- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #41741 üzenetére
Köszönöm.
Egyébként sok különbség van a hamis és az eredeti között? ez 14, hamis már 3-4kban van. -
törölt tag
válasz
vadászcsiga #41739 üzenetére
akkor veszek itthon, valakinek biztos van.
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #41732 üzenetére
Ez lenne a kedvenc tokom, csak macerás használni (nekem).
-
TheMarci
addikt
válasz
vadászcsiga #41683 üzenetére
Zeppelin. (JB)
-
DjBlero
őstag
válasz
vadászcsiga #41594 üzenetére
csak kérdeztem,hogy hátha volt másnak is ilyen gondja
TheMarci köszi az infot
az remek akor
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #41566 üzenetére
Az szép, ennyire még nem néztem hogy így merül...
Másik eddig 3 db 4S-em volt eddig és az automatikus fényerő egyiknél se reagált semmire, a mostaninál se amúgy ful hibátlan az egész telefon, a lényeg ez szoftveres hiba lehet vagy hardveres?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #41509 üzenetére
Visszarakta...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #41509 üzenetére
Eddig 3x csináltam ilyen visszarakást, eddig nem volt gond. De így belegondolva, ha jól sejtem úgy müködik hogy minden app-ot letölt megint, és a mentéseket/beállításokat hozzá rakja.Na most ha így is van ahogy gondolom, akkor ha azt az alkalmazást törölték akkor értelemszerűen nincs is honnan letöltenie, így tényleg elveszett akkor.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #41506 üzenetére
Lehet nem olvastad, de írtam jelenleg nincs iphone-om (elvileg holnap holnapután veszem át a 4S-t), viszont gépen/icould-ban a régi rendszeremet mentettem, és ott ugye rajta van. Szóval erre írtam a mentést.
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #41506 üzenetére
Hacsak nem egy tiltott api-t használt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #41501 üzenetére
Miért ha az ingyenest letöltöttem még régebben, akkor az már most kuka?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #41499 üzenetére
Akkor még jó hogy nekem ez is elvolt mentve...
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #41491 üzenetére
nem találom app store-ban
-
válasz
vadászcsiga #41422 üzenetére
Siiiirok
felnevettem a buszon
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #41422 üzenetére
És tényleg!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #41392 üzenetére
A kukikat ki kell törölni...
-
válasz
Srácok ezt biztos a szakmaiban kéne? Vagy megint én leszek leb.szva hogy szólok érte?
-
Blyan
félisten
válasz
Közben pedig
ittakary
Jogos.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #41277 üzenetére
Guglizni én is tudok, de konkrétan az érdekelne aki már használt ilyen slim sz@rokat, és van velük tapasztalata...
-
L.L.
senior tag
válasz
vadászcsiga #41230 üzenetére
-
Kashim
őstag
válasz
vadászcsiga #41118 üzenetére
Ez van ilyen kis országban sajna...
-
válasz
vadászcsiga #41035 üzenetére
SIROK
ez szep volt
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
vadászcsiga #41004 üzenetére
De mikor először feltettem a beta1-et, azon gondolkodtam, ezek után egy rakat JB-s tweak-et kilőtt az Apple... ...viszont egy rakat lehetőséget is adott, mert biztos vagyok benne, hogy lesz mód a kinézet (stb...) visszaállítására JB-el 7 alatt... (meg azt is, hogy sosem fogok frissíteni, mert úgy akadt, ezek után (sokkal gyorsabb) esetleg JB-el játszom a kinézettel. Nekem ez az ide-oda mozgó háttér is felesleges, remélem valamilyen formában kilőhető lesz, csak az akksit meríti...
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
vadászcsiga #40915 üzenetére
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #40915 üzenetére
Hát iPad-en talán még elkeserítőbb a se füle se farka mivolta a hetesnek, rengeteget kéne még reszelniük rajta, hogy épkézláb, apple-höz illő oprendszer legyen ebből.
-
Kashim
őstag
válasz
vadászcsiga #40844 üzenetére
Igen.
Gondolom valaki összehányta 2 perc alatt, hogy legyen ilyen is, aztán majd alakítanak rajt. De vicces ebben a formában. -
szekfizsolt
senior tag
válasz
vadászcsiga #40842 üzenetére
Tapasztaltam Iphone 3-al, de remélem 4S-el azért ez kicsit odébb van...
-
Kashim
őstag
válasz
vadászcsiga #40838 üzenetére
Itt vannak képek is. Állítólag az app kompatibilitás sokkal jobb a beta 1-hez képest. Szóval olyan programok is elindulnak amik azon nem mentek még.
(fú de baromi ronda az a newsstand app, még jó hogy nem használom)
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #40833 üzenetére
Szvsz a legszebb iPhone, méltó folytatása az i4-nek. Az anyaghasználat elsőrangú, a kivitelezés nem. Sajnos.
-
sagesz93
addikt
válasz
vadászcsiga #40827 üzenetére
az a baj hogy letölti elvileg, mert az idő amit mutat az szépen eltelik, majd amikor mintha kezdené el felrakni akkor dobja ezt be.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #40830 üzenetére
Mi baj az i5-tel?
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
vadászcsiga #40827 üzenetére
Arra gondolsz, hogy rá vagy kényszerítve, hogy megvásárold az újabb készüléket? Mert akkor hasonlóan látjuk a dolgot...
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
vadászcsiga #40820 üzenetére
Megértem, akinek van JB, de addig érdemes "játszani" vele, amíg van visszaút, mert ha kiadják a végleges verziót és frissítem, nem szeretném megutálni az egészet. Így ahogyan van (6.1.3-al kiváló, hibátlan nálam), de érdekel az újdonság... ...aztán ha nem tetszik visszamehet a "megszokott" 6.1.3. Még egyszer mondom, Ha van JB, lehet én sem "játszanék" vele...
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #40801 üzenetére
Mondjuk eléggé el kell mennie az észnek, ha a JB-s, régi nPlayeres iPadet megpiszkálja az ember egy sz@ros betaért.
Persze belőlem ez pont kinézhető
-
TheMarci
addikt
válasz
vadászcsiga #40801 üzenetére
Már most fennvan letöltős helyen, csak jó helyen kell keresni.
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #40777 üzenetére
Nem öregszem (
), csak nem nyomkodom állandóan a telefont, inkább ha már gép előtt ülök akkor nézegettem a fejlesztői oldalt, de ott még mindig csak a béta 1 van.
Elérhető iPad-re is , ebben én leszek az első
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #40763 üzenetére
Láttam előbb a buszmegállóban.. fázott szegény.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
Igen, hol lehet vajon beszerezni? Köszi Srácok! Értem én a poént...
Ha esetleg valaki tud link-et, ahova felteszik, legyen szíves megosztani velem...!
-
TheMarci
addikt
válasz
igen.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
vadászcsiga #40619 üzenetére
Nem is arra gondoltam. Csak, hogy akkor ezek szerint te backupoltál, semi-restore, vissza és gmail push elveszett? Igazából a backup készítésének időpontja nem tudom mennyire befolyásolja az egész push elvesztést, de azt sem tudom, hogy mitől megy el a push, ha eddig ezen a telefonon ment, és kvázi visszatöltöm a régi beállításokat.
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
vadászcsiga #40611 üzenetére
elvileg van SHSH mivel 6.0-val kaptam.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
vadászcsiga #40608 üzenetére
Semi-restore után visszatöltötted a backupot és elveszett a gmail push? Mert ha igen, akkor nem semi restore-olok, pedig pont most olvastam szifonon, hogy elkészült ez a cucc. Érdekes, hogy februárban volt nekem egy restoreom és akkor nem veszett el a gmail push.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #40600 üzenetére
De, mivel JB-s rendszer volt és visszament rá a backup gond nélkül
Restore-oltam a telót, majd JB, felraktam, ami kell Cydiából és úgy ment rá vissza a backup és így a Cydiás tweakek beállításai is megmaradtak.Több telón is csináltam már így és semmi gond nem volt... -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #40598 üzenetére
Visszamegy, én restore-os frissítés után JB-eltem már, mielőtt visszaraktam a backupot és nem volt semmi gond
-
leroyclub
senior tag
válasz
vadászcsiga #40595 üzenetére
Nem. Ujként állítottam be, és most rakok mindent ujra ami kell
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga #40519 üzenetére
Meg kell védenem, ugyanis az Ozaki pont az a fólia, amelyik jottányit sem csökkenti a retina kijelző élvezetét.
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #40539 üzenetére
ez lejött..köszi..de irja,hogy dll nem találhato..
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #40537 üzenetére
nekem végig fut a letöltés,kiirja hogy 100%,de nem találom hova menti..
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #40531 üzenetére
neked lejön a wines változat?nekem egyik linkröl sem..
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
vadászcsiga #40531 üzenetére
6.1.3-ról is lehet 6.1.2-re restorolni evvel?
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #40528 üzenetére
Mert visszaszokni nem fogok. Egyszer mindenképpen frissíteni kell. Ha meg tudom szokni maradok, ha nem akkor meg majd váltok. Nem fogom húzni azzal a dolgot, hogy iOS 6-on maradok.
30: Szerintem pont nem. Ha megszokom maradok, ha nem, akkor váltok.Ennél egyszerűbb nem nagyon lehetne.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #40525 üzenetére
Az nem. Csak én még nem futottam bele olyan olcsó fóliába, ami 1-2 hét után ne lett volna tiszta karc, míg mondjuk egy sgp fólia nekem fél- majd egy év után se volt annyira karcos, mint az olcsók.
Biztosan van minőségibb is az ezer forint alattiak között is, de a legtöbb egy forintot se ér. -
törölt tag
válasz
vadászcsiga #40519 üzenetére
Akkor melyik fóliát ajánlod?Nem szeretném ha kicsit is csorbulna a retina élmény.Így is picit fura még S4 után
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #40517 üzenetére
Nem igazán a kinézet miatt kérdeztem, hanem h valamennyire védje a telót
Meg egy ilyen fóliát is kap
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #40504 üzenetére
4/s is volt, mindkettő sokáig, én is nagyon szépen adtam tovább.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #40504 üzenetére
Pont azt akartam írni és 4S-be...
Amúgy szerintem röhej hogy egy ~150-200 ezres telefonnál ilyen mértékben kopik a felület...
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #40502 üzenetére
Hat most mit lehet tenni, minden szériában volt valami nagyobb hiba. 3nal repedt a hatlap, 4 antenna, 5 meg ez. Részemről inkább legyenek ilyenek, ha cserébe garanciaztatasnal nem szivoznak, illetve újraindul az 1 év.
-
válasz
vadászcsiga #40484 üzenetére
Szerintem igaza van a cikkírónak, hogy lehet meglehet szokni az új felületet (én nem tudnám), de az Apple nem azért tett szert ekkora támogatottságra mert "szokható" volt, hanem mert mindenkinek egyöntetűen tetszett a rendszer.
Én 100%, hogy nem fogom felrakni addig, amíg valamilyen szinten vissza nem jön a régi dizájn/felület.(személyes vélemény volt)
-
Totheground
addikt
válasz
Ez a "jó kis cikk", ami amúgy szar, már volt párszor, és azóta ugyanúgy ezer sebből vérzik, pl
Siri: Android (Google Now)
Srsly.
-
törölt tag
válasz
Érdekes cikk, hagyom is a 7est
Nálatok is volt olyan kezdetben, hogy nem mindig találtátok el a kicsi bezáró x-et vagy kijelző tetején a vissza és hasonló gombokat?Főleg a kapcsolókat...rendszeres nálam ez a probléma. -
törölt tag
válasz
vadászcsiga #40453 üzenetére
Ezekről vélemény?Ultra Thin 0,5mm -
törölt tag
válasz
vadászcsiga #40397 üzenetére
Ez az
Használtok fóliát a telefonra? -
Stirbi
addikt
válasz
vadászcsiga #40395 üzenetére
Szia, igen Gmail van beállítva!
Ez a ,,push,, pontos mit is tesz ki ?
Havertól kaptam ajándékba.
Elég jó, de majd lehet beszerzek egy más fajta tartót.
Igen igen, azt úgy láttam, azt hittem, hogy az itunesban kell turkálni.
És ha zenét, képet, videót, doc, pdf, txt filet szeretnék a telóra felrakni azt, hogy? Vagy a telón, hol tudom kiböngészni?
És, amit fentebb említettem, hogy alkalmaztam a fotó fülnél a szinkronizálást kétszer, és csökkent a tárhely a telón?
Gondolom feltolt rá feleslegesen valami szemetet, azt hogy tudom eltávolítani?
Esetleg ha megkérhetlek titeket, akkor legyetek szívesek néhány tanáccsal lássatok el, mint pl az akut ne engedjem lemerülni, meg ilyenek ...
Köszi!
-
L.L.
senior tag
válasz
vadászcsiga #40358 üzenetére
A frissítést megkaptad, ami most jött ki kb. 2-3 napja?
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #40358 üzenetére
Jó kérdés, de senki másnál nem láttam még ilyet, mint nálad és Blyan-nél. Ráadásul FB account nincs is többfajta, tehát ez sem magyarázhatja, h egyikkel ilyen, másikkal olyan...
-
L.L.
senior tag
válasz
vadászcsiga #40351 üzenetére
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #40351 üzenetére
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #40279 üzenetére
Én nem próbálkoznék vele mert nagyon nagy valószínűséggel összeomlás lesz a vége, vagy kiszámíthatatlan működés.
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
vadászcsiga #40279 üzenetére
(#40277) vadászcsiga
-
oszy
veterán
válasz
vadászcsiga #40242 üzenetére
60-ért? 4S-t? karcmenteset???
-
Xmodule
őstag
válasz
vadászcsiga #40259 üzenetére
Magyarba lehet igy mennek a dolgok. Meglátjuk mi lesz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #40254 üzenetére
Itt most nem is arról volt szó, hanem hogy szerinted 60-ért már van zsír...
Amúgy nemvolt feltétlenül rossz üzlet ha korrekt vevőtől vette volna, mivel ő Svédországban van az ottani használt árakat nem tudom...De ha itthon vette volna és csak a kijelző lett volna törött valóban akkor nem lett volna rossz üzlet, mivel ha magának kitudja cserélni a kijelzőt, ebay-en 7-8 ezerért már van, azaz 67-ért lett volna egy hibátlan független 4S készüléke, ami nem rossz a jelenlegi árakat nézve.
-
Xmodule
őstag
válasz
Kötve hiszem. Itt legalább is biztos nem kapsz ennyiért hibátlan 4S -t. Föleg a tegnap pont néztem az aukcios oldalt valaki egy használt 4S-re 230.000ft nak megfelelö svéd koronát licitált. El is vitte...no comment..
Csak azt sajnaltam hogy nem az én felujitottamat vitte el ennyiért.
Amugy nem sérült a belseje (gondolom mivel megy). Persze ha mar aktivalni tudom letesztelek mindent kicserélem a kijelzöt meg a hátlapot talán még a keretet is (vázat) és eladom. Ha már 1000ft -ot nyerek rajta már megérte nekem. Nem ebböl akarok élni, csak szeretek igy szerelgetni.
De még sosem volt iPhone-om és igy a szoftveres dolgokat nem nagyon értettem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #40249 üzenetére
Jó ezt remélem nem gondolod komolyan hogy így is van?
Ez egy átverés az egész, anno még sima i4-et akartam így venne, de hamar kiderült kamu. Külföldi csalok csinálják, utalj előre és majd küldjük szöveggel, ha több db kell viszont van akció...
Na szóval ilyeneknek nem kell bedőlni. Használt áruk sajnos még mindig ~85 ezer körül van, persze ami normális.
-
M@te
senior tag
válasz
vadászcsiga #40249 üzenetére
nagyon hiteles hirdetés
ez a mondat főleg: "Ahhoz, hogy az Elsőfokú Bíróság és a Make vizsgálatok, írd be: impactdeliveries@hotmail.com"
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Hol?
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #40019 üzenetére
Ja, nem akarok venni, pont azért kérdeztem, mert idehaza egy Saturnban tuti apple.hu áron felül lehetne venni.
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #39986 üzenetére
zsír, köszi. Akkor már csak sim-re kéne vhogy raknom a kontaktokat
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #39983 üzenetére
És az egyelőre a restore-ral? így akkor lehet restore-t nyomni ios frissités nélkül? Csak egy itunes kell majd az újraaktiváláshoz?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
vadászcsiga #39974 üzenetére
Önmagában a JB nem nyírja ki az OTA-t, az csak felrakja a Cydia-t. Én a "Software Update Killer" nevű tweaket használom OTA-ölésre.
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #39968 üzenetére
ja akkor megnyugodtam.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #39919 üzenetére
Aztán egy újraindítás után eltűnt, és csak a felhő ikon volt.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #39917 üzenetére
Már megoldódott. Amúgy iOS7 alatt a purchased alatt is fizetős volt.
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #39901 üzenetére
Azért nem mindegy hogy beállítani nem lehet vagy pedig utána nem kapcsolódik a szerverre. Mert minden gond nélkül fel lehet venni, kipipál mindent, tovább nem próbáltam, mivel nem használom már, nálam elvágták magukat.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #39907 üzenetére
Bevált vagy nem?
-
irgum
addikt
válasz
vadászcsiga #39898 üzenetére
iOS7-en én se tudtam beállítani. Még a 6-on működött, sőt a push is jött pedig sokszor állítottam be újként a telefont mióta van ez push megszűnés...
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #39894 üzenetére
Igen m.google.com
-
bandigno
senior tag
válasz
vadászcsiga #39874 üzenetére
A beállítások ikonon a badge ott marad és ha tartod h nem mész 2,8 GB szabadhely fölé (mmint nem lesz több ennél a szabadhely), akkor nem fogja letölteni sem!
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #39891 üzenetére
Be lehet állítani csak nincs push.
-
bandigno
senior tag
válasz
vadászcsiga #39872 üzenetére
ez az app videóvágó progi! számold ki h mennyi hely kell mondjuk két videó összevágásáhozv, de abban a helyben legyen benne már a frissítésből egy jó nagy rész (mmint foglalt hely)! aztán összevágsz két jó nagy méretű videót (értelemszerűen akkorát, hogy a szabad helyen felül több kelljen) és amikor dolgozik a vágáson, a cachehez használt helybe bele fogja számolni a frissítést is és letörli! Nekem már 2x sikerült, jó próbálkozást!
-
bandigno
senior tag
válasz
vadászcsiga #39870 üzenetére
ezzel kínlódtam én is pár hónapja, ha emlékszel
megoldást egy videó app (vizzywig) hozta, aminek kellett a szabad hely a videó vágáshoz és letörölte a frissítést!
azóta a szabad hely méretét próbálom 2,5 giga alatt tartani! -
samgar
őstag
válasz
vadászcsiga #39849 üzenetére
Köszi!
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
vadászcsiga #39807 üzenetére
Azt hiszem elbeszélünk egymás mellett.
Tudok erről a block call dologról, de én ilyen nem állítottam be.
Adott ismerős, akinek a száma bent van a telómban. Erre írtam neki egy SMS-t, de feltehetően nem volt pénz a kártyáján vagy valami más okból egy másik számról(pl. felesége számáról) hívott fel, hogy hosszabban tudjon reagálni az SMS-re. Csörgetett, de a telefonom nem,csörgött ki, néma volt. Szintén a másik számól küldött egy smst, azt azonnal jelezte hanggal. SMS bezárás után láttam is notif.centerben, hogy volt 1 nem fogadott hívás, de olyan volt, mintha dnd-módbna lett volna a teló. Nem tudom hova tenni a dolgot, mert utána megcsörgettem magam fater számáról és volt hangja meg minden.
Így tehát arra a következtetésre jutottam, hogy talán blokkolná az idegen, ismeretlen számokat a telefonom valamilyen nem közölt megfontolásból
Szó sincs róla,hogy én ezt a blockot bekapcsoltam volna vagy ilyesmi, tök üres a lista. -
Phantomhive
aktív tag
válasz
vadászcsiga #39800 üzenetére
Settings-Phone-Blocked alatt nekem nincs semmi bejegyzés, ha arra gondolsz.
Spotlightban nincs találatom "call blocker" kifejezésre.
manuálisan nem is lehet blockolva a szám, hiszen ma hívtak valaha először erről az idegen számról
mire gondolsz pontosan? -
yimm
aktív tag
válasz
vadászcsiga #39778 üzenetére
Aki a régi megszokott témához ragaszkodik majd, annak jól jön a JB (persze ha lesz egyáltalán )
-
joey04
titán
válasz
Most fontosabb lesz mint valaha...
-
Blyan
félisten
válasz
Lesz akinek kell majd.
Szerintem nekem is, bár nem az ikonok miatt, hanem pl a control centerre az én esetemben ráfér még egy kis turbó. De inkább a batter doctor pro hiányzik, a zephyr és az icaughtu. -
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #39682 üzenetére
-
L.L.
senior tag
válasz
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
Én az Auchan-ban vettem már 3 adatkábelt (499ft-ért), mert a macska mindet szétrágta. Semmi baj nem volt még velük, de már saját magam javítom őket. Töltőt a vaterán vettem (Angliából hoztam a készüléket), már ránézésre látszik általában, hogy mennyire "gagyi", vagy valami normálisabb utángyártott töltővel van dolgod. Ennyi a saját tapasztalat. Nekem meg autós tartóra lenne szükségem, de félek, hogy egy 1690 ft-os "eldobja" a telefont, de kb. 10e-ért sokallom az Apple boltban kaphatót...
(Annakidején a karcmentes E66-osomat eldobta a pár hónapos autós tartó (Homasita 1690ft))
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest