Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    válasz vasi89 #183873 üzenetére

    Aha, tehát abba a kategóriába tartozol, akit említettem is az előző hsz-emben hogy nem fogja sose megszokni az iTunest, a fájlrendszerben való gondolkodástól nem tudsz elszakadni... Mi a bonyolult a zene iPodra történő másolásában? Hozzáadod a számot iTuneshoz, bekapcsolod az automatikus szinkront, majd szinkronizálsz, ennyi az egész.
    És itt most a legbonyolultabb módszert írtam le, aminél az iCloud Music library milliószor egyszerűbb, mivel azt csak bekapcsolod gépen és iOS-en is, behúzod a zenét iTunesba, majd magától megjelenik iOS-en is a zene, még szinkronizálásra sincs szükség.
    Ha ez valakinek nem kényelmes, arra nem nagyon tudok mit mondani :))
    Cathfaern: ezzel nem is vitatkozom, valószínűleg nem véletlen hogy windowson optimalizálatlan az iTunes, ezzel is tolja az Apple a Mac felé a felhasználókat, illetve minek fordítana annyi energiát a konkurens rendszerre való optimizálásra. Ettől függetlenül persze nem fognak többen iTunest használni windowson, sőt... Macen viszont teljesen jól használható az iTunes és a kolléga ebbe is belekötött... Ráadásul ha már nem csak gépen való zenehallgatásra/rendszerezésre kell az iTunes, hanem iPhone-al való szinkronizációra is, akkor nem tudok róla hogy lenne alternatíva ami mindkettőt tudja.

    [ Szerkesztve ]

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák