- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
Enjoy
addikt
válasz
joey04 #20626 üzenetére
Na jah, ennél egyszerűbb már nem lehet
Kicsit naívan, de remélem, hogy lesz benne egy halom új funkció.
Egyébként korábban, amikor még nem volt iPhone-om, azt olvastam, hogy a régi 2G-s telóra szoftverfrissítés 3-asra fizetős volt. Ez 3->4-re való frissítésnél is így lesz?
Vagy csak azok a fránya csiripelő madarak kamuztak? -
joey04
titán
válasz
joey04 #14798 üzenetére
na így pár nap után ment a fenébe a 2. megoldás is. memória az mindig volt elég, de iszonyatosan szétvágta a rendszert. fagyott de rettenetes módon. Ehhez képest egy bétás SE is tükörsimán fut. Szóval nem ajánlatos ezt sem feltenni a tapasztalataim alapján. Lefagyott amikor vége lett egy hívásnak, vagy mikor beléptem a beállításokba... naponta kb 10-15 fagyás. egy rakás sz*r.
-
Enjoy
addikt
válasz
joey04 #14320 üzenetére
Az komoly
Tegnap egy kis gondolkozás után megvettem a SwitchEasy Rebel Serpent tokot iPhone-hoz. Nagyon jól néz ki, és szuper hogy adnak hozzá két fullos kijelzővédőfóliát.
Egyébként én azt hittem, hogy puhább szilikonból van a belső része.. (sokkal keményebb, mint ahogy gondoltam)De mindenkinek csak ajánlani tudom.
-
-
sentgyorgy
tag
-
-
Én azért tudok. Az a figura egy Steve Jobs karikatúra, ami akkor jelenik meg, ha recovery módban van az iPhone, régi jailbreak esetén (a QuickPwnnal lehetett berakni azt hiszem).
Pff, Szerintem próbáld meg DFU módba tenni az iPhone-t (USB kábellel gépre kötve 10 másodpercig a Home és a Power együtt, majd felengeded a Power gombot, a Home-ot még 7-ig nyomva tartod, és kész). Ha az iPhone fekete marad, a gépen az iTunes meg beszól, hogy talált egy segítségre váró iPhone-t, sikerrel jártál. Ha nem, próbáld újra.
-
törölt tag
Na igen, majdnem fillérre ugyanannyi kunában a legkisebb ifon csomag és hozzá a 8 gigás ifon, mégis bárhová elhasználható az SMS és 30 óra ingyen T-hotspot WLAN is van benne.
Plusz ha aláírsz 2 évet, akkor 6 hónapig féláron megy a havidíj egy 09.30-ig érvényes promócióban. -
-
tsimora
tag
Nekem a némítópöcök az első napokban beragadt. A 71. órában vittem vissza a telefont és kértem egy telefoncserét - adtak is, 5 nap múlva...
Az USB kábel nálam is kétoldalt szétjött, a telefon felőli elég csúnyán, kb. 2cm-re a duugó alatt nemes egyszerűséggel kettévált a fehér szigetelés és kilóg az egész bele. Az USB oldalon "csak" kicsúszott a szigetelés a dugóból. pedig nem tépem, tokban van, amikor kell.
Nem derült ki pontosan, hogy ha beviszem a rossz kábelt és a telefont (ez gyári), akkor garanciában kicserélik azonnal a zsinóromat?
-
OliApa
aktív tag
Nekem mar felmelegedett annyira, hogy a toltore sem reagalt, kb. 50-52 º-os volt a telo, hivasokat sem fogadott, csak uzenet jott a nemfogadottakrol, de nem jelent meg ez a kep. A melegedes oka egyebkent az IM+Push progi push szolgaltatasanak a menuben tortent bekapcsolasa okozta, reggel 6-tol delig magatol csontra merult. Amikor a T-mobile szervizese megfogta, majdnem eldobta. A cseret megelozo restore vilagitott ra a problemara. Termeszetesen sem cserekeszulek, sem javitas nem lett belole...
-
Andreas
tag
Furcsának tartom, hogy a T-Mobile kiad egy sajtóközleményt, de nem közöl konkrét dátumot...
Most visszakerestem, tavaly az iPhone 3G esetében ez volt a menetrend:
2008-06-10: A T-Mobile és az Apple július 11-től kínálják az iPhone 3G-t Németországban, Ausztriában és Hollandiában
2008-08-06: iPhone 3G Magyarországon augusztus 22-étől kizárólag a T-Mobile-nál!
2008-08-18: Az iPhone 3G augusztus 22-étől, a legkedvezőbb áron 990 forintért kapható a T-Mobile-nál!
Nem tudom, hogy mennyire van benne terv és szándékosság, de szerintem most is majd pár nappal előbb jön a sajtóközlemény, mint a bevezetés, hogy tudjanak rajta csámcsogni egy kicsit a weben és az újságokban azok, akik nem olvassák minden nap a fórumot!
-
Csigger
őstag
Állítólag mégiscsak Július 9 lesz a dologból, bár az pontosan egy hét múlva lesz, és én abban nem hiszek, hogy ne lenne már egy héttel a teló megjelenése előtt előrendeléses opció meg hasonló! szal én július vége felé tippelném, de ki tudja! lehet én vagyok túl negatív!
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Jól értelmezed, ilyen kérdéseket fel lehet tenni, kéretik rá egy eldöntendő kérdésre válaszoló szóval reagálni (igen/nem
). Egyébként sajnos nem tudom a választ a kérdésedre, de szerintem igen.
Ezúton szeretném megköszönni Nektek, hogy a kérésünk óta egy warezzel/jailbreakkel/függetlenítéssel kapcsolatos hozzászólás sem érkezett, a topic pedig ennek ellenére is pörög tovább!
-
Én se azt mondtam, hogy grafika mindenek felett. Az általam legtöbbet nyúzott mobilos játék hasonlóan casual, mint amiket soroltál - az Abduction! World Attack nevû játékocska Androidra, amit asszem 2 dolcsiért vettem. PC-n is az egyik kedvencem a Spelunky, szinte az egyetlen dolog, amiért megtűröm a Windowst.
De szerintem a 3GS elég nagy frissítés nyers erőben és új dolgokban, hogy megérje a várakozást. Meg a plusz költséget is talán.
-
-
RenegadeC2
aktív tag
Lehet hogy kicsit átírták az új iTunes-t, ki tudja?
Eddig (előző verzióknál) nem volt ilyen problémám.
Elvileg ez ellen találták ki az "erase all content and settings" opciót, ami teleírja a fájlrendszert random adatokkal, tehát még ha lenne meghajtó drivered hozzá, akkor sem tudnád visszaszerezni az előzőleg tárolt adatokat... -
kilepett
csendes tag
hali all sorry de 2ségbe estem haverommal véletlenül
frissitettük az iphonet a legujjabbra és most kéri a kártyát ami nekem ugye sajna nincs
ilyenkor mi a teendö valaki megtisztelne türelmével és leirná nekem pübe hogy mi is a teendö mert google is meg a forumok is jo spanok de ilibrary+ al is probálkoztunk és az sem jött össze tehát?.....
-
kiszu
senior tag
Próbálj meg egyvalamit.
Az bluetooh beállításaiban kapcsold be a pin kód kérést,aztán küldj vele valamit oda-vissza. Nem baj ha nem jön össze. utána kapcsold ki a pinkód kérést (nehogy félreértsd,nem a telefonon hanem az ibluetooh progiban). na szóval utána nekem minden ment oda-vissza. Elötte csak egy irányba ment,azaz az iphoneról kifelé.De most minden tökéletes.
-
Ulkesh
őstag
"4810-re mint mac használó van infód?"
Van
Létezik szoftveres hack, amivel megoldható (semmi baja nem lesz az USB-nek tőle, mert gyakorlatilag a 10.5.5-ös drivereket rakod vissza), de simán rádugsz egy USB HUB-ot és már működik is.
Nekem a Dell TFT-m HUB-jába van dugva és gond nélkül felismeri a DFU módot. -
blueMerle
veterán
-
Cyber_Bird
senior tag
pl én
Jailbreakelt 3g iphone-t vittem vissza gariba, természetesen gariztatás előtt mindent visszatettem gyárira( restore) azután bevittem, 10 nap múlva szóltak is hogy lehet menni az új készülékért, szó nélkül cserélték.
szóval ha neked bizonyíték kell nem ígéret, akkor itt vagyok -
macikos
addikt
Minek ide tapasztalat? Teljesen világos.
Egy iPhone lehetséges állapotai a szoftver szempontjából:
1. Frissen vásárolt, gyári FW-fel
2. Frissített, gyári FW-vel
3. Jailbreakel FW-s
4. Unlockolt FW-s
5. Jailbreakelt + Unlockolt FW-sHa gariztatni akarod, akkor megcsinálod a második pontot, tehát ráraksz egy gyári FW-t. Ez visszazárja a telefont, tehát Unlock mínusz, a másik meg, hogy a gyári FW nincs Jailbreakelve, tehát ez is mínusz. Innentől kezdve nem marad a telefonon semmi, ami bizonyítja, hogy valaha is fel volt törve. Persze aki azt csinálja, mint nem is olyan rég az egyik fórumozó, hogy Jailbreakelve viszi be, az ne is lepődjön meg, ha elzavarják.
-
Terrorista
senior tag
Üdv!
Nekem úgy tűnik, hogy nem állíthattál be semmilyen codecet a tömörítéshez, vagy a bitrate amivel tömörítenél túl nagy. Célszerű olyan bitratere beállítani az audio/videot, mint amilyen a forrás fájlnál is van.
Pár napja én is ezzel küzdöttem. Felirat és normális méretű video készítés, ami lejátszáskor nem csúszik-akad stb.
Végül a Total Video Converternél kötöttem ki. Találtam belőle egy olyan verziót, amivel sikerült ~200 mb-os mp4 videokat készítenem és persze a feliratot is belerakta. (stargate és prison break részek sorban konvertálódtak).
Holnap majd előkeresem a linket is, vagy feldobom valami elérhető helyre mert a notebookomon van a program, ami most nincs nálam.
Egyébként videokat a dtunes nevű apps-al nézek, amihez nem kell itunest használnom, szinkronizálgatnom stb. (winscp-vel feltöltöm a megfelelő helyre a filmeket és kész is)Ede006: Netrádióra az FStream nevű ingyenes appsot használom, amit le lehet tölteni az appstoreból. Nekem nagyon bejön, m3u, pls és asx-et is megeszi és támogatja az mp3/ogg/wma/aac/aac+ audio formátumot is. Egy próbát megér, hisz ingyenes.
-
joey04
titán
Olyan kérdés merült még fel, hogy amit leírtam konvertálós feliratos folyamatot azt mac alatt milyen progikkal lehet elérni? nem elvi lehetőség érdekel, annak utána tudok nézni hanem tapasztalat, tehát ki az aki avi videóba feliratot égetett majd azt átkonvertálta mp4be mindezt osx alatt?
-
joey04
titán
no mégis sikerült a dolog.Elindítottam megint a feliratégetést, most valamivel barátibb méret, 680mb lett az eredetileg 350megás fájl, ezt továbbra sem értem miért van így, hiszen direkt be van állítva hogy semmit ne piszkáljon meg a program, mindent hagyjon úgy ahogy volt.mitől mégis ez a méretkülönbség?na mindegy... ezután a mediacoder iphone edition már szépen átkonvertálta kiváló minőségben mp4be, a méret viszonylag elfogadható 274mega lett.kicsit körülményesen tehát, de sikerült megoldani.
bár jobb lenne egy olyan program ami ténylegesen tudja hogy betallózom az avit, a feliratot, és kiköpi a ráégetett feliratos mp4et... -
EdRush
csendes tag
joey20 nak!
Olvasd el ezt a cikket talán így már jó lesz.
+Szerintem az egész oldalon megtalálsz szinte mindent.
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest