- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pfiucska
aktív tag
válasz
MADcat #255789 üzenetére
Szerintem is jobban megeri eladni igy. Sajat peldam:
hasznalt de amugy hibatlan 2nd gen SE-men megnyomta valami a touchid-t igy hsznalhatatlanna valt a keszulek. A csere 100k+ lett volna, a keszulek hasznaltpiaci ara is kb ennyi volt. Eladtam 50k-ert ugy, hogy teljesen hasznalhatatlan volt es vettem egy masik telefont.. 1-2honapos story -
válasz
MADcat #255789 üzenetére
az elmúlt pár évben azt matekoztam, hogy jobban megéri így eladni egy mókolós kedvű embernek, és venni egy használt telefont - olcsóbban megúszod, cserébe gyári telefonod lesz
- az utángyártott kijelzők horribilisen szarok
- a gyári kijelzőcsere (ide csak az APRek cseréjét) iszonyat drága 131ezer
- bármi más amit gyárinak állítanak az maximum árában gyári, de valójában nem az
- leszedett újraragasztott hátlappal, cserélt kijelzővel fix hogy ugrott az IP védettségÉn eladnám.
Hirdesd meg sok helyen: FB csoportok, jofogás, hardverapro stb és reménykedj hogy elkel jó áron
addig is elkezdhetsz keresni garanciális, számlás, biztos előéletű telefont
-
-
HoldfenyLuna
aktív tag
-
válasz
MADcat #246476 üzenetére
A 2.4 GHz esetén 1-11 vagy 1-13 tartomány van, illetve 20 vagy 40 MHz (nagyon lesarkítva, egy vagy két csatorna).
Nem tudom, melyik ZTE eszköz van nálad a Telekomtól, de egy példa a konfigurálásra: [link]
A Channel és a Band Width a lényeg.
Auto csatorna esetén átállhatott olyanra, ami rosszabb adott tekintetben, ezért érdemes manuálisan kipróbálni a különböző csatornákat. -
-
oliwire
őstag
válasz
MADcat #244286 üzenetére
Nekem is volt egy Apple Watch, S1 talán. Sok okosságot tudott, előtte voltak Androidos okosóráim is, de azok elbújhattak mellette, pedig nem mai darab volt már az Apple Watch. Nem használtam ki a tudását, így azért adtam el. De aki kihasználja, annak sokkal jobb, mint bármilyen androidos.
-
nOvOp
senior tag
válasz
MADcat #243722 üzenetére
Csak itt szükséges bejelentkezni (mint a Koinba).
De van offline is, ha erre lenne igény (igaz, reklámok nélkül már fizetős).
Fast Budget -
-
-
válasz
MADcat #242997 üzenetére
Szerintem egy sz@r az amit felraknak.
Rakattam a 12-re,de a kijelzőről 2 nap után leszedtem.Szar a tapintása,nem is sikerült szépen felraknia a srácnak.
Hátlapon rajta van,az se a legszebb,de mivel tokban van nem látszik,plusz védi a hátulját a tok alá bejutó portól.
Ja és nem tapad azonnal a fólia,kell neki 24óra mire nem akar elmozdulni/feljönni,addig nem nagyon ajánlatos használni a telót.
A hátuljára a fentebb írtak miatt nem hülyeség (bár annyit nem ér mint amennyibe kerül),de az elejére egy rendes tempered glass 1000x jobb választás.
Amúgy nem a gép teszi fel,az csak egy adatbázisból méretre vágja a fóliát,kézzel rakják fel,legalábbis nekem ezt mondta a srác aki csinálta.
Én tuti nem veszek ilyet többet,inkább egy Spigen/Nillkin üveg előre+Dbrand skin a hátuljára. -
mazsiii92
aktív tag
válasz
MADcat #242367 üzenetére
Jó kérdés. Én JBL TWS fülest használok 99%-ban munkára, egyszerre csak egy eszközhöz tud kapcsolódni, de miután valaha csatlakoztattam mindenhez is, nagyon könnyű váltogatnom a párosított eszközök között. Párom Huawei fülest használ munkára és tartalomfogyasztásra, szintén semmi gond. Három eszközhöz van párosítva, abból 2 Apple, és jól megy minden, de szintén egy eszközhöz tud kapcsolódni egyidőben.
Én nem vagyok egy nagy füles használó, nem igazán használom ki az érintőgombokat meg az extrákat, de az elmondható, hogy minden füles a saját gyártású termékeivel kommunikál a legjobban és ott érhető el a legtöbb funkció.
-
bigdady
nagyúr
válasz
MADcat #241946 üzenetére
Ja értem akkor a közelben levő más iphoneok Bluetooth–t használja. Már ha be van kapcsolva azokon a mobilnet (vagy wifin van) a GPS meg bt meg a lokátor mód és gondolom min Ios 14.x-es iPhone
Igy? Jó ötlet ha sok az iPhone az isiben de sajnos a gyerek nem viheti be és a többiek sem -
válasz
MADcat #241939 üzenetére
Ebben biztos vagyok,csak ezzel egy bajom van.
Mire Alin megjellenek a normálisabb (nem a vékony szilikon) minőségű,addigra eltelik 2-3 hét és akkor már május közepe felé leszünk.
Ha akkor rendelek,akkor már benne van a rizikófaktor,hogy júli 1 után érkezik meg.Mostanában ilyen 1,5-2hónap alatt jönnek meg a cuccaim.
Na akkor meg már drágább lesz az olcsóbb (áfa + vámügyintézés),vagy kb annyi lesz a vége mint itthon a belkin ára.Hupsz!Megkövetem magam!Már most is van Alin jópár!
-
válasz
MADcat #240023 üzenetére
az ugye megvan hogy az iOS ingyenes hirdetésblokkolók úgy működnek hogy megfutattatják az EGÉSZ BÖNGÉSZÉSI ADATFOLYAMODAT (!!!) egy szerveren, és úgy szűrik ki belőle a hirdetéseket, és végül a maradékot küldik tovább neked?
figyu nem vagyok egy alusisakos ötgé félő, mert Gmailem van 2006 óta, Facebookom 2009 óta, szóval ezek a cégek többet tudnak rólam, mint én magamról
de az már nekem is sok hogy egy sokadik cég az ÖSSZES böngészésemről másolatot szerezzen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Fotó állvány eladó
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest