- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
DanielK #15057 üzenetére
Ezekben teljesen egyetértek veled, csak én az árát sokallom. Igaz, csak egyszer kell megvenni, és olcsóbb is, mintha a törött elő- vagy hátlapot kellene cserélni. Majd ha sikerül egyszer elejtenem az enyémet, és esetleg törik is, akkor majd verhetem a fejem a falba, hogy nem ruháztam be egyre.
-
manchester85
veterán
válasz
DanielK #15047 üzenetére
Hát oké, de egy új díjcsomagnál lehet, hogy az ÁSZF is jelentősen eltér.
Amúgy vicces az iPhone 5, főleg, ha fektetve használja az ember. Atom gyors, de nekem ez a totál fekete design valahogy nem be. Fehérben biztos szebb, (apámé a teló, úgyhogy ő döntött) de én sem a kerettől, sem a hátlaptól nem vagyok elájulva. Ütésállóbb, azt már tudjuk, de az üveg hátlapos nekem stílusosabbnak tűnt/tűnik, főleg a szép ezüstös kerettel. Mondjuk ha az enyém lenne, biztos máshogy vélekednék, de az tuti, hogy ha kapnék egy i5-öt, messze nem örülnék neki annyira, mint anno az i4-nek.
-
runner 125
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DanielK #14757 üzenetére
ha megnézed a r3dsnake kollega kijelzőképét, láthatod, hogy 6 órával 32 %-on állt, míg én, 5 óra 21 perccel 9-en.
no mindegy ezt így kell elfogadni.MÁS:
rendet akarok csinálni a kontaktjaim között, vagyis normálisan fel akarom tölteni az iCloud-ra.
most ki vannak jelezve az iCloud-ban lévő névjegyek és a ......@gmail.com-ban lévő névjegyek is. (kettőzve van)
a gmail fiókomban lévő névjegyek rendben vannak, azzal nincs gond, annál nagyobb a felhőben lévővel.ha törlöm az iCloud fiókomat, majd ismét létrehozom és abba csinálok egy biztonsági mentést az működhet?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DanielK #14508 üzenetére
nekem is ez van..."null"
(#14509) szabopali!
meg is vettem még tegnap, de nekem laggol elindításnál(#14510) erdoke!
én csak PH-t használok, még PC-n is, nekem az a környezet jobban tetszik.
a gondom az, hogy hiába vagyok belépve ide jelszóval, és a safariban gyönyörűen több oldal megnyitása után is emlékszik a jelszavamra.
ez alól kivétel ha kapok egy privátot és arról kapok egy mail-t. a mailban lévő linkre kattintva behozza a prohardvert, de kéri ismét a jelszót. (ez androidon nincs így. ott ha megadom a jelszómat, akkor míg ki nem lépek, addig "emlékszik" rá...) -
válasz
DanielK #14498 üzenetére
IOS 6 van fent, de azt nem lehet testre szabni sajnos. Arra lenne szükség, hogy XY, vagy nem kijelzett számról érkező hívások esetében ki se csöngjön a teló. A Ne zavarjanak funkcióval ezen halmaz komplementere
valósítható meg, mivel ott azt lehet megadni, hogy ki az, aki kicsönghet, plusz aki nincs a listában, az is kicsöng, csak némítva.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DanielK #14329 üzenetére
nem az icloud account volt a gond, hanem az, hogy a kélszülék neve volt azonos...vagyis iphone.
ahogy ezt átállítottam, még a 2011-es volt 4s-emnek az összes biztonsági mentését visszaállította...
most éppen azzal küzdök, hogy az istennek sem akarja elfogadni a gmail címem jelszavát...
ezzel már korábban is gondom volt, akkor már a capta megoldással is próbálkoztam, de semmi.....én ezt nem értem, újból és újból kéri a jelszót, arra hivatkozva, hogy nem jó. -
atirag
őstag
válasz
DanielK #14287 üzenetére
Nálunk i4-en is jelentkezik. Nem értem mitől lehet,hogy egyik telefonnál van a másiknál nincs.
Két másik i4-el van állandó kapcsolatom és naponta többször is beszélek velük és az egyiknél sokszor van,hogy nem hallom,hogy köszön. Míg a másiknál ezt nem vettem észre. Mindkettő fehér és ez évi eresztés. -
válasz
DanielK #14287 üzenetére
Lehet azért nem vetted észre, amiért én sem, ugyanis, amíg az ember felveszi a hívást, és a füléhez emeli a telefont, ott van egy kis időtényező. Ha headseten is megvan ez a késés ott valószínűleg sokkal jobban feltűnik. Mondjuk, én nem vettem észre ezt, igaz, nem is beszélek sokat headseten. Se i4-nél, se a mostani i5-nél.
-
baro130
tag
válasz
DanielK #13901 üzenetére
Nem így volt az ios5ben ahogy mondod. Párhuzamosan akkor sem töltött le többet, csak miután az egyik letöltődött, már kezdte a másik app letöltését. Eközben az első települt. Most viszont még a telepítést is megvárja és csak azután kezdi el tölteni a másikat. Gyorsaságról ne beszéljünk, mert semmivel sem települnek gyorsabban ezzel az "újítással" az app-ok. Sőt sokkal tovább tart, mert full szekvenciális az egész. Ez leginkább update-elésnél zavaró, mert általában akkor töltök egyszerre több app-ot.
-
JamesHun
addikt
-
válasz
DanielK #13053 üzenetére
Csak azt kötelező megvárnia, amíg a "zacsit" kibontod, hogy azt hozta-e, ami a szerződésen áll... szóval vedd csak fel szépen. Közben én nem szórakoztam, kötöttem készülékbiztosítást, most úgyis 2 évig ez a készülék lesz, vagy ha nem, majd lemondom. Viszont így nem kell tartani semmitől, minden ellen véd.
Turbomann: pedig ennél egyszerűbben nem nagyon tudom elmondani, meg hát miért is próbálnám, hogy ha számodra a lényegi része is a szarra hasonlít, akárcsak a mondás, amit beírtam.
-
-
manchester85
veterán
válasz
DanielK #12730 üzenetére
Szerintem szlengben előfordulhat, de nem túl logikus fonológiailag. Az "y"-t nem úgy ejti az angol, mint az "i"-t. A "hey" az már sokkal megszokottabb, de a hétköznapi nyelvezetben nem vagyok jártas. Az okosakról tanulunk, nem a hülyékről.
Elvileg a hy ki se ejthető így egyben, csak mint mozaikszó (édzsváj) Az "y" nem egyenlő az "áj"-jal sehogy se.
-
manchester85
veterán
válasz
DanielK #12726 üzenetére
Azért ez nem egészen így van. Szerinted az i4-4S színezett üvegéről le tud bármi is kopni? Haveré 2 méterről betonra esett, és a sarkából kitört egy darab. Na most ettől még az üveg színe ugyanolyan maradt. Ezért vagyok én szkeptikus az i5 anyagával, mert a festett vagy színezett fém tud kopni, hisz alatta van a "nyers anyag", de a színezett üveg nyilván teljesen máshogy készül. A sötétített ablakokról se kopik le a "fekete". Tehát a színezett üveg biztos, hogy nem kopik, ami szerintem nagyon jó választás volt. Törik, nehéz, de nem kopik.
Blyan!
Rád kerestem facebookon, megvagy.
-
válasz
DanielK #12679 üzenetére
Nálam sem. Ja meg a billentyűzet is rendetlenkedik. És a böngésző még mindig becrashel, ha anchorokon keresztül próbálok bejönni mondjuk ebbe a topikba is.
De ami érdekes az az, hogy nem csak a Safari, hanem a Chrome is. Az Opera Mini viszont nem (az ugye tömörít erősen) --> memória gondjai lesznek, lehet visszább kéne vennem a beállításoknál, hogy ne 100 hsz.-t listázzon.Kipróbálom majd este felé, és meglátjuk.
S_P_E_C_K: sőt, ha összeméritek a hancúrléceteket, lehet hogy az övé nagyobb lesz... Úúúúúúúú
-
-
JamesHun
addikt
válasz
DanielK #12507 üzenetére
Duna Pláza is kifogyott
10 re értem oda 10 kor nyitott, de már közölték mind el van adva
169 ért a 8600 ft os csomagjukkal elmehetnek a búsba
Inkább független ha ilyen áron adjákiStyle és Starkingen kívül ki a hivatalos értékesítő még Apple részéről aki Iphone-t is árul?
-
válasz
DanielK #12437 üzenetére
Csak kipróbáltam, most visszatettem a backupom, újra megtalálta (ez eddig ok). Viszont ha valaki majd megveszi, és saját telefonjának állítja be a saját ID-jével akkor én már nem fogom megtalálni ugye? Vagy mégis? Nem nagyon kísérleteztem még ezzel, de épp itt az ideje, úgy látom.
-
Keksz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest