- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
moddingR #13441 üzenetére
Nekem a 4G Nanom csinalja ezt neha, de olyankor ha atpöckölöm a hold gombot, majd vissza, akkor megjavul. Bar hozzateszem nekem nem teljesen erzeketlenek olyankor sem, csak össze-vissza müködnek.
Viszont ha egyaltalan nem müködnek, akkor valoszinü elromlottak, felteve, hogy nem az iPod fagy kapasbol, amit ketlek. (Mondjuk van egy iPod Videom is, ami valoszinü winyo-hibas, mert eleg hamar csutkara fagy bekapcsolas utan, akkor olyan, mintha nem müködnenek a gombok, de igazabol csak az iPod vakarozik, es ha eleget varok, akkor többnyire reagal valamit..)Esetleg probalj meg egy restoret iTunes-bol, bar szerintem ez hardveres gomb lesz, ugyhogy ha hasznalni akarod a tovabbiakban is, akkor bizony cserelni kell..
Mellesleg ahogy a kollega is irja elöttem, altalaban igy romlanak el a dolgok, egyik pillanatban müködik, a masikban meg mar nem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple MacBook
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest