- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nederlanden
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #120634 üzenetére
Miért kellene kötelezően 64-est venni 6s-ből,sima 6-ból meg megfelelt a 16g is??
Ne vedd sértésnek de annak aki évente 10-20-szor cserél telefont semmire sem biztosíték a véleménye/tapasztalata!pár hét alatt hozzád sem tud nőni igazából egy telefon sztem.Még az évente csere sem "normális"
Engem nem érdekel ki mit vesz és nem is mondok semmit,mert már indokoltan idegesítő lehetek ezzel az i6s megelégedésemmel,inkább meghagyom későbbre másoknak,de metsd el jól ezeket a hsz-kat😉 -
nederlanden
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #120612 üzenetére
(mivel nincs is még 6s használt☺️,meg ugye a bökkenő az,h 150e alatt szalon i6-ost nem veszel,80ezr pluszt meg mindenképp megér a 6s.
Ha az i6-nak nem lenne harmatgyenge a háza és az elcsúszó előlapi fólia meg a még mindíg zavaros működésű olvasó én sem ugrottam volna rögtön 6s-re mert maximálisan megfelelt,de így azt mondom jó ,hogy ilyen hamar beköltöztem az i6s-be mert nagyon patent/masszív/megbízható működésűnek tűnik így 4nap után. -
nederlanden
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #120573 üzenetére
Nem tudom te mivel tesztelted az i6s-t,én az asszony😁 I6plusszával de szerintem sokkal nagyobb a különbség gyorsaságban neten is mint az i5-i5s-i6-ra váltáskor.Pont ugyanezeken az oldalakon próbálgattam akkoriban is de akkor alig alig volt észre vehető.
A spotlight lett még nagyon patent meg a 3dt-vel a gyors/kényelmes sms-hívás-foto-ra ugrás stb...,meg egyébként maga pörgős telefonáláskor észrevehető a gyorsaság/leegyszerűsítés.
Akkura kíváncsi vagyok,még csak most töltöm másodjára(az "első idő "elég vékonyka volt)
Az összhang biztos jobban egyben van ez bőven érezhető mint ahogy a súllykülönbség is. -
nederlanden
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #120205 üzenetére
Black!:nézd már meg lszi,h az i6s-ed végig érzékeli oldalt a kis betűket a kontaktoknál.
Enyém az utolsó hét betűt nem érzékeli ,és a környezetemben sem érzékeli egyiknél sem teljesen végig végig az ábc-tBlack:értem.
Hát mit is mondjak dúrván csalódottak az i6 tulajok akiknek mutattam.
Kegyetlenűl gáz így 2 frissítés után is,,tehát annyira,hogy ilyenért azonnal vissza kellene adják a pénzt ha vki most vesz egyett és nincs 7betű az abc végén.dúrva hiba -
kchris78
veterán
válasz
B-L-A-C-K #120183 üzenetére
hat a boltok iszonyat szemet modon probaljak lehuzni az embereket (es sokakat sikerul is), de hat mindenki penzbol el... mindenki felnott es a penztarcajatol fuggoen latja hogy neki szemely szerint mi mit er meg (tudja hogy az i6st mennyiert vette es megeri e a 35ezret hogy lejjebb valtson.. ami durvan keves...).
-
Gsx-rr
veterán
válasz
B-L-A-C-K #120180 üzenetére
Tudod ez nézőpont kérdése kinek mi mit ér meg!
Én örömmel kifizetem( persze ha van lehetőség rá).
Én mindig azt mondom más számomra sokkal haszontalanabb dolgokra sokkal többet költ (pl kávé cigi),akkor ezt had engedjem már meg magamnak. Kicsit értelmesebb pénzköltés. -
Gsx-rr
veterán
válasz
B-L-A-C-K #120174 üzenetére
Ezt azért nem mondanám! Azért I5s és I6 váltáskor sokkal jobban megérte ,mint mondjuk ,most I6-I6s-re.
Nálam a környezetemben kb 20 ember akinek I6 van és az első napokban vette ,mikor meghallotta mik az "újdonságok" a 6s-nél csak elhúzták a szájukat.Remélem eljön az az idő ,mikor végre évente teljesen új telefont fognak kiadni.
-
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
B-L-A-C-K #120110 üzenetére
Nem raknák bele ők se. Csak annyi hogy magára az alkatrészre lenne elvileg 1év gar. Am én attól fosok csak hogy mi van ha megveszem, megjön és nem jó? Többe kerül majdnem visszaküldeni, stb... hogy a pénzem visszafizesse.
(#120111) r3dsnake:
Tudom ezért írtam idézőjelbe a gyárit. Amúgy van ahol gyári alkatrészt árulnak mert pl egy i6-ot szétszednek és alkatrészenként értékesítik. Szóval az gyári alkatrész. És okosan csinálják azok a boltok... Mert alkatrészenként jóval többért elmegy pl egy i6. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
B-L-A-C-K #120100 üzenetére
Igaz ez nem iPhone kérdés de...
iPod Touch 4th-nak a komplett kijelző digitizerrel szerinted mennyire jók amiket eBay-en lehet venni 3-4k között? Mert itthon egy boltban találtam egyet 7-8k között és azt írják hogy "gyári" de nem hiszek nekik. Szerinted itt is ez a helyzet?
-
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #120096 üzenetére
Nemet arbol levonod az ottani afat, rateszed az itthonit, es kb 315-os arfolyammal atszamolod akkor 250-hez all a legkozelebb.
#120092) r3dsnake:
Teljesen realis a 247-es ar. Lehet, higy tenyleg annyival nyit itthon hivatalosan, es akkor 200 korul lehet hamarosan kapni gsm-ekben, hirdetesekben. 64-es (ami racionalisabb valasztas) meg 280-285 lehet hivatalosan ami azt jelenti, hogy szurken 230 alatt varhato. -
Gsx-rr
veterán
-
-
madle
őstag
válasz
B-L-A-C-K #119927 üzenetére
Persze, jogos a cég oldaláról a lépés, hiszen vannak a világon hülye fanatikusok akik azonnal kiadnak ennyit egy telóért. Félre ne érts, én is imádom, mondjuk megjelenéskor még soha nem vettem újat, de ez egyértelmű hogy hajtanak a profitra, csak durva, hogy a telefon annyiba kerül most mint egy alap Air.
A minőséghez meg annyit, hogy emlékezzetek mikor a sima 6-ot tolták rekordszámra előrendelésekre, utána mindenki panaszkodott itt a fúrumon, hogy ez szar meg az szar és ment vissza cserére közel fele.
-
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #119921 üzenetére
Szerintem tekintsünk el a hivatalos ártól, mert az említett mostani 270ezres ár sem hivatalos
Lehet újat találni 240-250-ért simán pár héten belül hirdetésekben a PH-n, de akár gsm boltokban is szürke importos "használt" 0%-s áfás áron.
Sokkal többet gyártott apple, nincs belőle hiány mint tavaly a 6-osból volt, ezért nagyon lecsökkent az időszak (kb már el is múlt) amíg még a hivatalos itthoni árat meghaladó vagy akörüli pénzösszegért lehet csak kapni.(#119920) nederlanden:
Ja. A sima 6 16G 140 körül lesz akkor már. -
nederlanden
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #119680 üzenetére
A legjobb választás lenne az biztos.Én már úgy tervezek,h le szeretnék állni egy tipusnál hosszú 2-3-4évre ezért is jobb lenne a i6s64g,csak egy bajom van,h ezt tényleg nem lehet hasznàlni tok nélkűl a lekerekített kijelzője miatt ugyanis pici koppanástól a szélén és már be is repedt.Én nagyon szeretten eddig tok nélkűl az összes iphoneomat úgy ahogy azok megkoptak a normál inkább kíméletes használattól.Most ezzel a kialakítással a színe sem látszik abszolút tokban és maga a szériának nem áll jól a tok sztem abszolút,így biztos elcsábulok majd egy év múlva az i7-re mert szinte biztos szögletesítenek rajta és a kijelző széle is jobban be lesz védve.Egyszóval nem annyira tetszik kinézetre fogásra sem ez a széria ezért nem nyúlok bele rögtön "nagy" gigásba sem...előrendeltem volna egyébként egy roset majd kértek még 50eut amire visszamondtam...
-
nederlanden
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #119643 üzenetére
Sima 6 van még,megvárom míg beesik a 6s 220 környékére,várhatóan október vége.
Ugyanúgy vettem az i6-ot első héten 275e-ért majd gyors eladtam pár nap múlva ugyanannyiért,rá 2hétre meg megvettem 230e-ért.azért 40-50e 2-3hét alatt nem kevés.
Ezt az i6s-t is csúsztatják most is 5ezerrel minden nap úgy látom -
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #119650 üzenetére
A kamerát sajnálom én is... azért élesebb lett, de nem éri el pl. a Galaxy S6 élességét (még ha van is terület amiben jobb), és sötétben sincs igazán előrelépés, videóban meg a 6S+-ok fejlődtek inkább az OIS miatt.
Apró lépések itt is ott is (4K azért nem rossz, mert 5-6 év múlva már lesz értelme, hogy 4K-ban rögzítve most is a videó), de nem történt hatalmas ugrás ahogy 5S - sima 6 között sem.
Tényleg 2 évente (vagy akár több is) van "értelme" cserélni telefont mindegy milyen gyártó, dehát az újdonság varázsának sokan nem tudunk ellenállni -
Gsx-rr
veterán
válasz
B-L-A-C-K #119645 üzenetére
Mondjuk te most 5s-ről váltottál. Így lehet ahhoz hasonlítod a "sebességet".
Én kíváncsi lennék egy I6-al face-to face összehasonlításhoz.
2 hét múlva lesz nálam egy majd úgy megnézem.Amit a kameráról írsz abból látszik ,hogy ez kicsit szubjektív dolog ,de szerintem ez az egész telefonra igaz ,mivel volt itt aki hangoztatta ,hogy Ég és föld a kamera.
A 3d touch az mire jó? Még senki nem mondott semmi kézzelfogható előnyt a használatban.
Tényleg annyira jó újítás? -
-
w333
félisten
válasz
B-L-A-C-K #119490 üzenetére
Nálam az i6 ugyan ilyen jó ... én csak az S6 -t tudom viszonyítani ami nem rossz de legalább 10 -ből 1X téved, míg az i6 kb. 50-100 -ból 1X téved (ha téved) !
Samunál az a gond hogy a "home" gomb nem olyan széles (gondolom emiatt)
Illetve S6 -nál a home gomb nem karcálló, így ha karcos akkor még többször téved!
-
-
w333
félisten
válasz
B-L-A-C-K #119476 üzenetére
Biztos kifogtál valami hibás darabot ... én visszavinném
Viccen kívül, várd meg míg kihűl (hideg lesz) a telefon és aztán nézd az Antutu -t mivel ha melegszik a telefon a proci automatikusan visszaveszi a teljesítményét, ezért lesz kevesebb a pontszám
(#119478) B-L-A-C-K
Az sem mindegy hogy mekkora internet előfizetése van + mire képes a router
-
privacy99
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #119466 üzenetére
A SpeedTestnél azért van eltérés, más hostot ír, ez is lehet a sebességkülönbség háttere. Meg azért (bár tudom, ez a biztos összehasonlítás) ezek a benchmarkok a valós használatban nem jelentenek semmit.
Ha 5S-em lenne, nem dőlnék a kardomba a 6S láttán. Ezek után mondjuk kíváncsi leszek a 7-et mivel sikerül feldobni, mert a méretnövelést most végleg eljátszották, tovább növelni nagy hiba lenne.
Az mindenesetre biztos, hogy főverzióról S-re váltani továbbra sem túl nagy dolog.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #119461 üzenetére
Sem itt, es sehol mashol sem olvastam meg olyanrol, hogy az i6 indokolatlanul merulne, es ezzel kapcsolatban a sajat tapasztalatom is ezt tamasztja ala.
Viszont i5-nel ez a hiba nagyon nagy szamban elofordul, mondhatni szinte altalanosnak is, ami a kornyezetemben levo ezen modellekre is jellemzo!
i5S-nel viszont ilyenrol nem olvastam, nem jeleztek tomegesen sehol ilyet.
Az, hogy vannak hibas telefonok/akkumulatorok, az nem jelenti azt, hogy magara a szeriara (5S) jellemzo lenne a hiba, es en erre lennek igazabol kivancsi.Szoval i5S tulajoktol kerdeznem tovabbra is, hogy van-e alaptalan merulesi problema nalatok?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K #119383 üzenetére
Videó csak elmarad, 5S-sel nem tudok vállalható videót csinálni, a fényviszonyok se megfelelőek, így marad az írás...
Kibontás után ugye semmi meglepő nincs mint tudjuk ugyan olyan a telefon, ami talán érdekes hogy az IMEI szám már nem szerepel a hátulján. Súlyra viszont tényleg mintha nehezebb lenne, attól függetlenül hogy nem számottevő a növekedés, így mint írták is már neten mintha masszívabb benyomást keltene. i6-nál azt hittem nem lesz gyorsabb, de érezhető, főleg az netezésnél. Kamerájától eddig annyira nem ájultam el, mondjuk normálisan nem is tudok fotózni rossz időben, illetve lakásban, szóval ez még várat magára.
Az ujjlenyomat-olvasó hihetetlen hogy reagál, tényleg éppen csak hozzáérek már feloldotta. 3D Touch is tetszik, bár még szoknom kell hogy van ilyen. Egyenlőre ennyi....Arra viszont nem jöttem rá hogy hol lehet állítani hogy 4K-s felvételt csináljon, kamerán belül semmilyen állítási lehetőséget nem találtam.
-
hdanit610
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #118889 üzenetére
Megerősítem! Tényleg semmi látványos különbség.
(#118890) kali
Sokan azt felejtik el rendre, hogy az Apple egy-egy funkciót akkor rak bele a telefonjaiba/eszközeibe, ha annak van értelme, vagy a saját képükre formálják és csiszolják használhatóvá, vagy épp tökéletesre. Ilyen pl. a TouchID, aminek nehézkesen használható elődei már régen léteznek, léteztek. Fogta az Apple és a saját képére formálva funkciót is társított hozzá (pl. kiejlzőfeloldás, iTunes vásárlás, Apple Pay). Ehhez párosul az NFC, ami a TouchID-vel, Apple Pay-jel párosítva szinte egyedülálló biztonságos fizetési eszközzé varázsolja az i6/i6s-t.
Ez pedig csak 1 példa volt. Nem biztos, hogy mindig revolutionary az adott feature, de abban biztos lehet az Apple vásárló, hogy a beépített funkció kiválóan fog működni, mert ebben nagyon erős a cég.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest