- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
válasz
Asassyen1989 #11792 üzenetére
IS-t használok, december óta - és minden rendben van vele. Nem "vándorolt" sehová. Védi a kütyüt és megmarad az eredeti szép dizájn is. Eleinte kicsit gyűjti a koszt (a széleken), de ez elmúlik. Csak ajánlani tudom.
Ha kintről rendeled, akkor tudod aktiválni az élettartam garit. Ha gond van visszaküldöd és kapsz másikat. -
koma106
senior tag
-
koma106
senior tag
Ha más is találkozna az "invalid address" problémával:
"Apple has recently changed the way it validates addresses, making those addresses generated with address generators such as FakeNameGenerator invalid...
A quick and easy fix: Use Apple’s own address:
1 Infinite Loop
Cupertino
CA 95014
Number: 408 996 1010 -
koma106
senior tag
válasz
MoRtoN Seven #11038 üzenetére
http://itunes.apple.com/us/app/duna-mobil/id364875308?mt=8
-
koma106
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10755 üzenetére
A Zagg-tól kapott számla azonosítójával "invoice number" tudtam regelni. Szerintem csak azt nézik, hogy vásároltál tőlük (vagy hivatalos viszonteladótól), a fóliának külön szériaszáma tutira nincs.
-
koma106
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10753 üzenetére
Masszívan ragad, ne aggódj. Zsebben hordom, nincs hozzá plusz tok, semmi baja. Egy hátránya van csak: nagyon gyűjti a koszt - de azt le lehet róla törölni. Egyébként élettartam gari van rá (én közvetlenül a Zagg-tól rendeltem és be tudtam regisztrálni - ha bármi baja lesz, csak vissza kell küldeni és adnak másikat). Én is karcolgattam, volt ami csak másnapra tűnt el, de eltűnt.
-
koma106
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10736 üzenetére
Jó választás, én is IS-t használok és nagyon elégedett vagyok vele (felrakni tényleg nem könnyű
.
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
December óta nekem is van egy 8GB-os, 4. gen. Ipod touch-om. Rendeltem hozzá a Zagg-tól egy IS-t, ami pont az ipod vásárlása napján érkezett meg - így a vadi új touch-ra fel is szerkesztettem. Ajánlom mindenkinek, kicsit nehéz felrakni, de tényleg jó cucc.
Az apple gyári fülese eléggé gyenge, le is cseréltem. Nem akartam sokat költeni, így egy olcsóbb "agybadugós" fülest választottam: CANYON CNR-EP8. Szokni kellett az "agybadugós" kialakítást, de most már nagyon elégedett vagyok vele. Nem tudom elképzelni, hogy a 10x ennyibe kerülő fülesek az árral arányosan jobbak lennének.Nem "Jailbreakeltem", és jelenleg csak ingyenes programokat használok - egyelőre nem hiányzik semmi.
Amire én használom:
- Napi munkába járás során zenehallgatás.
- Hétvégéken, kirándulások alkalmával videófelvétel (Hihetetlen, h. a pici kamera milyen videót képes rögzíteni!)
- Esti internetezés - ha már nincs kedvem a gép elé ülni. (A kis kijelző ellenére erre is nagyon jól használható, még a szöveg bevitel is egész gyors, egyszerű).
- Néha egy kis játék.A 8 Gb (vagyis a 6.5) tényleg nem sok, de kb. 20-25 album, 4-5 videóklipp, pár pdf doksi és rengeteg free app (aminek többsége talán felesleges is) mellett marad még kb. 2GB ami nekem elég a videózáshoz.
Egyetlen dolog amin javítanék, az a kamera fényérzékelése videófelvétel (tehát nem fotózás) közben. Sok fény esetén ugyanis a világos témákat sajnos sokszor "túlderíti"...na de biztos van erre is egy app, csak még nem találtam meg
Ha valakit érdekel egy "mintavideó" (nem a túlderített fajtából) az katt ide.
szerk: ez pedig a "túlderített" (a fehér kutyus időnként csak egy fehér folt...)
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
A Zagg-tól szeretnék rendelni ipod touch 4G-re Invisible Shield fóliát.
Mostani akciójukban 50% kedvezmény is elérhető (eredeti ár 25 dollár + szállítás 6 dollár).
3 darab rendelhető egy kedvezményes kuponnal. Ha valaki szeretne beszállni, akkor dobjon egy privit! -
koma106
senior tag
-
koma106
senior tag
válasz
trobi28 #7644 üzenetére
Helló!
Régóta szemezgetek én is egy ipod touch 3G 8Gb kütyüvel. Eddig a mobilnet hiánya tartott vissza... Olvastam, hogy E51-el megoldottad a tethering-et.
Le tudnád írni egy kicsit bővebben, hogyan csináltad?
JoikuSpot-ot használsz? Pontosan melyik szoftvert?
Hogyan telepítetted, könnyen össze lehet hangolni a két készüléket?
Milyen netet használsz (melyik szolgáltatónál)?Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Steam Deck
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest