- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abysmal
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #12490 üzenetére
Gondolom a jelenlegi HUF-USD és HUF-EUR árfolyam nem tesz jót az áraknak.
-
Abysmal
aktív tag
válasz
Real Ghoost #12486 üzenetére
Az van neki, de nem működik minden USB-s töltővel, a családban van egy Pulse Mini, és az ahhoz kapott töltő USB csatlakozójába bedugva nem kezd el tölteni.
-
Abysmal
aktív tag
-
Abysmal
aktív tag
Sziasztok!
Töltőt vennék az eBayen az iPodomhoz, de nem tudom, hogy jók-e azok, amik ott vannak. Nekem egy régi 1G-s Touchom van, így a kompatibilis eszközökhöz már nem nagyon szeretik kiírogatni. Mindenhol csak azt írják, hogy compatible with all iPhone/iPhone 3G, 4/4, 4S/iPhone and iPod Touch 2G, 3G 4G/iPhones and iPads, meg hasonlók, de az enyémet sehol nem említik. Néztem azokat is, amik az USA-ban lévő konnektorokhoz valók, mert van átalakítom hozzá, de mindegyiknél ez a helyzet.
Tapasztalat, hogy az eladókat hiába kérdezem, nem értenek hozzá, (de ez már abból is lejön, hogy a kompatibilitási lista össze-vissza van) és az esetleges negatív értékelés elkerülése miatt inkább azt mondják mindenre, hogy nem jó hozzá.
Amik jók az iPhoneokhoz és a(z) (leírás szerint újabb generációs) iPod Touchokhoz, azok működnének az iPodommal? -
Abysmal
aktív tag
Nekem 1st gen Touchom van, de érdekel, hogy a 2nd gen.-en ha sikerül feltörni és kijön egy újabb fw akkor mindegyik feltörése ennyi időbe fog telni, vagy ha egyszer feltörik, akkor már ott se lesz sok idő a friss jailbreak?
Keresgéltem egy kicsit Touchos/iPhonos torrent klienses hírekre, hátha van valami, sajna arról nem sok friss dolgot találtam, de helyette erre bukkantam. Tud erről valaki valamit, esetleg azt, hogy honnan lehet letölteni? -
Abysmal
aktív tag
Mondjuk ahhoz hogy a Touchot tudja rendesen használni nem árt egy számítógép is, amin keresztül tudja tölteni az aksit (jó lehet venni töltőt is), de ha a touchra egy app-ot, filmet, stb.-t fel akarsz tenni, akkor ahhoz sem árt gép. Ha ez van, akkor egyértelműen a touchot válaszd!
-
Abysmal
aktív tag
válasz
Dinnyebogár #2031 üzenetére
Hát közvetlenül 2.1-re nem megy, mert ott van az a 20 dolláros dolog, amivel az apple köcsögöl. Először fel kell rakni a 2.0.x-et ha ez nincs, úgy biztos nem fog menni a 2.1, így ahogy olvasgattam a régebbi jailbreakes írásokat az iTouch-on, ha 8.0-ás iTunesod van akkor próbáld meg 7.5-ös iTunesszal, mert azt írja itt, hogy az újabbal nem tud jailbreakelni, ez elég régi, lehet, hogy már megvan oldva a dolog, nem tudom, de egy próbát megér! Kövesd ahogy ott van, remélem így sikerülni fog, jobb tippem nincs.
-
Abysmal
aktív tag
Nem tudom hogy 1st vagy 2nd gen-en vagy, ha 2nd vagy akkor gondolom még nem tudod (JB miatt), ha 1st gen-ed van, akkor WinterBoarddal lehet ezt megcsinálni. Az adott témát, amit kiválasztasz WinSCP-vel berakod a Touchon a /Library/Themes mappába, ha ez megvan, akkor a touchon belépsz a winterboardba, és ott aktiválod, majd kilépsz, ott nekikezd kicsit töltögetni, rárakja a billentyűzárat és kész is. A háttér egyszerűbb, ott csak a User Wallpapert kell kipiplod a WB-ban, kis töltés után ez is kész. Mivel az ikon képeket csak név alapján különbözteti meg, így más témákból összerakhatod, ami neked kell, vagy csinálhatsz is!
-
Abysmal
aktív tag
Helló! Van megint valami amit nem tudok, a képen az aksi mellett az a plusz és a két pont mi akarna lenni?
-
Abysmal
aktív tag
Keresgéltem a neten Touch-hoz, és iPhone-hoz jó torrent klienshez, egy olyat találtam, ami netes, nem kell letölteni, nem írják, hogy jó-e hozzájuk, valaki akinek van otthon wifije, az próbálja már ki, és írja le, hogy sikerül-e letölteni vele valamit, vagy egyáltalán megy-e! cím: [link]
-
Abysmal
aktív tag
Azért ezzel óvatosnak kell lenni, ezen a fórumon volt még régen (jóval az 1000. hsz előtt), hogy valaki 500 Ft-ös töltővel töltötte (USB és hálózati csatlakozó, ahogy a tiednél is) és úgy kinyírta az aksit, hogy utána csak a kábelről ment, amint levette róla, kikapcsolt, ezért kérdezgettem itt thingoltól, hogy a Digital Bridge-en lévők jók-e. Biztos több a használható töltő, mint ami kinyírja az aksit, de attól még nem leszünk boldogabbak, ha egyszer mi leszünk benne abba a kevésbe, akinek tönkretette. Még azt tárgyalták, hogy nem a szó szoros értelmében véve volt rossz, csak valami túltöltés ellen valami chip nem volt benne, (ha jól emlékszem) tehát erre nem volt jó, de másra igen, így nem lehet azt mondani, hogy ha nem a kínai piacon veszi az ember akkor ez nem történhet meg. Nem tudom tényleg így van-e, de úgy emlékszem akkoriban azt írták, hogy egy aksi csere 50000 Ft körül van, tehát majdnem egy új ára, és ha nem apple-ös töltővel használod, akkor még a garanciális javításról is letehetsz!
-
Abysmal
aktív tag
Ok, kösz! Megnéztem és tényleg engedi, pedig nem is eldugott helyen van, hogy nem vettem észre?, így mindjárt más a dolog! Sejtettem már akkor is hogy van ilyen, mert úgy használhatatlan lenne, csak nem voltam benne biztos, így nem is keresgéltem. Igazából azért próbálkoztam vele régebben, mert csúszott a felirat filmeknél, pl. egy reklám miatt és a reklámot ki akartam szedni, hogy ne csússzon, aztán inkább a feliratot szerkesztettem át, így kicsit gyorsabb volt és egyszerűbb!
-
Abysmal
aktív tag
válasz
Dinnyebogár #2005 üzenetére
2.0.x alatt pl. a Cydiában a five icon dock, vagy a mobilemusicplayer nem települt fel, ezek 2.1 alatt mennek, és eddig minden 2.0.x-en használt app-om 2.1-en is futott, tehát javaslatom szerint 2.1-re frissíts!
ui.: Enyém a 2008. HSZ
-
Abysmal
aktív tag
Movie Makerrel egy időben szórakoztam, de nincs kameránk, így filmet nem tudok csinálni, tehát az érdeklődés hamar abbamaradt. Volt, hogy próbálkoztam hasonlóval, de egy fél napba telt mire beolvasta, és felszeletelte több száz darabra, amit nekem kellett volna újra összeraknom és a feliratot újra hozzátennem, majd lementenem, ami megint nem 5 perc, tehát összesen jó pár órába is beletelhet egy lassabb gépen.
Mondjuk miután említetted a K-lite codec pack-ot, eszembe jutott (nem is tudom, hogy nem ugrott be hamarabb), hogy mióta újratelepítettem a gépet, azóta nem raktam föl (mindig akkor raktam fel, mikor valami progi rinyált, hogy kell neki), most felraktam, és mostmár hozzárakja feliratot, tehát
akinek a winavi ipod/stb. converter nem rak hozzá feliratot, az telepítse a K-lite codec pack-ot és utána működni fog! -
Abysmal
aktív tag
Ez az igényeidtől függ, az valószínűleg egy sima mp4 lejátszó, iPod külsővel, amin biztos nem futnak az iPod-hoz készült app-ok, az fw, szinte biztosan nincs wifi, bár azokból a szar képekből nem igazán bírtam kinézni hogy mi micsoda, amit a google kidobott, de amiből mégis, abból ez jött le, mert nem volt benne böngésző. Ahogy elnéztem touch klónok jobban hasonlítottak az iPhone-ra, de gondolom nem lehet velük telefonálni, ezért nem adhatják el iPhone klónként, így a Touch nevét vették fel. A képeken úgy tűnt, hogy a klónokban talán van hangszóró (mivel látszott a bemélyedés és amennyit kívülről látni lehet) és kamera (mint az iPhone-ban).
Szal amiben különbözhet szerintem:
-a kapacitása kisebb 1-2 GB, de esetleg bővíthető általában SD kártyával, de biztos nem 8, 16 vagy 32 GB-ig
-rondább, vastagabb, nagyobb stb.
-a képernyő is biztos kisebb felbontású (max 320x240, mint a legtöbb mobilban) és sokkal rondább a képe, gyengébb színek stb.
-hangszóró is lehet a klónokban, de ezek biztos gyenge minőségűek, mikrofon bizonyára nincs, ha wifi sincs, mert minek lenne.
-az érintőképernyő (ha van neki, hát az olyan minőség, hogy arról már inkább ne is beszéljünk, multi touch kihúzva, meg mondjuk csak sokadjára reagál az érintésre. Ez még az egész jónak tűnő mobilokba is sokszor borzalmasan el van rontva,
-nem viszi az iPodhoz készült cuccokat, ez szinte biztos.
-némelyikben lehet benne kamera, de ez is max VGA felbontás, és jó szar minőség
-iTunes biztos nem kell hozzá, és használható pendriveként
-A rendszere csak valami összedobott szar, hogy hasonlítson a Touch-éra, de mégse kelljen vele sokat dolgozni, frissítési lehetőség kihúzva.
-Az alapanyag a legolcsóbb, ami megint nem a túl jó minőségre utal.
-Hardverileg csak annyit tud, hogy el tudja futtatni a rendszert és filmet le tudjon játszani.Így hirtelen ezek biztos különbségek, és ebből biztos te is rájöttél, hogy ez nem Touch, csak úgy néz ki, de nem az, minden másban teljesen különböznek, a nagy képernyőn és a talán benne lévő érintőképernyőn kívül ugyanolyan tudása van, mint az összes többi olcsó, kínai, max 1-2 évet bíró mp4 lejátszónak. Gondolom azoknak készült akik szűk pénztárcájúak és kevésbé igényesek, akiknek ez elég, illetve azoknak, akik nem tudják megkülönböztetni az igazi Touchtól. A kérdésedre pedig nem fogunk tudni válaszolni, mert valakinek megéri, valakinek nem, de ezzel a "kis rövid" írásommal remélem segítettem.
-
Abysmal
aktív tag
Nem tudom, hogy ki tudott eddig feliratot rakni a filmekhez, én most a Movies2iPhone-ra bukkantam, amivel sikerült, de persze ezzel sem könnyen, a program elég egyszerű, de alapban ez sem csinálja meg, úgyhogy a subtitle-ös rész melletti kérdőjelre kell kattintani és azt ott leírtak szerint telepítgetni, és utána kipipálva már menni fog. Mivel a winavival nem ment, (erre még mindig várok, hogy segítsen, akinek működik, mert ha az is lenne, akkor kiváltaná az összes eddigi konverteremet) eddig számomra ez az egyetlen megoldás, gondoltam megosztom azzal akit érdekel.
-
Abysmal
aktív tag
Helló!
Még régebben olvastam, hogy itt páran a winavi ipod/psp/3gp/mp4 convertert használják film convertálásra, és hogy lehet hozzá feliratot rakni, de hogy? Mp4-re megyek, mert az ipodosnál nem engedi a touch felbontását, ok, beállítom a felbontást, a többi jó, rámegyek az encode fül-re az advanced-en belül, látom ott a subtitle-ös részt, none van, vagy SRT(1), (ha nem rakom be az azonos nevű feliratot a film mellé, akkor csak none) de akármelyikre megyek, az átkonvertált fájlon nincs felirat. Ugye nem kell valahol külön betallózni, vagy mit rontok el? -
Abysmal
aktív tag
Hy!
Ezt főként thingoltól kérdezem, de más is válaszolhat!
Az itouch.hu-n ott van egy reklámja a digitalbridge.hu-nak, ott nézelődtem, láttam két töltőt az iPod Touch töltő/adatkábel résznél, az ára nem vészes, de ez megbízható, működik vele rendesen, nem teszi tönkre az akksit, van valakinek tapasztalata? A "Ha iPod Touch kiegészítő kell, akkor: Digital Bridge" szlogen csak reklám, vagy tényleg tesztelve is lettek valahogy, és működnek a cuccaik? (nem teszi tönkre az iPod-ot, rendesen tölti, és a házat sem gyújtja ki?) Ha jól látom, amcsi csatlakozója van a töltőknek (legalábbis az 1.-nek a képen), amit árulnak, annak is az van, vagy csak a képen van olyan, ami magyar konnektorba nem jó? (Mondjuk ha amcsi-s, az se baj, mert van egy átalakítóm, de a magyar mégis csak jobb lenne) Tehát ajánljátok-e őket? A választ előre is köszönöm! -
Abysmal
aktív tag
válasz
thingol #1965 üzenetére
Azért kösz, egyetértünk, hogy szar, nem is azért használom, mert szeretem, csak minden arra lett regisztrálva, mikor "még nem volt más" és netem sem volt, és a tudásom is hiányos volt ezen a téren és minden mail arra jön. A témáknál a meglévő ikonokat hogyan tudom szerkeszteni pl.: Spore-ból leszedni az ikon fölösleges fehér hátterét?
-
Abysmal
aktív tag
Hi! Plíz valaki válaszoljon a #1950-re, nagyon érdekel a dolog, főleg a freemail-es.
Még annyival kiegészíteném, hogy 2.0.2-es app-ok nem mennek 2.1-en? Rész válasznak is örülök! -
Abysmal
aktív tag
válasz
Abysmal #1940 üzenetére
Helló!
Valaki tudna válaszolni a már feltett freemail-es kérdéseimre, illetve lehet hülye kérdés, de témákat hogy lehet telepíteni a touch-ra? Van letöltve egy téma, és winterboard-ot is felraktam, de nem tudom mit kezdjek veleTaláltam videókat a youtube-on róla, de olyan "jó minőségűek, hogy a programot is alig ismertem föl.
-
Abysmal
aktív tag
Egy pár kérdésem megint van:
Valaki tudja, hogy hogyan lehet (ha lehet) a mail-ben berakni mondjuk freemail-es címet? Próbálkoztam vele egy kicsit, de nem volt rá sok időm, és nem akart menniAz Apple tervezi belerakni most már a flash támogatást a Safariba, vagy ez a (közel)jövőben nem fog megtörténni? (nem hiányzik nagyon, de néha jó lenne, ha lenne) Azt hogy lehet megcsinálni, hogy pl.: a freemail-ben a leveleknél a leveleket lehessen görgetni, hogy ne az egész oldalt vigye, hanem a freemail-en belül azt is kis ablakot görgesse? (jó hülyén fogalmaztam, de remélem megértitek)
-
Abysmal
aktív tag
Még azt is meg szeretném kérdezni, hogy az iPhone-hoz ha jól tudom adnak hálózati töltőt, és az a töltő használható touch-hoz is?
-
Abysmal
aktív tag
Valaki nem tud egy olyan torrent kliens app-ot, amivel le lehetne tölteni torrentel mondjuk egy filmet, aztán WinSCP-vel ezt felrakni a gépre és ott megnézni? Ha nem, akkor egyáltalán ez így lehetséges, vagy erre fizikailag/softverileg nem képes a touch?
-
Abysmal
aktív tag
válasz
túrórúdi #1868 üzenetére
Kösz hogy próbálkozol, de nem a szöveg fordítással van baj, hanem az értelmezéssel, kicsit érthetőbben a magyar jelentés saját fordításom:
Hogy megsemmisíthesd a nagy (lényt) ezen a szinten, el kell lopnod a tojásait. Azonban szükséged lesz némi védelemre, hogy meg tudd semmisíteni.
Vagy valami hasonló, csak a tojásait nem látom sehol, néhány buborék félét látok abban a medúza félében, de nem tudom hogy az kell-e, és ha igen, akkor hogy szedjem ki. Egyáltalán azt a medúza féleséget kell támadni? (mivel van még egy nagy kövér is, ami az előző pályán volt a főellenség) -
Abysmal
aktív tag
Helló!
Egy kérdésem lenne a Spore Origins-szel kapcsolatban. 30. szinten vagyok, és a feladat amit kiír "To defeat the giant in this level you'll have to steal it's eggs. However, you need some protection to defeat it." Körbenézek, nem látok semmit, amit tudnék használni, nem látom a tojásait, amit el kéne lopni, és nem tudom milyen védelemről beszél. Gondolom olyan, mint az előző pálya volt, hogy ki kell nyíratni az ellenféllel a másikat, de hogy? Aki tudja a megoldást magyarázza el! Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest