- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyka74
senior tag
válasz
Aaron14 #139289 üzenetére
nekem volt hasonló merülésem 5S - emmel (1 napos vadi új akksival ,isamuraiban cserélték előtte való nap)! wifi hálózaton skype-oltam amerikába tesómmal 1 óra alatt merült cirka 50 %-ot!! és semmi más nem ment háttérben, és az okára azóta sem sikerült rájönnöm!!
9.3.1. van a telómon!
egyébként azóta is skype-oltam vele és hasonló merülést tapasztaltam, nemtom miért szívja ennyire!?először gondoltam rá,hogy frissítek 9.3.2 -re az majd megoldja de látom neked az van és hasonló a problémád,ugyhogy ez az opció kipipálva!!
-
tomyka74
senior tag
ok köszönöm!
-
tomyka74
senior tag
szerintetek szükséges olyan " tisztító " progi mint a phoneclean, vagy az ilyeneket el kell felejteni ez nem gagyi droid?
-
tomyka74
senior tag
üdv!
az természetes ha 1 hete cserélt vadi új akksi 5S -emben 1 óra san franciscoba skype-olástól wifiről 77% -ról 25% - re merült? ha sima mobilnettel skype-oltam volna kevesebbet merült volna??
öcsémmel beszélgettem és ő azt mondta amerikába mobilnetet használnak mert ott KORLÁTLAN,INGYENES !!!!!! és azzal nem merül annyira a teló! nem is értette én itthon miért wifit használok,mondtam,hogy itt ez az ingyenes!!
jaa és az mitől van,hogy skype-olás közben 25% -ról egyszercsak leugrott 15% - ra gyorsan rádugtam töltőre
ebben a pillanatban vissza is állt 25% - ra??!!! és most is wifin jútubozok és és tarjta a 24% - ot!
batterylife szerint hibátlan az akksi 2 ciklusos, ezt én töltöttem!!
azért kérdeztem mindezt mert nem szoktam netezni a telóval ugyhogy ez nekem most sokként ért ez a merülés!!
meg mitől vannak ezek a hirtelen eltérő % mutatók! -
tomyka74
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #82641 üzenetére
igen köszönöm a linket mindenképp megkérdezem őket bár az enyém pont független 16-os lehet itt is beleszaladnánk a 40-be!! és szerinted mennyire lehet rábízni ezekre a " fusi " szervízekre egy ilyen telót??
bár ennél jobban már nem árthatnak neki de mégiscsak 30-40 papír! -
tomyka74
senior tag
válasz
Cyberpunk #82639 üzenetére
igen , alaplap kuka biztos! amugy 40-45 lenne egy alaplap csere bár nemtudom ez mennyire éri meg!!!?? de a szervíz sem ajánlja mondták és ők sem csinálnak alaplap cserét mert nem 100 % megbízhtó tuti apple-től érkező alaplap ok vannak az országban azt mondták!!
bár már azon is agyalok ,hogy nem biztos iphne-t kéne folytatnom mert már a második i4s-em és mind a kettő hangszóró hibás volt , és a szervíz azt mondta ez iphone betegség!!!!!!!!!!
egy ilyen kategóriás telónál ez nálam nem fér bele! -
tomyka74
senior tag
üdv! úgy alakult,hogy sajna javíthatatlan lett az iphone 4s -em ! így gondoltam alkatrésznek eladom ha lehet! szerintetek mennyiért lehet eladni ha el lehte egyáltalán!? mindene megvan karcmentes csak éppen nem működik !
a szervíz sem tudott IOS-t rátenni tán valami zárlatos chip vagy ilyesmi hibája van!
tippet segítséget köszi! -
tomyka74
senior tag
üdv!
alkatrészként mennyiért lehet eladni egy brick-elt 4s-t ? -
tomyka74
senior tag
válasz
VoidXs #75338 üzenetére
lehet valamit nem jól csinálok de ezt már próbáltam és nem, vagy mondom valamit akkor nem jól csinálok sőt biztos!!!
B-L-A-C-K : bekapcsolom a telót és rögtön az itunes logó jön be a csatibval a képernyőn ugyhogy valahogy ios-t kéne rá varázsolni zerintem! de " iphone viszaállítás " itunes-al az nem megy végig hanem hibával megáll! de hát valahogy csak lehet nem hizsem,hogy ez az egy módszer van rá! -
tomyka74
senior tag
válasz
bull84ghia #75336 üzenetére
odáig nem jut el!! nem tölt be csak itunes logó + csati képernyő!!!
azért kérdem! -
tomyka74
senior tag
üdv! valaki adjon tanácsot ,hogy lehet iphone visszaállítást csinálni itunes nélkül mert azzal nem megy, hibával meg áll!! biztos van más módszer is , erre lennék kiváncsi!
-
tomyka74
senior tag
iphone 4s visszaállítás-kor itnuse 1- es hiba üzenettel megszakad! se dfu mód se itunes nem tud életet lehetni a telómba mit csináljak mivel próbálkozzak??
-
tomyka74
senior tag
tud valaki ajánlani valami nagy iphone 4s mágust aki életet lehel a telómba mert én nem tudok!!
itunes sem tudja visszaállítani a tinyumbrella meg nem akar futni nálam sehogy!
innentől inkább egy szakember segítsége kellene, pedig szivesen bütykölném én csak eddig terjedt a tudásom!! -
-
-
tomyka74
senior tag
válasz
bull84ghia #73782 üzenetére
igen, de lehet biztonságból megnézzük! de rendesen vissza lett dugva minden csati
-
tomyka74
senior tag
üdv! olyan segítséget kérnék ,hogy hangszórót cseréltünk a telon összeraktuk és azóte nem talál hálózatot az i4s -em 7.1 ios!
egy restore megoldja új iphoneként beállítva! és ha igen akkor ennek mi a folyamata? -
-
tomyka74
senior tag
válasz
Ragnar95 #71066 üzenetére
pffffff hát akkor bele is verem a f.....at, már bocsánat!!
mennyiért tudnám eladni ezt a telómat? 1 éves gariba cserélt készülék! tehát a dobozán lévő azonosítók nem egyeznek mert ugye doboz nélkül adtak egy új telót! most ezt is a vevőnek,hogy magyarázom el???
ejjjjjjjj -
tomyka74
senior tag
hát nekem nagyon nem tetszik a 7 -es ios ( 4S ) ! a 6 -os fényévekkel verte szeritnem!!!
azóta amióta ezzel a rendszerrel adták ide a gariba cserélt 4s -emet azóta azon gondolkodom egyfolytába ,hogy elcserélem egy samu-ra! sajna nagyon idegesítő dolgai vannak a 7-es iosnak pl: wifi nem kapcsol, akkuszázalék mutatása nem reális, akadozik a rendszer, mintha a kijelzőt is máshogy " vezérelné " ( a 6-os alatt sokkal szebb volt a képe ) és lassabb is sokkal az egész!!!!!! és ez dióhéjban!!
engem ezek nagyon idegesítenek, lassan kiábrándulok a szifonból a szoft miatt!!!vagy valaki nem tudna segíteni ,hogy lehet a 6-ost rátenni így ,hogy eredetileg a 7 -es van rajta??
nagyon megköszönném mert már komolyan lesegetem a samsungokat!
-
tomyka74
senior tag
üdv! c
hogy a francba tudok MMS-t küldeni 7.0.4 ios-al? már minden beállítást végignéztem mag I-message is bekapcsoltam de nem küld!!!!
mit kell bekapcsolni vagy mi lehet a gond! ios 6-al semmi gond nem volt! -
tomyka74
senior tag
üdv!
tudnátok valami ios gyorsító appot 7.0.4 -re mert valami katasztrófa csiga a 6.0.1-hez képest!
de sajna ezzel kaptam az új telot -
tomyka74
senior tag
üdv!
tanáácsot kérnék! ma fogom jailbrakelni az i4s--emet 7.0.2 van rajta ez lesz az első alkalom!
mire figyeljek mitől kell tartanom akksi töltöttség ilyenek, stb. ? mit tudok elbaszni vele ha nem sikerül vagy nyugodtan bele ugorhatok?
ez olyan mint droidon a root? mert azt csináltam előző telón!
köszönöm a tanácsokat tippeket figyelmeztetéseket előre is!!! -
tomyka74
senior tag
üdv!
jailbrekelni szeretnék i4s ios 7.0.2. mennyire merjek belefogni? még nem csináltam!
mire figyeljek, meg ilyenek? -
tomyka74
senior tag
üdv!
emberek érdemes frissíteni a 7.0.2 -est ios-t 7.0.4-re? garanciális cserém volt i4s-em és az 7.0.2-vel kaptam az ujat! pedig a régin 6.0.1 volt!! a 7-est sokkal lassabbnak érzem meg valahogy instabilabbnak is! ez miért van? valami trükk van rá? -
tomyka74
senior tag
üdv!
ajánljatok már valami jóféle gyors video fájl konvertáló progit,hogy i4s-re tudjak videot feltölteni!
free all convertert használok de a tököm se várja míg egy év alatt átkonvertál egy f...nyi filmet.
előre is köszi vagy ha ezt konvertálás nélkül is meg lehet ne oldani az mégjobb lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest