- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Ősszel valamikor én is tervezem, egy iPhone vásárlását, az iPad-hez tök jó lenne, mert az androidot utálom nem gyengén és az IOS iszonyat tetszik.
Namost a kérdésem az, hogy ha valóban 100 dollárral lesz több az ára a 6-os modellnek, akkor megérie azt megvenni -tekintve hogy elvileg a kamera felbontása se lesz több az 5S-énél, meg semmi egetverő újdonság nem lesz a képernyőméret növekedésen kívül +- 1-2 új funkció- vagy elegendő az 5S is?! Vacilálok a dolgon, bár tudom még korai, mert messze még az őszi megjelenésnek és addig még szivárognak ki infók az új modellről, de ha azt nézem hogy így is borsos ára van az 5S-nek -vajon fog-e lentebb menni az ára az új modell megjelenésének a hatására, ez is kérdés- és mint tudjuk az országunkban eléggé túlárazott ígyis, nemtudom, hogy egy 100 dolláros többlet megérné-e. Lassan 250k lesz egy telefon ami szerintem elég húzós, viszont a 4" hüvelyket meg kicsinek tartom, a 4,7" jobban kiadná.
A mostani telóm borzasztó, kb kamion elé dobnám és 4,3"-as mérete pont megfelelő, a 4,7" az még belefér nagyság szempontjából. Az a baj, hogy a retekkomnál nincs kitéve egy iPhone sem, így meg se tudom nézni, miféle. :/ -
Ragnar95
félisten
válasz --Rawlings-- #75393 üzenetére
1 éven belül, de tudtommal itthon iPhone-ra még mindig nem érvényes az Apple Care (javítsatok ki, ha ez azóta változott)
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
--Rawlings--
tag
Azt tudja valaki, hogy applecaret azt rogton meg kell venni a telohoz vagy egy even belul?
-
heidrich
senior tag
válasz bigdady #75391 üzenetére
már csináltam multkor, szépen kitakarítottam, nem koszos. az a vicces, hogy kicsivel több mint 2 hónap alatt összvissz 3x csinálta... (gariban cseréltként vettem a készüléket, fóliásan de ugye a tartozékok nem újak, de gyári állapotúak, nincs megtörve a kábel stb.)
május 11-ig garis a telefon (gyári független), a baj, hogy Szegeden nem tudom elintézni, most Pestre utazgassak egy töltő vagy kábel miatt... pláne nem is biztos, hogy helyszínen kicserélik. nem nagyon tudom kideríteni, hol a hiba mert nagyon ritkán jön elő, mondjuk lehet most hogy reggelre ezt irta ki, elő fog jönni gyakrabban, nem tudom.
szerintetek?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Miért lehet az, hogy reggel mikor felkelek és lehúzom a telefont a töltőről, néha bedobja, hogy nem támogatott eszköz. Viszont 100%-on volt, de volt már olyan eset is régebben, hogy reggel lehúztam (akkor nem néztem kiita-e ezt az üzenetet) és 15%-on volt...
2 hónapos múlt iPhone 5, gyári töltő és kábel.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
Ragnar95
félisten
válasz --Rawlings-- #75384 üzenetére
13,7gb, ha nem csal az emlékezetem
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gabormgp
senior tag
iPhone 5-re és 5S-re ugyan olyan fólia való,ügye?
-
--Rawlings--
tag
Koszonom a valaszokat. Akkor a dropbox marad picture backupnak.
Kivi vagyok milyen lesz. Ket ev android utan. Amivel semmi bajom amugy csak en beteg vagyok es kell a valtozatossag. 16 gigabol amugy mennyi szabad alapbol?
-
galaxys80
veterán
válasz --Rawlings-- #75381 üzenetére
Én az összes képet és videót a Dropboxba mentem.
-
Ragnar95
félisten
válasz --Rawlings-- #75381 üzenetére
Igen, bele, így ha sokat fotózol, azokat érdemes nem oda menteni, de amúgy simán meg lehet lenni az 5GB-al is, nekem 3 eszköz mentése is oda megy és simán elférek rajta. De ha kevésnek bizonyulna, lehet bővíteni is +pénzért.
czgh: minden gond nélkül menni fognak továbbra is az appok.[ Szerkesztve ]
-
czgh
tag
Sziasztok
Ha le szeretnék tölteni pár appot, ami szerény hazánk AppStore-jában nem található meg és regelek egy USA AppleID-t, és azzal töltögetek, akkor a letöltött appok újra a hun ID-vel való belépés után fognak rendesen működni? -
Ragnar95
félisten
válasz --Rawlings-- #75375 üzenetére
Nem, csak Safarival működik, így vagy gépen is azt használod vagy elbúcsúzol a keychaintől és a bookmark sync-től.
Nem OneDrive, hanem Office365 előfizetés kell a hivatalos Office appokhoz iOSen, de ott van az új telóhoz ingyenesen járó iWorks, ami teljes értékű és Office formátumban is tud menteni + van egy csomó 3rd party office alkalmazás is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
--Rawlings--
tag
Illetve jo lenne ha nem kene 3 cloudot hasznalnom, de ha jol tudom a microsoft office iphone verzioja csak onedriverol nyit szerkeszt es ment igaz? Tehat tutira kell onedrive ha akarok officezoni.
-
--Rawlings--
tag
Sziasztok. Napokban lesz meg az 5s-em. Kivancsi lennek, hogy az icloud keychain es a bookmark sync az megy a chrome-al? Asztali gepemen chrome van, de a telon ugye safari a default, valtogatni meg nem jo buli a browsert.
-
Elims
veterán
válasz Tibee86 #75368 üzenetére
Mert -szerencsére- nem vagyunk egyformák és van akinek a 6-os és van akinek a 7-es rendszer tetszik jobban.
Vmikor hozzám kerül egy iphone 5,amin 6.1.4-es rendszer volt,megkérdezték tőlem,hogy frissítsenek-e a 7-esre,azt mondtam igen.
Ha hozzám kerül a telefon örülnék ha visszarakhatnám majd a 6-ost,de erre sajnos már semmi esélyt nem látok,ahogy írjátok,downgrade kizárt! -
Elims
veterán
Sziasztok!
Kerestem a keresőben és a google-ban is,de csak telepítős megoldást találtam.
Sima iphone 4-ben szeretném lecserélni a boot logo-t.Lehet azt úgy,hogy nem a cydia-ból töltök le egy fájlt,telepítem és bekapcsolom?Úgy szeretném lecserélni,hogy megkeresném a mappáját és kicserélném a gyári alma jpg-t (png,gif).
Meglehet így csinálni?
Iphone 4,6.1.3 jailbreak-elt telefon. -
asderr
aktív tag
Sziasztok
I5-n 6.1.4 iOs van,megerne frissitenem?
Ios6 dessign nekem nagyon fapadosÚgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
mandin
senior tag
Az normális hogy be volt regisztrálva a kártyám, most viszont amikor fizettem ujra zárolta a 2 eurot? Nem a pénz miatt csak nem értettem hiszen már vásároltam előtte ugyanezzel.
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #75342 üzenetére
-
törölt tag
Akkutéma: nalam a Skype volt az oka a gyors merülésnek, miután leszedtem visszatért a megszokott érték.
-
asderr
aktív tag
Sziasztok
Adott egy i4s,gyenge akku volt,kicsereltettem,es ugyan ugy merul?
Restore megvolt
Tipp?Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
lacy86
addikt
válasz manchester85 #75353 üzenetére
Nalam mar napok ota xar!
Nagyon elcsesztek az utobbi idoben , pedig jol indult! -
manchester85
veterán
Egyszerűen nem tudok viberen kapott videót lementeni, miért??
i6 Silver
-
Landon
őstag
Nagyon koszonom a segitsegetek!
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
Sziasztok,
Elnezest ha sokan erdeklodtek mar e felol de inkabb szeretnek rakerdezni mielott elrontok valamit:
Paromnak vettem ma egy 5s-t de nincs meg nano sim-je es szeretnek az elso aktivalasi proceduran tulesni amihez ugye sim kell. Utana neztem a neten es elvileg mas sim kartyaval is be lehet regisztralni gond nelkul de en meg is aggodom egy kicsit, hogy utana ennek nem lehetnek e barmi vonzatai?
A telo nyilvan unlocked. Parom Vodas igy Vodas sim lesz benne veglegesen de en csak T-s simel tudom beregisztralni ameddig nem lesz meg a Vodas nano. Gondolom unlockolt 5s-nel ez nem gond? Nem lesz 'fuggo' utana?
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Ragnar95
félisten
válasz erdoke #75346 üzenetére
Tönkremenni nekem se ment egyik se tönkre, de a vége kezd megtörni az i5 kábelének az iPad 3-énak is, pedig az iPadét kb alig viszem magammal, 95%-ban itthon használom...
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Létezik olyan app amivel az iphone kameráját tudom vezérelni ipadról, vagy fordítva.
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
chatran
őstag
Az eredeti apple kábel ennyire rossz lenne? 317 értékelés alapján 5-ből 1,5 pont.
Tudnátok ajánlani valami tartósabbat? Pl: Belkin, Griffin. Ezek jobb minőségűek? -
hugeboy
tag
Sziasztok!
A választ előre is megköszönve kérdezem tőletek, hogy az miért lehet, hogy a 7.1-es IOS-t futtató iPhone 5-öm teljesen rosszul jelzi az akksi töltöttségi szintjét. Van, hogy 60%-os töltöttségnél netezek, 10 perc elteltével kiírja, hogy 20%-on vagyok, majd amikor feldugom töltőre, akkor felugrik 48 %-ra. Olyan is előfordult, hogy 20 %-ról 10 perc alatt leesett 10%-ra, 1 perc múlva ki is kapcsolt.
Szoftveres hiba okozhatja, vagy az akkumulátorral van valami rendellenesség?
-
tomyka74
senior tag
válasz VoidXs #75338 üzenetére
lehet valamit nem jól csinálok de ezt már próbáltam és nem, vagy mondom valamit akkor nem jól csinálok sőt biztos!!!
B-L-A-C-K : bekapcsolom a telót és rögtön az itunes logó jön be a csatibval a képernyőn ugyhogy valahogy ios-t kéne rá varázsolni zerintem! de " iphone viszaállítás " itunes-al az nem megy végig hanem hibával megáll! de hát valahogy csak lehet nem hizsem,hogy ez az egy módszer van rá! -
tomyka74
senior tag
válasz bull84ghia #75336 üzenetére
odáig nem jut el!! nem tölt be csak itunes logó + csati képernyő!!!
azért kérdem! -
bull84ghia
őstag
Gyári beállítások visszaállitása. De csak akkor ha nincs JB.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
tomyka74
senior tag
üdv! valaki adjon tanácsot ,hogy lehet iphone visszaállítást csinálni itunes nélkül mert azzal nem megy, hibával meg áll!! biztos van más módszer is , erre lennék kiváncsi!
-
agabe
addikt
válasz buci30 #75328 üzenetére
Ha tényleg ment 4,5 órát a a teló, akkor ne várj többet.
Ha nem ment, akkor háttérben fut valami (nem csak facebook, mert pl. a skype még rosszabb), és lehet, hogy fizikalig sincs toppon az akksi.
Nálam amik rögtön jeleznek ha van történés az a facebook és messenger, gmail, whatsapp, viber ... másba nem vagyok belépve (skype-ra is csak addig jelentkezek be amíg kell azután sign out), de ezekkel a fogyasztás nem lódul meg nagyon, és ha nem használom a telót épp akkor háttérben nem futnak a fentiek.4,5 - 5,5 óra max ami tényleges kijelző használattal, telefonálással elérhető egy töltésből. Minden más csak illúzió , de a készenlét lehet eközben akár 2 nap is.
Ha meg nincs használva csak elvan a teló akkor elérhető több napi készenlét is, de azt csak egyszer-egyszer tapasztaltam meg amikor az sem érdekelt ha hívtak. -
ádika86
aktív tag
sziasztok!
életem első apple termékét fogom megvenni a közeljövőben egy iphone4S személyében
szeretném beszerezni hozzá az elérhető legjobb/legpraktikusabb védőfóliát/védőtokot.eddig ezeket a kijelzővédőket nézegettem, szimpatikusak az üveg megoldások:
továbbá szeretném a hátulját is lefóliázni, de olyat egyelőre nem találtam.
tokok tekintetében szeretném ha minél vékonyabb lenne nem lenne jó, ha féltéglává fejlődne a teló a tok miatt.
meg a spigen slimarmort néztem még, de csak iphone 5-re találtam.
nektek mi a véleményetek? esetleg tudtok tippet adni, hogy mit válasszak? vagy esetleg vannak jobb alternatívák?
illetve ha valaki foglalkozik ilyenek beszerzésével szívesen rendelek tőleelőre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
baradi
senior tag
Sziasztok,
Mennyire jellemzo az iTunes random szeru leallasa PC-n? Az utobbi napokban szinte 5-bol 5x all le. Lehet ez ellen valamit tenni? Vagy csak probaljam meg ujratelepiteni, hatha?
Koszi elore is -
buci30
addikt
Nekem ilyen fos ez a fogyasztás
Tegnap töröltem a gmail app-ot es a gyarin beállítottam h ne automatikusan frissítésen csak en kézzel.
De semmit nem valtozott
WiFi-n ez 90%ba Fb messenger meg kis fórum semmi jatek s kb 10perc hívás .[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Arcképgyáros
9.0.0.25.31 a jelenlegi facebook verzió szám? (legújabb)
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Sziasztok,
tudnátok segíteni abban, hogy mit lehet egy Win XP-vel kezdeni, hogy elfogadja a vezetékes USB kapcsolatot egy iPhone 4-ről (fénykép másoláshoz)? Másik gépen működik. Lehet ehhez valami driver-t vagy bármit telepíteni, hogy lássa a telefont?[ Szerkesztve ]
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Mivel elég kicsi a telefonom tárhelye, minden foglalásra figyelnem kell.
A "Mail" az jelzi, hogy 392MB foglalt. Nekem egy gmail-os cím van rászinkronizálva, de annak úgy kéne működnie szerintem, hogy csak az ott tárolt dolgokban böngészek, a telefonomra nem szeretnék semmit rátölteni onnan .
Hogy tudnám azt a 392MB-t úgy törölni, hogy közben a gmail-os fiókomban mindent meghagyok?Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Edi77
őstag
válasz lafranconi #75300 üzenetére
Nekem is ez van, csak más hibakóddal: 0x80096004. Kéri, hogy győződjem meg a hálózati kapcsolat aktivitásáról.
(#75301) vadászcsiga : Nem segített a javaslatod.
Egyéb ötlet(e valakinek)? Előre is köszönöm!
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
asderr
aktív tag
Akinek akad hibas 5S keszuleke,mindenkepp irjon ram koszi
Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Martin107
tag
Független 4S, telenoros kártyával nem működik, azonban a kártyát beletettük egy másik 4S-be és azzal működött. Mi lehet a gond?
-
spiky03
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy az iPhone-ban be lehet-e azt állítani, ha a Hangouts-ra kap egy üzenetet akkor ugyan úgy megjelenjen a felső sávban, mint az Androidnál?
Mert az asszony vett egy 4S-t és feltettem neki, hogy tudjunk beszélgetni.
De nem jelzi amikor írok neki, csak ha belelép.Vagy tudtok adni valami jó progit amin lehet csevegni rendesen és kapcsolódik a gmail-hez?
Thx
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
vadászcsiga
félisten
válasz lafranconi #75300 üzenetére
Telefon, gép ujraindit, másik USB port
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest