- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
legiaap #30957 üzenetére
Gratulálok, sikerült úgy beállítani, mintha ez egy hivatalos ár lenne. Valaki behozta, és árulja annyiért, amennyiért szeretné. Túl sok következtetést ebből aztán nem sok értelme van levonni. Hacsak nem a gsm üzletek gátlástalan hozzáállását akartad ezzel alátámasztani.
-
C^^
őstag
válasz
legiaap #14575 üzenetére
2. Kezeli, de freemaillel valamit kell trükközni. Itt van róla a cikk.
3. Van rengeteg ingyenes progi is. Töltsd le az iTunes-t, és nézz be az AppStore-ba!
5. Persze, egy kattintás az Update-ra. Ebben az esetben minden beállításod, alkalmazásod megmarad. Persze okosítás esetén kicsit más a helyzet.
Karma: Ez miért van, hogy mindig 2 perccel gyorsabb vagy? Lassan már nem merek válaszolni.
-
válasz
legiaap #14575 üzenetére
1) Ezt passzolom.
2) Fogadni biztosan, küldeni csak akkor, ha a Freemail vagy valaki ad SMTP szolgáltatót (nem tudom, már régen átszoktam GMailre, amit tényleg zökkenőmentesen kezel, és hát milliárd előnye van)
3) Vannak ingyenesek is. Az Androiddal ellentétben Mo-n legálisan vásárolni is tudsz
4) Jailbreak után van VLC. Addig meg konvertálni kell.
5) Igen, de köze nincs a Symbianos szenvedéshez. Nem, maradnak a dolgok. -
Csabee.
nagyúr
válasz
legiaap #14360 üzenetére
Függőségen kívül semmi! Talán a T-s olcsóbb
Mellesleg váltasz Omniáról te is?
szerk: Én nem tudom mitől tartasz! Kijelzője érintőfelülete sokkal jobb mint az omnia! Én omniát 2-3 hónapig használtam! Ez sokkal jobb, böngészés sokkal élvezetesebb rajta, több app van! Na meg a játékok kenterbe verik az Omniásakat, a legroszabb játéknak is szebb a grafikája iPhone-on mint Omnián a legjobbén
-
joey04
titán
válasz
legiaap #9321 üzenetére
mi erről szoktunk beszélni:[link]
"a 24 hónapos hűség a DÍJCSOMAGRA azt jelenti, hogy KISEBB csomagra nem cserélhetsz, ellenben pl ikon 400 esetén akármikor és akárhányszor átválthatsz ikon 600-ra, majd vissza 400-ra, csak 200-ra nem mehetsz le.
ha az új 3Gs készüléked megveszed 18 hónap elteltével azonos csomaggal, akkor nem kell büntipénzt fizetni."
de ha jól tudom Amerikában volt egy olyan akció, ha 2 évre vetted a 3G-t és ugye még csak szűk egy telt el, akkor is válthattál bünti nélkül.
pl.: itt ez úgy nézne ki, hogy 24.-től újraketyeg a 24 hónap ikon400zal és csak azt a pénzt kell letenned ami a 3GS ára.Ezt olvsatam, ha hülyeség akkor sorry, nem nagyon vagyok benne ezekben.
-
macikos
addikt
válasz
legiaap #6730 üzenetére
802.11b/g wifi kártya van benne, tehát a szabvány alapján 54Mbitet kellene tudnia, csak ugye ez a gyakorlatban notebookoknál sem működik, azok is olyan 8Mbitet körül tudnak, tehát az iPhonenál ez elég jónak számít (persze a szűk keresztmetszet legtöbbször a szolgáltató net szolgáltatása)
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest