- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
Aktív témák
-
td
senior tag
Kipróbáltam a VirtualVCR-t (ingyenes!), és tök jól vett fel, igaz, ott az mpeg2 nem használható, helyette így mjpeg-et alkalmaztam. Az viszont úgy nézem, jóval több helyet foglal. Végül is mindegy, mert aztán megy majd divx-be.
Amúgy is azt javasolták nekem, hogy veszteségmentessel vegyek fel, s deinterlace-t is csak utólag csináljak, úgy szebb lesz az eredmény (nomeg a 2-pass renderingtől is).
Csak a hangolás egy kínszenvedés ezzel a VVCR-el. Meg az IUVCR-rel is - valami Tuner properties ablakot csalogat elő (úgy nézem, azt a driver nyújthatja), amin tök lehetetlen a scannelés. -
bzoley
veterán
2000+-om van és Divx-ből eddig nem sikerült olyan beállítást előcsalogatnom, amitől ne blokkosodna a kép, vagy ne mászna fel 100%-ig a terhelés.(720*576 mellett értendő). Xvid-nél(régi) ''jó'' minőség mellett rögzítettem quantizer 3, vagy 4 beállítással. (Motion search precision 4, inkább 5) kb. 50mb/min. Ez így nálam az éppen folyamatos sebességet jelentette. Újabban viszont ''csak'' a DVD-profilt használom későbbi megnézéshez.
-
ion
csendes tag
Nem kell memória csere....badarság....Ezek a kártyák a processzoron át a videokártyáig vezetik át a jelet és kell egy kis hardver igény. , amihez a tiéd tökéletes. A Task Managerben a WFTV.exe-nek a prioritását felveszed 'Magas'-ra (Vigyázz nehogy Real Time-ba vedd fel, mert használhatatlan lehet a gép) és már nagy valószínűséggel nem fog szakadni a kép...
That's it...
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED monitor topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest