreáll.
A nagy álmom az lenne, h a Dsaleren TV-zek, mert több (kényelmi) beállítás van benne, és mert hozzászoktak a PCTV-s korszakból. Igaz, h akkor a képminőség miatt is indokolt volt, de a Winfast esetében ugyanolyan szép a gyári progival is a kép. Tehát a PVR-t csak feltételre kívánnám használni, de ha ez így nem fog tökéletesen megvalósulni, akkor is boldog ember leszek. Lényeg, h a két fő problémám megoldódott. -
Thommer
csendes tag
Ott a pont, ugyanis nekem is SB Live! 24bit-em van, csak elfelejtettem írni. Kivettem a kartyát, és megnéztem az alaplapival (ALC650), ezzel gyönyörűen mükszik, a probléma megszűnt.
Majd, ha új erőre kapok elkezdek játszani a különféle PVR-kel, ill. a Creative driverekkel, hátha vmelyik kombináció életképes lesz. Te melyik verziót használod, a legújabbat, ami a Leadtek oldalán fenn van, asszem a 3.0.10.79 (mire megtaláltam, h hol írja ki a verziószámot...)?
[Szerkesztve] -
Thommer
csendes tag
Hellosztok!
Pár napja beruháztam én is egy ilyen kártyára. Az install rendben volt, a képe szép, germanyra állítva be is hoz minden csatornát. De a hanggal még akadnak sajnos problémáim:
- PVR-ben minden csatornaváltáskor lenémítja az adásokat, én meg ugye nyomogathatom a mute-t mindig mikor vmi mást akarnék nézni. Viszont nem éri be a program ezzel, mert átváltva, unmute-zve nincs egy ''darab'' hang se. Csak akkor hajlandó hangosfilmet játszani nekem, ha v kilépek és újra indítom a pvr-t, ami már az út csatin állt; vagy továbblépek és gyorsan vissza, így az unmute után az esetek többségében megjön a hang. Természetesen auxra van tolva az audio out control line, ill. a audio recording control line. Kérdés: ez miért, mitől lehet? Maga a mute-olás része normális vagy az sem?
- Dscalert 4.1.8-at is kipróbáltam mert az előző, Pinnancle kártyámhoz ez nagyon tuti néző progivolt, reméltem, h ehhez is tudom használni. De egyenlőre nem úgy néz ki. Nagy nehezen megtaláltam, h a hardware setupban mit kell megadni a kártya és a tunner típusának, h végre lássak valamit és tudjak csatornákat kereseni:
A Card résznél vártam volna, h vmi Winfastot is ki lehet választani, ugyanis Pinnancle PCTV Pro anno ki lehetett, de most azt se látom. Találtam ilyet, h Conexant CX23880 TV/FM EVK, ezt ki is válsztottam. Viszont én úgy tudom, h ez a tunner típusa. Ezek után mit válasszak ki a Tunner résznél? Semi támmpontom nincs, egy rakás LG, Philips, Temis, és egy-két másmilyet látok csak a felsoroltak közt. Jobb híján próbálgatással egy Alps TSBE5 [PAL] nevűnél ragadtam le, mert ezzel végre láttam képet, minden csatorna meg is van vele. [link] De hang az egy szál se! Egy árva opciót se látok, ami kicsit is hasonlítana az Audio Inputra, ahol meg tudom adni a hangforrást, és ami a Pinnacle kártyánál meg is volt. Vhol itt kéne lennie, de nincs: [link]. Ezekből úgy tűnik, mintha nem teljesen ismerné a kártyát, de hát olvastam, h sokaknak működik.
Ha vkinek van vmi ötlete, segítsen, plíz!
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest