- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Rönó
tag
válasz
Barka77 #4830 üzenetére
Szevasz!
Úgy emlékszem nállam is voltak ilyen bajok.De vagy a driver vagy a vezérlőszoftver cseréjével ez megoldódott ahogy Bzoley is tanácsolta. A nállam jelenleg tutin működő párosítás a következő: Driver: dátum: 2004. 10. 18. verziószám: 5.13.1.3307 (a gyári telepítő cd-n nekem ez van)
Vezérlőszoftver: PVR2, verziószám:2.0.2.2.
Üdv: Rönó -
Rönó
tag
Sziasztok!
Én nem tudom hogy miként van ez a dolog de nekem fenn van a k-litle codec pakk+ még néhány multimédiás szoftver (Pl: ProgDVB, altDVB, GOMPlayer, stb.) mind-mind a maga saját kis kodekkészletével és nekem tutira megy minden! (Le is kopogtam!!!!!) Persze az elején a telepítéseknél én is küzdöttem a bitekkel és a bájtokkal de a vége az lett hogy felraktam azt a drivert ami a telepítő cd-n volt és azzal megy minden. Az újabb drivereknél mindig szarakodott valami. Felvenni pedig az mpeg2 good quality beállítással szoktam. Ezzel nekem nem akad, nem csúszik el a kép a hangtól, és a minőség sem rossz!
Rönó
tag
bzoley, daa-raa,köszi a reagálásokat. Majd, próbálkozom.
Rönó
tag
válasz
#65675776 #3938 üzenetére
Szevasz!
Ezt a ''pc bekapcsol, műsort felvesz, pc kikapcsol'' lehetőség melyik dtv verzióban van benne? Nekem a 2.0.1.85-ös verzió van fönt mert szerintem ennek volt a legszebb a képe. De az is hozzátartozik az igazsághoz hogy mostanában (kb 2 hónapja) nem próbálkoztam újabb verzióval. Szóval ez nagyon érdekelne. Ha van időd légyszi írd már meg amit tudni lehet erről a funkcióról. Előre is köszi!
Rönó
tag
válasz
#65675776 #3602 üzenetére
Sziasztok!
Na,szóval Saját tapasztalatom alapján írom hogy az expert mellé nyugodtan be lehet tenni a Technisat skystar2 műholdvevő tunerkártyát. Tökéletesen megférnek egymással. Nem akadnak össze sem a driverjei, sem a sw-i sem pedig a beléjük integrált kodekek, egymással sem és a gépen lévő kodekpakkal sem. Bár a skystar2-vel rengeteget szenvedtem mert a hozzáadott driverben valami összeakadt szinte mindennel (a Nod32-től kezdve a winamp-ig). 2 nap kellett hogy rájöjjek a beállítás trükkjére. A lényeg hogy az expert tökéletesen megy mellette a pvr-el és dtv-vel is.
Üdv: Rönó
[Szerkesztve] -
Rönó
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek ha egymás melletti slotba teszem az expert-emet és egy Technisat skystar2 műholdvevő tunerkártyát akkor az zavarni fogja-e egymást esetleg? A válaszokat előre is köszi!
Rönó
tag
Sziasztok
Na szóval az AV Rack nevű progival (ami a hangkártya telepítő cd-jén van rajta) összejött a dolog. Bár kicsit barbár módon sikerült megoldani. A deck-et szétszedtem és a fejhallgató aljzatára odaforrasztottam 3 db drótot aminek a másik végére egy bedöglött fejhallgató dugója került. Csatlakoztattam egymáshoz a két (kb 20 év korkülönbségű) ketyerét. A deck összes hangszinszabályzóját a minimumra húztam és hangot is csak kb 5%-ot adtam neki. Így aránylag zajmentesen sikerült megoldani a dolgot. Mégegyszer köszi a segítséget és a törődést mindenkinek aki tanácsot adott!
Üdvönó
-
Rönó
tag
A gond forrása az hogy én az isten hátamögött 6 utcával lakom ráadásul most vasárnap-hétfő pünkösd és csak a templom és a kocsmák vannak nyitva. Műszaki bolt esetleg csak a muzulmánok földjén...! Viszont a kazit csak 1 napra kaptam meg! Ugyhogy ha nincs más felveszem a hangsávot a zéro videojellel eggyütt és majd szétválasztom.
Rönó
tag
Sziasztok!
Én azt szeretném kérdezni hogy lehet-e csak hangot digitalizálni ezzel az eszközzel? Mármint úgy gondoltam hogy a deck rca kimeneteit összekötném a kártya rca bemenetével. Amúgy nekem most tökéletesen műxik minden. Igaz hogy a DTV-t használom. (Lejátszás, felvétel, vhs-ről a digizés. Nincs hangelcsúszás és a minőség is tuti.)
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv: Rönó
[Szerkesztve] -
Rönó
tag
Üdv: daa-raa, bzoley! Nagyon köszönöm a válaszokat! Bár a bzoley-féle link a szépséghibákról nekem nem nyilt meg.
Rönó
tag
Szevasztok!
Ez a legújabb beta verzió vajon tudja már az adaptív csatornakeresés mellett az időzített felvételt is? A DTV-t csere az annyi hogy a megunt verziót simán uninstall-al letörlöm (XP esetén a programok telepítése és törlése menüben) majd az új verziót egyszerüen installálom? Ugye nem kell hozzá semmilyen törlőprogram mint a PVR-hez? Előre is köszi a választ!
Rönó
tag
Sziasztok!
Az a gondom hogy fent volt a DTV egyik első verziója ami szépen működött is de a kíváncsiság miatt letöröltem és feltettem a legújabbat. Az újban viszont nem működik az adaptív csatornakeresés. Sőt a nornál is csak 5-6 csatit lel meg a 42-ből. A winfast viszont műxik igaz hogy kb 2 éves verzióval és driverrel. Mi lehet az oka? Aki tud valami megoldásfélét azt kérem hogy írja meg:
Üdv.: Rönó -
Rönó
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni a témában jártasabbaktól hogy mi az oka annak hogy a dtv a beszkennelt csatik közül 1-nél (AB Moreurs) nem támogatja a fevételt. Pontosabban a felvétel gomb megnyomása után azt írja ki hogy:''video folyam nem rögzíthető''. A pvr viszont felveszi. Mi lehet az oka? Aki tudja kérem ossza meg velem a megoldást mert tanácstalan vagyok.
Rönó
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni a hozzáértőktől hogy mi az oka annak hogy a felvett műsor hangja nagyon torz. Rendesen, Tv-nézés közben tökéletes, de ha felveszek valamit és utánna visszanézem a kép az szinte tökéletes de a hangminőség kritikán aluli. Egyébként most a DTV van fönt de a pvr-el is voltak hasonló gondok, de ott a képminőség is romlott az eredeti adáshoz képest. Előre is köszönöm a válaszokat.
Rönó
tag
Sziasztok!
A kártyák dobozain lévő képek és a bennük lévő progik sem teljesen mérvadóak abban ha meg akarjuk tudni hogy a kártya hardweresen is tömörít-e. Az a biztos hogyha rá van írva a dobozra a dolog! Sajnos az enyém is csak sw-en tömörít. Pedig már az újabb dobozban volt csak a felírat nem stimmelt. A progik is már újak, ulead 8...!
Viszont azt szeretném megkérdezni a tapasztaltabbaktól hogy miért van az hogy az rtl klub és a tv2 hangja csak monóban jön, a többi adás viszont rendesen sztereóban.. A kártya a kábeltévé hálózatára van dugva. Ja, és a tv-ből rendesen kijön a szereó hang. Előre is köszi a segítséget.
Rönó
tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy ha a PVR legújabb verzióját felteszem akkor elképzelhető-e hogy javúl a képminőség? Csak azért mert eléggé szemcsés a kép, viszont ha a tv-re dugom a kábelt akkor gyönyörű a kép. Előre is köszi a segítséget.
Rönó
tag
-
Rönó
tag
Normálisan még SOHA nem játszotta le a felvett anyag hangját!
-
Rönó
tag
Miért van az hogyha felveszek bármilyen műsort bármilyen tömörítéssel a lejátszáskor a hang sistereg,zúg ...szóval nem jó? Simán tv nézéskor pedig jó minden. Aki tudja írja meg, lécci!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Linux haladóknak
- Formula-1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Íme az új Android Auto!
- Nyaralás topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest