- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Lehet cserelni, persze. Apple store-ba nem vinnem, ott szerintem eleg dragan cserelik, bar egy kerdest lehet, hogy meger. Naluk van konkret ar, naluk pedig kerhetsz arajanlatot ra. Azt mar Neked kell eldöntened, megeri-e azt a 10k körüli összeget, szerintem annal nem nagyon lesz olcsobb mashol sem.
Ha esetleg van hozza erzeked/türelmed/tudasod meg eszközöd, vagy ismerösöd, akkor meg tudod csinalni magadnak is, de nem egyszerü.. Ebayen 20 dolcsi alatt lehet mar venni akksikat.
Harmadik opcio, hogy eladod es veszel egy masikat, aminek jobb az akksija, ami mondjuk elegge zsakbamacska, de ha szerencsed van, olcsobban meguszod, mint az akksicserevel. -
pcnet
addikt
-
dani3l
őstag
iFixit Battery Replacement
Akksit tudsz rendelni akar a linkelt oldalrol, akar ebayröl, de meg vateran (/grandon) is van.
Egyebkent szerintem erdemes elmenteni az oldalt, en csak erdekesseg keppen szoktam nezegetni, hogyan van összerakva egy-egy ilyen kis cucc, nagyon komoly.. -
Dogmatix
tag
Nekem is szarakodik az AppStore, bár kidobálni, nem dobál ki, viszont néha egy-egy programból ki szokott dobni. Nem sokszor fordult elő, de azért idegesítő. Elvileg az Apple pont az iOS-től lenne ennyire prémium (mobil eszközök piacán), de ezt a 6ot rendesen eltolták szerintem. van pár hasznos újdonság, de elég sok a hiba még.
-
Dogmatix
tag
mert nem hallod a különbséget egy jó minőségű mp3 és egy FLAC szám között sem. A Touchban lévő "hangkártya" (inkább chip), ennyire nem jó minőségű. Ugyan úgy értelmetlen egy 100k-s Z5500at használnod otthon ha integrált hangkártyára van kötve. Nyilván hallasz így is valami különbséget, hogy tisztábbak a hangok meg minden, de nem éri meg mert itt van az 1400bitrátás számod, foglal fél gigát, de ha 320ban lenne akkor az ötödét foglalná kb és annyi különbséget nem hallanál, hogy megérje elpazarolni a tárhelyet. Persze ez megint egyéni döntés, mert ha kevés számot hallgatsz akkor nem fog zavarni, de nekem elég sok szám van a Touchon.
-
e30st
tag
igen,igen, most látom hogy az tényleg csak macre van. De ott a wikipédiás linken van rengeteg más, ingyenes, windowsos progi is, amik hasonló tudásúak. És tényleg remekül működik, végre tudok egyik gépről a másikra zenét átvinni, az iPod segítségével, meg eleve könnyebb és gyorsabb, nem kell beimportálni, meg konvertálgatni, stb.
És amennyire tudom, az iTunes windowson borzalmasan lassú, és használhatatlan. Szóval ott mindenképp jó alternatíva egy ilyen külsős iPod manager program. -
e30st
tag
-
P-SZ-S
aktív tag
Nincs olyan, mindegyik ugyanazt a gyári adatot használja, ami össze vissza ugrál használattól függően. Volt hogy játszottam 3D-s játékkal fél órát, lement 20%-ra, majd 5 perc pihenés után már 45% volt. Szerintem úgy számol hogyha még játszanál, akkor csak addig bírná, viszont készenléti állapotnak 45%-on van. Vagy ez csak nálam volt így?
-
e30st
tag
Ha az új szoftverrel ez az első bekapcsolás volt, akkor nincs azzal semmi gond.
Én egyébként nem sűrűn kapcsolgatom ki-be, és szerintem amíg a bekapcsolási idő 1 perc alatt van, addig nincs vele gond. A lényeg, hogy bekapcsolt állapotban működjön rendesen, gyorsan.
Azért is nőhet az idő, mert rossz tulajdonsága az Applenek, hogy míg az iOS 1. verziója 200MB körüli volt, most már 600MB körül van a rendszer mérete, és azt bizony beindítani. -
e30st
tag
hol vettél LOD-t, és milyet, mennyiért? megéri a pénzét? jó minőségű? én is néztem már, csak eddig nem vettem, mert nem akartam hogy valami olcsó kínai gányolt vacak kössön ki nálam. (mert inkább eBayről rendelem, mint normál boltban 2x annyiért, és ott van ilyen hátulütője, hogy nem tudod mit rendelsz, csak ha már ideér)
-
Enyém
csendes tag
sziasztok
be lehet importalni itunesba a szamaimat a mar meglevo mappa elrendezes/hierarchia szerint? mar kialakitottam magamnak egy kulon rendszert es igy tudom melyik szamot melyik mappaban talalom meg de amint importalni akarom oket az itunesba az sz@r szetbarmolja az egeszet.
-
e30st
tag
iTunes-t nyisd meg, válaszd ki baloldalt a touch-ot. akkor megjelenik fent egy vízszintes sáv
music-pictures-apps-videos (nem pont ebben a sorrendben)
válaszd ki az apps menüpontot.
most látni fogod, hogy hogy helyezkednek el az appok a kijelzőn. itt görges legalulra.
ott egy listában fogsz látni néhány appot. Azokat, amelyikek lehetőséget biztosítanak külső fájlok kezelésére. A flac player is ilyen (merem remélni). akkor ott válaszd ki a flac playert, és lesz ott egy "Add" lehetőség. arra rákattintasz, és megjelenik a kis ablak, ahol kiválaszthatod a fájlokat, vagy egész mappákat, amiket aztán felmásolhatsz a touchra. Ezeket a fájlokat a touchon csak és kizárólag az adott program fogja látni.
(pdf-readereknél, meg videólejátszóknál ugyanezzel a módszerrel tudsz külső fájlokat felrakni a touchra) -
ko9
addikt
Nem csak egy fajta van, Macre találtam anno ilyen egykattintásost. Behúztad, kérdezte, hogy hova mentse, és béke.
Audiókódolásra én MediaCoder-t használok, de mindjárt szétnézek, hátha találok valami egyszerűt. -
e30st
tag
szép kis ötlet. látom akkor te is komolyabb szintű zenebarát vagy. ott egyébként nyugodtan vihetsz saját fülest, egyébként a kiállított fülesek is egész jók, (Beats Pro, Bose aktív zajszűrővel, BW, AKG meg ilyen fejhallgatók vannak kiállítva).
Én szívem szerint a Classicot javasolnám, már csak maga az apple életérzés miatt is, hiszen az az egyetlen termék, amit semmilyen mértékben sem utánoztak le a gyártók, meg a 160GB tárhely olyan, hogy nem kell azzal szórakozni, hogy melyik régi számodat töröld le, hogy fel tudjon menni rá a legújabb sláger, meg fantasztikus dolog, amikor eszedbe jut a metrón egy 1000 éves szám dallama, és pont meg van az iPododon. viszont hangilag azt kell mondjam, a régebbi iPodok jobbak voltak (minőségben nem biztos, de hangerőben mindenképp) viszont ha erősítőt használnál akkor meg ez tárgytalan, az úgyis dob a hangerőn igény esetén.
sok sikert! -
e30st
tag
mediamarkt, saturn nem ajánlott, ott csak ritkán teszik ki, akkor sem az összeset.
starking, xms, és iStyle az, ahol mindig minden iPod ki van pakolva.egyébként meg nekem mindegyikből van, sok generációra visszamenőleg, és ezek a tapasztalataim:
a legeslegjobb: iPod Video 5G 80GB ez nagyon hangos, és minden tartományban tökéletesen szól.
a 3. generációs touch (nem a 8, hanem a 32 és 64-es) az ami a legesleghangosabb. ezek is tisztán szólnak, némileg talán kevesebb a basszus mint a classicnál.
4. generációs touch halkabb mint a 3. generációs touch, hangzásra azzal sincs semmi gond.
legújabb classic viszont lényegesen halkabb a touchoknál. én is nagyot csalódtam benne, ráadásul az enyémet már 2x is ki kellett cserélni a click wheel problémái miatt. visszasírom az 5. generációs classicot/videótamúgy meg iPodonként is van különbség, nem mindegy az se hogy épp melyiket hogy forrasztották, meg melyik gyárban szerelték össze, stb. szóval ezek változhatnak. amiket leírtam, az én személyes tapasztalataim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest