- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
dzsozefo #44442 üzenetére
Ma kipróbáltam, edge nem piszkáltam 3G ment a telefon sms-eket megkaptam de most este megint lement a térerő és nem voltam elérhető, 3G ki- bekapcsoltam és újra elérhető vagyok. 3G nélkül nem vagy elérhető!
Megpróbálom újrarakni a telefon de nem volt shsh mentés most megtettem 4.0.1 elvileg de umbrellában nem látom, gondolom még nem jutott el a szerverhez?!
-
sentgyorgy
tag
válasz
dzsozefo #10511 üzenetére
Valahol olvastam, hogy az Apple egyik oldalára próbál bejelentkezni a háttérben nem tudom mi célból, ami nem sikerül neki, és mint a mókuskerék folyamatosan próbálkozik amig le nem merül.
Atz is hallottam, hogy a "T" hard resteteli a JB-s készülékeket, és megelőlegezik a letíltást, de ez lehet hogy csak pletyka.
-
Polllen
félisten
válasz
dzsozefo #10353 üzenetére
Push - Settings/notifications...nálam csak azután került elő, hogy felraktam egy olyan progit, ami tudja is a push-t kezelni...(ez természetesen nem ugyanaz, mint amit az e-maileknél be tudsz állítani push...
Push mail - ha adtál hozzá naptárat vagy e-mail címet....settings/mail,contacts, calendars...azon belül fetch new data...push-t kapcsold ki, állítsd be manually-ra...
edge/3g "kikapcsolása" - settings/general/network/cellular data network/apn-t írd át.../bár ehhez már lehet jailbreak kell és nem figyeltem, hogy fel van-e törve telód...
Ha igen, akkor sbsetting vagy bosspref és 3g&edge off...
-
-
P3TR!CK
senior tag
-
GoldRiot
csendes tag
válasz
dzsozefo #7059 üzenetére
Szia!
Pont ma csináltam végig énis ezt a folyamatot. Hasonló problémám volt nekem is, mint neked. A megoldás egyszerű: jailbreakelned kell a gyári 2.2-es firmware-t, és utána már fel fog menni a 2.2.1-es custom. A custom fw az már alapból jailbroken, ezért kell a 2.2-t is jailbreakelni. Ebben segítségedre lesz a quickpwn. Az már más kérdés, hogy végül visszaraktam a gyári 2.2-t, mert valami okból kifolyólag 2.2.1 custom fw-n nem talált hálózatot a t-s sim sem és a vodás sim sem.
-
C^^
őstag
válasz
dzsozefo #7028 üzenetére
Shift+Restore-ral tedd fel a gyári 2.2-t, hogy frissüljön a baseband 2.28.00-ra.
Utána felteheted a Nem T-mobile-os iPhone 3G / előre aktivált / 500MB root / eredeti logó firmware-t Shift+Restore-ral. (Ha egyből nem megy, akkor próbáld meg DFU és Restore módban is.Ezek után Cydiából telepíted a YellowSn0w-t, és készen is vagy.
Barett 50cal: Az a leírás 2G-hez van. 3G-re ne is próbálj 2.0-nál régebbi firmware-t rakni, pláne ne 2G-hez valót.
-
válasz
dzsozefo #7013 üzenetére
Kövesd ezt a linket, ez a szent grál.
Ha minden igaz ez a custom FW kell Neked:
"Nem T-mobile-os iPhone 3G / előre aktivált / 500MB root / eredeti logó:
iPhone12_2.2.1_5H11_Custom_Restore500mega_aktiv_javitva.ipsw" -
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
dzsozefo #4798 üzenetére
Ez nekem jött? Ha fekete képet rakok be, akkor csak simán eltűnik az alma... nem olvastad el figyelmesen a kérdésem.
Én a kernel üzeneteit is látni akarom így (kb. 0:45-től a lényeg), tehát a boot flag-et akarom megváltoztatni "verbose mode"-ra, mint ahogy azt megtehetem az összes UNIX rendszerben.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
dzsozefo #2841 üzenetére
Barátnőmnek szintén olyan van, konkrétan: http://gevey-3g.com/
Nem dobálja el a térerőt stabil, stb. viszont: Miután bekapcsolod a telefont, kell egy hívást indítanod, mert különben hiába vagy a hálózaton, hiába mutat full térerőt téged nem tudnak elérni. mindegy milyen, lehet ingyenes számra is indítani, nem is kell felvennie, csak csörögjön ki. legalábbis ezt tapasztaltuk
-
ellington
tag
válasz
dzsozefo #2328 üzenetére
én ezt mindig úgy oldottam meg, hogy ugye nyílván nem egy meghajtón van a win és a zenéid pl. file, export music, aztán exportolod a videókat is, lementi magának, és mikor rádugod, scak import és mindent visszatölt. bár ezt ipodnál játszottam mindig, de semmi para nem volt.
azt nem tudod véletlenül, hogy merre keressem a files dolgait az iphone könyvtárszerkezetében?
-
Nwis86
aktív tag
válasz
dzsozefo #2257 üzenetére
én anno úgy vettem a telot hogy 2.0 és jalibrek meg volt csinálva + magyarosítás, meg 1éb fájlok modem felülírás meg az a izé, hogy feltört alkalmazások is fussanak, szóval minden ami kell hozzá megcsinálták nekem... azóta használom minden gond nélkül... most jelenkezet ez a gondom... na de szóval lényeg hogy én nem tudom, hogy kell újrarakni.. de ha valaki leírja mi kell hozzá stb, akkor simán megcsinálom
-
Ulkesh
őstag
válasz
dzsozefo #2130 üzenetére
"Rakd fel az Itunes 8!"
Azzal csak nagyobb galibát csinálna, mert jelenleg van egy aktiválatlan telefonja, ami restore módban folyamatosan újraindul.
Frissíteni csak úgy tudna, hogy DFU-ba rakja, de a 8-as iTunes óta DFU-val nem ajánlatos játszadozni, mert módosították az iTunes-t.
Így az lett volna a megoldás, hogy 7-es iTunes alatt DFU-ból indítva frissít 2.0.2 Custom-ra, majd update 8-as iTunes-ra és onnan már sima út a 2.1-es Custom.
De a gond igazából az, hogy az iTunes sem az újraindulgató Restore, sem a DFU módban nem észleli a készülékét, így innentől ez már szervizes probléma sajna. -
konzol01
csendes tag
válasz
dzsozefo #2095 üzenetére
Ez egy mobilinternet tarifacsomag ... ez nem kifejezetten 3G olyan nincs ... ezekben a tarifacsomagokban van egy bizonyos adatmennyiség és kész ... azt hogy ezt 3G-n vagy EDGE-n keresztül szeded le azt a kutyát nem érdekli, ami viszont fontos hogy a 3G nincs teljesen kiépitve csak a nagyvárosokban ( a szolgáltatók közül kivétel a vodafone mert ha jóltudom ott teljes a lefedettség), de ha szeretnéd tudni merre van ott vannak a szoláltatók lefedettség térképei!
ha a vodánál keresgélsz találhatsz jobbakat is
szerintem (de ez magányvélemény)
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
dzsozefo #2036 üzenetére
Használjuk már a keresőt könyörgöm! Elég lesz?
-
macikos
addikt
válasz
dzsozefo #2028 üzenetére
Nem olvastad el az iPhoneról szóló cikket
A GPS (Global Positioning System) csak egy helymeghatározó eszköz/szolgáltatás, a hozzá való térkép az pedig egy másik. Az iPhoneon a térképet a google szervereiről tudod letölteni, nincs beépített térkép, mint a hagyományos GPS-ekben.
-
R a y
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 PRO MAX 256GB független készülék
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest