- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
B-L-A-C-K #138403 üzenetére
Köszi. Nyílván nem erre értettem, hanem ami a legtöbbször megesik, hogy a gatya zsebből kicsúszik.
Ezt a telót most min. 2 évre venném (megcáfolva önmagam) Az az igazság, hogy annyira nincs már fejlesztés, hogy még anyám 3 éves 5s-is jó lenne, csak akkor már veszek SE-t, hogy 2 évig tuti jó legyen.
-
bjergerking
tag
válasz
B-L-A-C-K #137965 üzenetére
Az otthagyással nincs problémám, itt írta valaki tegnap, hogy istyle postázza a telefont többletköltségért, hogyha úgy kérem, szóval a visszaút meg van oldva. Olvasgattam, hogy iPhoneoknál előfordulhat a képernyő sárgulása, nálam is ez van, de furcsa, mert a környezetemben lévő i5s és i6ok semmilyen mértékben sem sárgultak, pedig van köztük már 2 lassan 3 éves is
-
bjergerking
tag
válasz
B-L-A-C-K #137962 üzenetére
Szeretném élőben elmagyarázni a problémáimat, így talán majd jobban megértik, és egyébként mikor adnak refurbished telefont? Minden esetben vagy csak nagyobb hibáknál? A kijelzővel van baj meg a hátsó kamerával.
@bigdady: most keresem éppen, hová tehettem, de nem igazán találom, ha kidobtam az nagy baj? Bekapcsol a telefon szóval le tudják csekkolni az imeit meg a sorozatszámot, az nem elég?
-
allein
addikt
válasz
B-L-A-C-K #137692 üzenetére
Előző iOS-t nem mentettem, az előtte lévőt igen. Azt szeretném visszarakni, iTunes segítségével csináltam mert azt javasolták. Az amit te javasolsz az animáció kikapcsolására, nem ugyanaz mint amit a videóban lehet látni. Korábban úgy csináltam ahogy a videóban volt és nagyon érezhető volt a gyorsulás. Amit te javasolsz az nagyon fura, lehet nem is tudnám megszokni
-
Imy
veterán
válasz
B-L-A-C-K #137673 üzenetére
Értem. Igen androidról.
De ha van pár hasznos app, azokat szívesen fogadnám.
Android jó volt, de nem sokat nyúztam. Egyenlőre az iPhonet sokat nyomkodom, lehet csak az újdonság varázsa. Még a végén az iPad-em felesleges lesz. Igaz azon Youetube, böngészés, és esetleg facebook-ozni szoktam.
-
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #137641 üzenetére
Szerintem neki is beakad neha a kamera app-nal.
Minden 6S es 6S plus ilyen 9.2 ota asszem. 9.1-en meg minden ok volt, egyertelmu sw hiba, es szomoru, hogy mar hosszu ideje keptelenek voltak javitani.
Nem hasznalhatatlan, csak kicsit idegesito ha pont akkor csinalja amikor gyorsan akar az ember fenykepezni. -
-
-
-
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #137357 üzenetére
En mar mindent probaltam.
Altalaban jo a friss messenger is, de neha nem. Meg azt is megprobaltam, hogy alkalmazasfrissetest a hatterben raengedtem, de ugyanolyan.
Regi messenger itunes-bol visszapakolva teljesen hibatlan, sosem mulaszt ertesiteni, igy kizarom az egyeb hibat.(#137348) B-L-A-C-K válasza:
Azert egy premium teloban mar tavaly is szegyen volt a 16GB memoria, igy akar kisebb a nyereseg akar nem szerintem ezt a 32GB minimumot meg kell lepniuk, es igen az valoban nagyon sok embernek eleg is nem kell nekik 64 sem. -
-
törölt tag
-
válasz
B-L-A-C-K #137319 üzenetére
Persze megvan hozzá minden mint írtam korábban csak az alkatrészt kell kivárni míg megérkezik.
Megnéztem külön a mikrofon csere videót. Na annak a kiszerelése a felénél van annak amennyire én szétszedtem mikor beázott.
Csak az az érdekes hogy alul semmi nem ázott meg, se a jack se a töltő portja se a hangszóró.
Sosem használok headset-et és csak most jutott eszembe hogy addig azzal tudok telefonálni vagyis ideje kibontani a gyári csomagolásból azt is. -
válasz
B-L-A-C-K #137317 üzenetére
köszi az infót de messze van ő nekem meg mint mondtam nem probléma a javítás nekem sem.
Az hogy nem foglalkozom ezzel hivatás szinten és így semmi hírnevem soncs az nem jelenti hogy hülye vagyok hozzá.
Csupán nincs lehetőségem eztel komolyabban akár szervíz szinten foglalkozni ezért csak érdekel az ilyesmi és karbantartom a saját kütyüimet. -
válasz
B-L-A-C-K #137298 üzenetére
Az apple store válal gari lejárta után javítást? Csak mert szivesebben vinném oda. Bár ha alkatrész csere megoldja azt megcsinálom én.
Egyébként rengeteg telót szedtem már szét meg raktam össze. ( Sőt mindent szétszedek, laptop xbox stb. Gari után én vagyok a gari a cuccaomra.) Bár okostelefont nem sokat de azt kell mondjam nagyon jól meg van tervezve a belső kialakítás. Rendesen szép mint valami komolyabb mutatós óra belseje.
-
Frozzy
őstag
válasz
B-L-A-C-K #137170 üzenetére
Azt a mindenit még nem is olvastam.. Itt Debrecenben nagyon rá akartak beszélni, hogy ne vegyek semmit rá csak 3,5k és felkenik szépen és 1 évig semmi gondom rá..
Szinte tudtam, hogy lószart sem ér.. Még jó, hogy nem dőltem be nekik
(Pedig a Tescoban nagyon nyomják szegények és sok tudatlan be is dől is viszi a telefonját..)
-
Víz Elek
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #137162 üzenetére
Ezt használtan vettem, még tavaly márciusban, és még tavalyi évben gariztattam is, akkor azt mondta a szervízvezető, hogy nem 3 hónap garancia van, hanem +1 év, mert külföldi hivatalos helyről származik a készülék, ilyenkor az adott ország ahol garanciáztatod, vállal plusz 1 évet, jelen esetben kis hazánk.
Egyébként az a probléma, hogy egyik napról a másikra előjött egy kijelzős hiba, ami annyit foglal magában, hogy pl. megszeretném nyitni a a facebookot, és a wallet-et nyitja meg, és mindaddig ezt csinálja, míg le nem zárom, és újra fel nem oldom.. majd egy jó 30-60 perc múlva megint előjön a hibajelenség..
Már töröltem is a készüléket, és újként állítottam be, akkor is ezt csinálja.. gondolom kijelzős probléma lehet akkor?
-
LordAxwell
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #137162 üzenetére
Natúr azért sose mertem használni, egy sima fólia mindig van rajta, az karcolódhat. Bár nincs rajta egy sem.
De pár napja vettem észre, hogy a telefon legszélén a lenti sarokban az üveg el van repedve, gondolom az egyik sarokra leejtésnek köszönhetően, amikor épp pont nem volt rajta a tok ( ez már csak ilyen). Szerencsére
majdhogynem nagyító kell a repedés észrevételéhez.(#137163) powerup2: 3d touch-om még nincs
-
jeromosi
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #137148 üzenetére
Sziasztok!
Föltettem egy kérdést.
Ugylácik pár embernek nem az a segitség hogy válaszol hanem az hogy szórakozik az ember írásán.
Gondoltam ez egy iphone topic ahol iphonehoz pl kiegészitőkről lehet kérdezni de pár ember szerint ez akkor úgylátom mást jelent.
És ezzel nemszeretnék senkit megsérteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest