Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
Toobee
üzenetére
Frinsa Collective JÁVA, most kóstoltam. 9Barista+Kinu M47C és Fellow Ode+textilszűrő. Gondolom az eljárás miatt van ez, de elég sötétek a szemek, a Kinuval is úgy szaladt le, mint valami olasz pörkölés. Térfogatra is úgy viselkedik, mint a sötét kávék. Ezt próbáljátok ki mindenképp, nagyon különleges. A kapor a domináns már illatban van, ízben meg aztán pláne. Emellett édeskés is, ez lenne gondolom a mangó, bár én inkább szőlős vonalat mondanék rá. Délután a La Scala+Baratza Sette párossal is megvallatom. Nekem beváltak ezek a filter pörik eszpresszónak is. Nem olyan gusztusosan jönnek le, mint egy sötétebb pörkölés, de ízben nagyon korrekt.
#101998TOZ: nem tudom hogy milyen ez a 4 körüli állás, de ezt is kipróbálom, még ezzel a kávéval. Azért se értem, hogy hogyan működik nálad, mivel most 1.3 álláson voltam 15 gramm esetén, és pont 3 percet tudtam összehozni így: 15g kávé, 35g bloom 45s-ig, majd 75s-ig 150g, aztán megkapta a maradékot is 250g-ig és kb 3 perc volt, mire lecsorgott. Ja, izé. "MM es FO élmény", ez mit jelent?

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LEGO klub
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen processzort vegyek?
- Elden Ring
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest