- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
<NewL>
addikt
válasz
Dr. Oid #22409 üzenetére
sajnos ki kell tapasztalni meg utánaolvasni a dolgoknak. a SamrtScreent én is istenítettem az elején,mert tényleg szép és használható,csak a készenléti időt lecsökkenti 20-30%-al.
az uccsó részt ha nem tudom felfogni (de szépen meg van fogalmazva
)
verser233 : i-iphones.ws új oldala,egy hete költöztek át kb. a szifon.com-ot már rég lenyomták,telejesen naprakészek
-
<NewL>
addikt
válasz
Dr. Oid #22390 üzenetére
az az intelliscreen úgy eszi a memóriát mint az állat.
ha naptárabejegyzéseket akarsz kipakolni a lockscreenre arra ott van a LockCalendar,szifon repóban van hozzá magyar lokalizáció is. (legjobb!)ha meg nem szeretsz freeupmemoryt csinálni akkor arra is van egy cucc a Cydiában :
A Repeat Memory Free egy olyan script iPhonera, ami folyamatosan ellenőrzi a szabad memóriát, és ha leesik egy bizonyos szint alá akkor végrehajtja az SBSettings “Free UP Memory” parancsát!
3G -nél ha 20Mb alá beesik a memória csinál egy freeup-ot.
http://cydia.iphoneclub.hu repóból lehet letöltenitrobi28 : én írtam
megszokás-hobbi-unatkozok
-
válasz
Dr. Oid #22390 üzenetére
"Amugy meg ezt mar irtam, de egy ennyibe kerulo, ennyire szethypeolt cuccon ne kelljen mar illegalus progival torolgetni a ramot, raadasul kezzel
"
Ha a hype mértéke és a tudás egyenes arányban állna egymással, akkor űrutazást is lazán le lehetne vezényelni az iPhone-al. Nem sok köze van a két dolognak egymáshoz (hype <-> tudás), szóval ez alapján kár elvárásokat támasztani.
trobi28: Kapsz olyan sms-t amit a feleséged nem láthatna? Ajjaj
Egyébként az nem elég, ha kikapcsolod az sms beállításoknál a preview-ot?
-
trobi28
addikt
válasz
Dr. Oid #22390 üzenetére
Én azért erősen javaslom hogy szedd le az Inteliscrent-t.Én is úgy kezdtem hazsnálni hogy különösen ajánlott és volt pár dolog amire nem is gondoltam volna hogy ő okozza.Pl nem tudtam bezárni az E-mail-t,hiába löttem ki mindig újra indult pedig Push ki van kapcsolva.Miután leszedtem azóta nem indul magától
.És nekem is előfordult hogy lement 10 mb alá a memória böngészés közben,amióta leszedtem nem ment 22 alá még úgy sem hogy megnyitottam több oldalt
.
Egyszóval csak javasolni tudom hogy ne használd
Én azért raktam fel mert volt benne az az sms titok,hogy ne vágja a képembe az üzit ha bekapcsolom a telefont mert azzal még nincs is baj ha én nézem de annak viszont kifejezetten nem örülnék ha a kis feleségem veszi a kezébe és mit lát???........
Erre most kerestem egy appot,BlackSMS a neve (Cydia),nem nyitja meg az üzit azonnal nyitáskorUI: És javaslom hogy az E-mailt inditsd te és ne engedd neki az automatikus frissítést mert ha az fut a háttérbe 10-12 mb memóriát elfogyaszt,ha megnézed az e-maileket akkor többet és ha be van állítva a push akkor nem tudja vissza szerezni a lefoglalt memót magától
-
Misi1979
őstag
válasz
Dr. Oid #22367 üzenetére
Az intelliscreen, emlékeim szerint, szépen fogyasztja a memóriát.. egy tipp, én backgroundert+kirikae-t használok multitaskingra, illetve nagyon ritkán multitaskingolok (akkuidő!) viszont a kirikae a futó programok lelövésére is tökéletes. Dupla katt a home-gombon, majd a listán X.
Egyébként, ha safariban bezárod az aktív ablakot, akkor nem fog a háttérben futni.
-
<NewL>
addikt
válasz
Dr. Oid #22367 üzenetére
szoktal sbsettings-el freeupmemoryt csinalni. hasznald gyakrabban,en napi 10x is csinalom
(raszoktam,ha unatkozok mar nyomom neki)
mar kerdezted tobbszor ,h mi eheti a ramot ennyire,felsoroltad ezeket plusz a winterboardot. irtuk ,h a wb es az intelliscreen imadja a ramot. o a ludas,delt neki vagy tobbszor csinald amit az elejen irtam. -
P4ff
csendes tag
válasz
Dr. Oid #22367 üzenetére
BT headset: én is Plantronics-ot használok (discovery 925), de sajnos néha nálam is panaszkodik a hívott fél, hogy szakadozik a hang. Én annyit tudtam tenni, hogy a "szárát" a leírás szerint igyekszem a szám széle felé irányítani, és akkor állítólag érezhetően jobban/szebben hallanak. De hadd ne kelljen már trükköznöm egy 20k-s headsettel, hogy halljanak!
-
Ulkesh
őstag
válasz
Dr. Oid #19206 üzenetére
A Smartscreen-nek van ilyen widget-e, ha jól emlékszem, de engem ez a dolog nem foglalkoztatott, mert a lock screen-en csak az emlékeztetőket akarom gyorsan áttekinteni, naptárat nézegetni egyszerűbb belépni a Calendar-ba
De ilyen cucc van még az App Store-ban is, ami az általad kiválasztott háttérképre rárakja a havi naptárat és azt teszi ki (no ez erőforrást sem használ
). Quick Calendar a neve.
---
"az AppStore-hoz képest mondható egyszerűbb fejlesztés/publikálás, szóval ebben a tekintetben lehet bízni benne."
Éppen ez a hátránya is, mivel így a legtöbb fellelhető alkalmazás iszonyúan silány minőséget képvisel. Most már az App Store eljutott olyan szintre, hogy minőség alapján is szelektál és ha nincs hasznos funkcionalitása az alkalmazásodnak, akkor elutasítanak (nagyon helyesen).
Az meg, hogy melyik SDK-val lehet könnyebben fejleszteni, az az adott idő alatt elkészült és piacradobott alkalmazások számával eléggé jól reprezentálható -
Ulkesh
őstag
válasz
Dr. Oid #19169 üzenetére
"ha jól nézem, akkor csak clockhide, lockinfo, preference loader, winterboard és libhide van, ezek közül egyrészt nem tudom, mit lőjek ki, másrészt melyik ehet annyi erőforrást?"
Én a clockhide, lockinfo, winterboard triót likvidálnám helyből, a lock screen-es megjelenítéshez meg inkább az Intelliscreen-t ajánlom, kevesebbet zabál és sokkal stabilabb, mint a még gyerekcipőben járó lockinfo.
Egyébként ezek közül a Winterboard az ami a legtöbbet eszik és a legtöbb problémát okozhatja.
Helyette használd a BossPaper-t a desktop háttérváltoztatásához, ikonokat, dokkot, fejlécet meg cseréld le kézzel. -
joey04
titán
válasz
Dr. Oid #14816 üzenetére
nem nagyon hangoztatom, mert a vérfanok nekem ugranak, de nekem az a véleményem, hogy ez a frissítés csak névlegesen ingyenes az applenél, tehát megkapod te a 3.x szoftot ingyen, de ha rendesen ki akarod használni, akkor vegyél 3GS-t... A 3G-re ez amolyan demo kiadás a szememben. Csak az a szerencsém, hogy nem vagyok egy nagy mobil gamer, így csak netezésnél zavar ez a dolog, arra meg van (fél)megoldás. Ezt a demo dolgot erősíti bennem a videó felvétel only 3GS dolog is, de ugye erre is van megoldás. A többi meg nekem nem hiányzik, így várok a 4G-re, vagy brutál Androidra.
-
joey04
titán
válasz
Dr. Oid #14796 üzenetére
Nekem 3.0 óta vannak ilyen gondjaim, hogy kevés a memória. Ezért említem meg mindig, hogy nekem csak ez kéne a GS-ből.
Newl által linkelt megoldást próbálgatom, de az amit konkrétan belinkelt az nekem nem hozott megoldást, javult a helyzet, de nem eleget, nagyon nem.ez már igen, a 2. (apple féle, eltitkolt) megoldás ami nekem valóban segített, nem GS a sebesség így sem, de félúton van.
Viszont Ulkesh többször figyelmeztetett ott a fórumon több embert, hogy ez veszélyes lehet. Mások szerint meg nem az. Döntsd el, de egy próbát megér, a károsodás csak hosszabb, több hónapos használat után léphet fel. Ha érdekelnek a részletek, mert elakadtál, írjál PÜ-t
-
<NewL>
addikt
válasz
Dr. Oid #14796 üzenetére
A safari magába sokat elvesz,csináltam egy Free up memoryt az SbSettingsel - 51Mb,betöltöttem egy oldalt a Safarival és most 33Mb. Plusz a Mail az Ipodról meg már nem is beszélve,ne is csodálkozz ,hogy ilyenkor belassul.
Igaz még nem próbáltam ,de létezik egy ilyen megoldás ha érdekel : Virtuális memória
-
Aftereffect
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest