- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Christoph
aktív tag
Sajnos nincs x64 driver és valszeg nem is lesz. Én anno küldtem egy emailt nekik amiben erre vonatkozott a kérdés, és azt írták (ez kb 2-3 hónapja lehetett) hogy nincs is tervbe véve, de figyeljem a weblapjukat, ha lesz, felteszik.
Eléggé gáz, pedig bíztam abban hogy legalább az ilyen nevesebb cég időben lép....
Bocs, ez a válasz DopeBob-nak ment....
[Szerkesztve] -
Christoph
aktív tag
#416-ra valami megoldás??
-
Christoph
aktív tag
A régebbi verzióknak az volt a hibájuk, hogy összeakadtak a Nero és Quicktime codecekkel, az újabbaknál már kijavították a hibát, próbálkozz a legújabbal.
Bővebben: link
Ja és a másik, a kérdésed a kérdésemre, a hibát más gépekben is produkálta, de ez szerintem nem hardverhiba, hiszen más tulajok is panaszkodtak erre, a kérdés, hogyan lehetne ezt a zajt kiküszöbölni.
[Szerkesztve] -
Christoph
aktív tag
A #416-ra valaki??????
-
Christoph
aktív tag
Nekem XP Deluxe kártyám van, és van két problémám:
1. Azok a csatornák amelyek az alacsonyabb frekiken vannak, tehát az első egypár csati pl viasat, azok nagyon zajosan jönnek be, a tv-n tökéletesek.
2. A PVR-be épített deinterlace nem műxik valami jól, gyors mozgásoknál a kép csíkozodik, sőt még néha a képre viszintes csíkokat is kidob (mint valami zaj néha bevillannak), ez azért zavaró, mert ezt régebben nem csinálta, csak az elmúlt pár hónapban megjelent driverekkel/pvr-rel. Amúgy használnok külsö deinterlacert, de jó lenne ezt kikapcsolni, vagy ha úgy működne mint a régi, mert így csak ront a kép minőségén...
Valami megoldás???? -
Christoph
aktív tag
A tegnapi nap kiadott a Leadtek új Winfast PVR-t.
Bővebben: link -
Christoph
aktív tag
Akinek gyengébb gépe van, annak a legjobb megoldás az Intervideo Windvr 3, mert jól konfigurálható, és gyengébb gépen is tudsz vele dvd felbontásba mpeg2-be rögzíteni, söt a hangot is tudja rögtön ac3-ba venni. Nagyon szép a képminősége, és mindent tud, bármit beállíthatsz, persze az előre tárolt profilok sem rosszak...
-
Christoph
aktív tag
Kicsit ködös az amit kérdezel, de egy korábbi hozzászólásomban éppen azt írom, hogyha minőséget akarsz, akkor ne rögtön abba a formába captureölj amibe a végén tárolni akarod. Hiszen egy több menetes tömörítés alacsonyabb bitrátán is jobb minőséget hoz, mint a realtime 1 menetes tömörítés. Ha azt akarod hogy a végeredmény dvd kompatibilis file legyen, úgy is captureölhetsz, de akkor egy dvd-re elég kevés anyag fog ráférni elfogadható minőségben, ellenben ha utána több menetes tömörítés eredményeként készíted el a tárolandó anyagot. Ha a kérdésed arra vonatkozik hogyan lehet egy lemezes divx/xvid-t csinálni, akkor ajánlom a Gknot nevű progit, tud magyarul is megtalálhatod leírással együtt itt: Bővebben: link
-
Christoph
aktív tag
Ha fontos a minőség is és a helyigény, akkor azt egyszerre capturrel nem lehet elérni.....
Ha vcd-ket akarsz csinálni, a legjobb ha rögzítesz pl xvid-be mondjuk 640*480-ba, aztán ha megvan egy profibb progival átkonvertálod (a felbontást is a szabványra) vcd formátumba mondjuk CCE-vel. Igaz ez időigényesebb, de a végeredményen is meglátszik majd. Ha rögtön vcd-be rögzítesz az sohasem lesz olyan minőség mint a fenti leírással. Ennek oka az is hogy az analóg források zajosabbak, ezért pl ha ffdshow-val rőgzítesz xvid-be rögtön rányomhatsz egy realtime denoise3d-t ami elég jól kiszűri a zajokat, így az eredmény jobb minőségben lesz tömöríthető vcd formátumba. -
Christoph
aktív tag
Xvid vagy ffdshow(xvid1)-val 640*480-ba. Az ffdshow azért jó, mert van benne deinterlacer és profi zajszürő, így a kimeneti fájl nem lesz túl nagy és jó a minősége. Ami érdekes, hogy csak akkor működik a winfast pvr-be épített deinterlacer nekem, ha egy régi verziót rakok fel, az újaknál nem, akkor nekem kell ezt az ffdshow-val megcsinálni.
Próbáld ki az új divx5.2-t, az sem rossz, elég szép eredmények érhetőek el vele, ha elég erős a procid. -
Christoph
aktív tag
Ha valakit érdekel/érint, most vettem észre a leadtek weblapján hogy nem egészen 1 hónapja kiadott egy nagyon korrekt részletes magyar nyelvü használati útmutatot a Winfast PVR/FM programjához, sok érdekes dolog van benne.
Csak gondoltam hátha.... -
Christoph
aktív tag
Kijött az új Winfast Pvr, letölthetö: Bővebben: link
Javítja a Nero és Quicktime filterekkel való ütközést, és támogatja a VMR9 renderert.
Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- Ford topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest