- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
válasz
Dello79 #305549 üzenetére
Nekem kicsöng a telefonszámuk.
-
-
sgeza
veterán
válasz
Dello79 #304326 üzenetére
Nyomj rá a három pöttyre, majd fájlküldés. Így nem nyúl hozzá, az eredeti fájlt küldi. Erre viszont elképzelhető, hogy van méretkorlát, ezt nem tudom.
Illetve van még a beállításokban a fotóminőségre vonatkozó beállítás, lehet, hogy annak a videóra is van hatása. Feljebb tudod venni, alapból alacsonyon van. Ha esetleg mégis úgy küldenéd. -
xhege
veterán
válasz
Dello79 #302185 üzenetére
Nekem hirtelen gyorsan kellett tok, ez elérhető volt, gondoltam kipróbálom. Velem volt egy egy hetes túrán, ahol rengeteget fotóztam. Állandóan nyitottam, zártam, így ki is lazult szépen. Ha valaki nem sokat használja, akkor biztosan tovább bírja valamivel.
Nem tudom mi a megoldás. Én általában valami masszívabb tokot használok (UAG), aminek a kamera körül is erősebb pereme van, és ennyi. Védő üveget nem szoktam rá tenni, mert ronthatja a képek minőségét. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Dello79 #302185 üzenetére
Ez például arra való amit írtál:
iPhone 15 Pro Max Lens ProtectorOptik
Ezek a tokkal együtt működnek, szóval a toknak megfelelő márkát kell választani. A lencséket öleli körül, így nem fog por menni a lencsék közé, ahol a tok négyzetesen van kivágva valamint nem rontja a képek minőségét mint a lencsevédők. Mivel nem vettem ilyent, én törölgetem néha
A tokok pereme MINDIG magasabb valamivel, nem a lencsékre fekszik fel a telefon, ha tokban van. -
kchris78
veterán
válasz
Dello79 #300041 üzenetére
EZ a kezdetek óta így van. Azért mondja meg helyetted mert egy végletekig kimaxolt beállítási lehetőség elborzasztaná a felhasználók jó részét ("csak működjön"), mert nem is értené mi van oda írva. Szerintetek a felhasználók hány %-a érti _ténylegesen_ hogy hány wattal töltés, ha itt is megjelennek olyan kérdések hogy tölthetem nagyobb wattos töltővel mint amennyi a telefonhoz járt?
-
-
sgeza
veterán
válasz
Dello79 #298885 üzenetére
Ha nem kell magsafe: Spigen liquid air
Ha kell magsafe (vagy ha nem, de jobban tetszik): Spigen mag armor
Nekem ezek jönnek be. Utóbbit használom. Legolcsóban a Speedshopnál láttam utoljára. Közel kétszeres árkülönbséget is láttam már ahhoz képest. (Semmi közöm a Speedshophoz, nem reklámozni akarom őket.) -
Noxy
veterán
válasz
Dello79 #294891 üzenetére
Az a gond ezzel a történettel , hogy így nem is igazán lehet használni. Jó max 1-2 nap, de bekapcs.. vagy 1-2 nap után kérni fogja a jelkódot.
Apple ID nélkül, meg esélyed sincs semmire. Ha használtál volna valaha FID-s telefont, akkor tudnád hogy ezt mindig magán az eszközön kell beállítani, mert NEM MÁSOLHATÓ. Szép kis storyt kreáltál. Gratula.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest