- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Fefe_
tag
M@te, peugeotmate :
Persze, szívesen leírom.
1, Zeppelin ---> A mobilszolgáltató név cseréje, képpel vagy más egyéb felirattal
2, Springtomize 2 ---> Öt ikon soronként (a progi egyébként egy rakat más egyéb hasznos dologgal bír még ezen kívül)
3, LockInfo ---> Widgetek elhelyezése a főképernyőre (A LockInfo egyéb iránt képes a Zárolt képernyő, a Főképernyő és az NC módosítására is.) Óra Widget : ClockCenter
4, Winterboard ---> Téma módosítása (jelenleg : CarbonX Pro)
5, BytaFont ---> Ikonfeliratok és minden más felirat, szöveg típusának módosítása
6, GridLock ---> Az ikonok pozíciójának szabad megválasztása a képernyőn"Az élet egy félkegyelmű meséje." - W.S.
-
_Fefe_
tag
válasz half333 #6196 üzenetére
Ez fura. Megszakad a kapcsolat fogadás közben ? A Notification Center-ben látnod kell az adatátviteli sebességet küldés/fogadás közben. Nem lehet, hogy olyan fájlt fogadsz, amit alapból nem támogat az iPhone ? (avi, docx, stb) Ebben az esetben is megkapod, de miután beérkezett a fájl, az AirBlue alap fájlkezelőjével, vagy más fájlkezelővel (iFile) kell megkeresned, helye : /var/mobile/AirReceived.
"Az élet egy félkegyelmű meséje." - W.S.
-
-
peugeotmate
őstag
-
_Fefe_
tag
válasz peugeotmate #6208 üzenetére
Így igaz, a Springtomize 2 rengeteg dolgot át tud alakítani. Azért vigyázni kell vele, mert néha nem tökéletesen jól működik néhány. Pl.: ikonok átméretezése, ikon feliratok.
Az Apple logó a Zeppelin kiegészítők között lesz, "Apple Logo Pack" a neve. Van benne több variációja is a lógóknak.
-
Blaise
veterán
Ide is belinkelem mindenki okulására, hogy milyen dokkolót kaptam kínából.
-
_Fefe_
tag
válasz half333 #6216 üzenetére
A Beállítások főmenüben ellenőrizd az "AirBlue" beállításainál:
-Secure Simple Pairing: Enable
-Packet Logging : -Az "AirBlue Sharing" beállításainál:
-Import received : Enable
-Remove imported : EnableHa ezután sem működik, akkor telepítsd újra és próbáld meg jelezni a hibát a készítőnek.
-
_Fefe_
tag
válasz half333 #6221 üzenetére
Nem hiszem, hogy a gond az 5.1.1. Az öcsém iPhone 4 telóján is 5.1.1. van, és hibátlanul működik a program. Nekem még az 5.0.1 van, de itt sincs hiba vele. Ennek ellenére lehet valamilyen program összeférhetetlenség nálad, ezért kérj tanácsot a készítőtől, hátha tud segíteni. Előtte azért próbáld ki, hogy az újratelepítés után is fennáll-e a hiba.
-
Tibee86
nagyúr
Olyan kérdésem lenne,hogy megvettem még régebben magyar acc-al a Camera+-t, benne is van az iTunes-be. Megvettem US acc-al gift card-al ismét, a + effektek miatt. Na most ha szinkronizálom a telefont majd az iTunes-al, akkor mindkettő benne lesz, vagy lecseréli?
Esetleg egy restore után, ha vissza akarom rakni, akkor melyiket teszi vissza?
Vagy csak simán töröljem ki az iTunes-ból a magyar acc-al vásároltat? -
-Ben-
veterán
Lehet, hogy hülye kérdés, de videónál nem lehet úgy közelíteni, mint fotó készítésénél ? Eddig nemigen használtam a telefont videózásra, de kicsit szomorú voltam, hogy semennyit sem tudtam ráközelíteni ... alig látni valamit a videóból. Barátnőm S II-je simán közelre hozta és rendes videót csinált...
(lehet, hogy én voltam a béna, de nekem nem sikerült ráközelíteni) ..
ui.: valamiért ráadásul nem is HD lett....
[ Szerkesztve ]
-
_Fefe_
tag
válasz half333 #6223 üzenetére
Sajnos nem tudom, mi lehet nálad a gond. A progi lényege pont az, hogy bármilyen eszközről tudj fogadni, és oda küldeni dolgokat. Én rendszeresen küldök és fogadok fájlokat. Legyen az Android, Symbian, iOS, BlackBerry, de nem tapasztaltam hasonló dolgot. Pár esetben fordul csak elő, ha a küldött (vagy fogadott) fájl mérete nagyobb, mint 50MB akkor belassul az adatkapcsolat. A legutóbbi 2-3 frissítés óta már azt is megoldja, ha fogadok fájlokat, akkor azt a megfelelő programhelyre teszi, pl.: a képeket a gyári fotókönyvtárba, az mp3-at a zenelejátszó zenetárába, a videókat (ha támogatott formátumú) a videókönyvtárba, feljegyzéseket a feljegyzésekhez stb. Ezeken kívül küldtem és fogadtam már kontaktot, avi-t, dokumentumot, de nem szokott gond lenni, az adatkapcsolati sebesség belassulásán kívül.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz DanielK #6231 üzenetére
Pontosan nem tudom, mert most nincs nálam a laptop, de valami hihetetlen gagyi lett... Marha nagy elégedettségemben azt vártam, hogy 720p HD videóm lesz, de valami hihetetlen pocsék lett. Nem tudom miért, lehet köze ahhoz, hogy nem volt elég világos? Mondjuk azért sötét sem volt.....
-
-Ben-
veterán
(lejárt a szerk.)
Esetleg tudnátok valamilyen Appot ajánlani, amivel tudok közelíteni videózás közben is? Nem tudom a gyári miért nem tartalmaz ilyen funkciót, ez azért elég „fontos” szerintem videó készítésénél is, nemcsak fotózásnál...
-
-
kenny123
addikt
Valaki használja az itthon nemreg elérhető zene-lecserelo-szolgáltatást?(sry, nagyon nem ugrik be a neve). Azt szeretnem kérdezni, hogy ha a forrás fájl mondjuk flac, azt is lecseréli?
Valamint, mibe is kerül ez évente?yo
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Miért lehet az, hogy ha a telefont (4s) a dokkolóba rakom, akkor nem lehet a csengőhang hangerejét állítani a gombokkal és nincs lock/unlock hang sem?
-
Angel78
aktív tag
Sziasztok
kis segítség kellene ma iPhone4 telómat gariba lecserélték előtte biztonsági mentést csináltam.
Sajna a visszatöltés csak a kontakt listát tette vissza, de az alkalmazások, játékok, zenék, csengőhangok hiányoznak a telóról! Hogyan tudom vissza varázsolni ezeket?
Köszi[ Szerkesztve ]
„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
manchester85
veterán
Na felraktam most már a béta 4-et, sokat javult a béta 1 óta. A Safari tényleg iszonyat gyors, viszont egy valami nem hagy nyugodni. Eddig azt hittem, hogy az alkalmazások külön el vannak látva térképpel, de nagyon úgy néz ki, hogy a beépítettet használják. Pl. a Google Places is a gyári Apple térképet használja, és mivel van egy-két alkalmazás, amit POI-ra szeretnék használni, így azért nagyon nem kellemes, hogy az összes app minőségére is kihat a gyári térképes milyensége. Google Places Apple térképpel...
i6 Silver
-
D@niel
addikt
hello újra,
3gs-en milyen az iOS6? Valaki felrakta rá? Jelenleg htc-m van, androidos, de iszonyatosan fragmentált, pedig erős a gép. Valószínűleg visszaváltok, és 3gs-re szeretnék, ha megfelelő sebességű az új rendszer.
@manchester85: a safari új motort kapott? Milyen új feature-ok vannak benne? köszi.
@BoboDJ: thanks. Android mellett nem annyira olvastam a szifont.
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest