Hirdetés
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Iphone 13-al hogyan tudnék usb-n keresztül internetet lehellni a windows 11-es asztali gépemre?
Egyszerűen nem lát rá a gépem. Háttértárat a telefonomnak elérem, de internetet sehogyan sem. Itunes-t nagy nehezen le tudtam tölteni de nem tudtam belépni (mert nincs internet az asztali gépemen). Mikor a gépre rádugom a telefont a telefonon le kell okézni hogy megbízható, jelkódot beírom aztán bejön a telefon háttértára.
Telefonban a személyes hotspot be van kapcsolva.
Itunes nem látja a telefont, de mégsem tudok csinállni rajta semmit. -
hippo0315
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem, hogy a Tárca alkalmazásba fel lehet-e venni, hűség kártyákat (pl.: Auchan, Super Shop. stb), ha igen miként mert Nekem csak bankkártyát meg Tömegközlekedési kártyát kínál csak fel. -
Imi1981
veterán
Ma megint nem reagált semmire egyik alkalmazás sem! Rá bökök elindul de utána semmire nem reagál! Már harmadjára történik ez mostanában. Most ki/bekapcs megoldotta.
Ha gyári alapra állítom és tiszta lappal akarok indulni akkor csak a mentés vissza állítást kell kihagyni és kész? A képek és Safari könyvjelzők/jekszavak megmaradnak ha jól tudom. Jól tudom? Nagyon nincs kedvem nekiállni de ez nem normális hogy így befagy hogy egyik alkalmazás se reagál semmire 😔 . -
eszgabor
aktív tag
válasz
burgatshow #280531 üzenetére
Persze, duplaklikk a bekapcsológombon, majd arcfeloldás. Feleségem 11-esét is én üzemeltem be, illetve tanítottam meg neki, hogy hogyan használja. Illetve korábban volt céges SE-m (igaz ott Touch ID volt) de haszáltam már fiuzetésre digitalizált kártyával. Szóval tudom hogyan kellene működjön.
Az érdekes, hogy a Parancsok miért nem olvassa a kártyádat. Nekem simán érzékelte a PayPass-est feleségem 11-esén, csak a sajátomon nem.
-
eszgabor
aktív tag
válasz
szabonagyur #280526 üzenetére
Igen, már nem jelenik meg, mindig aktív az NFC.
-
mpv
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #280540 üzenetére
Csak netezés
-
Maycsika
friss újonc
Sziasztok!
A következő problémám:
i13 max pro-m van. Filmet néznék róla beameren keresztül, ( csatlakozóval ), a hangot pedig sonos hangszóróról szeretném hallgatni. Eddig ment, férjemnek ugyanilyen telója van és működik neki…. Nekem meg most azt írja ki, hogy : az AirPlay nem érhető el, amikor külső kijelző van csatlakoztatva.Mit nyomkodhattam el vajon? Hogy tudnám ismét használni?
Előre is köszönöm , ha valaki tudja a megoldást és meg is osztja velem! -
burgatshow
Topikgazda
válasz
eszgabor #280499 üzenetére
Persze, hog nem ment, az en ertelmezesem szerint rosszul csinalod. Ha siman megnyitod a tarcat, ugy nem tudsz fizetni mert az a Tarcaban tarolt kartyak kezeleset tudod elvegezni, de nem aktivalja az Apple Pay-t.
A Shortcuts amugy nekem se tudja leolvasni a bankkartyam, de tudom, hogy mukodik, fizetek vele minden nap (13 mini).
-
mpv
aktív tag
válasz
Janika(1982) #280527 üzenetére
Hogy kell újra telepíteni? Ha grafikus chiprészleg döglődok akkor hogy bírja eddig. Jellemzően töltőn jelentkezik a hiba.
-
tuzpenge
őstag
Helló.
Aki rendelt az esr-től az kapott nyomonkövetést?
Múlt pénteken rendeltem, jött is a levél hogy ide kattintva tudom nyomonkövetni 1-3 nap után, de azóta se történt semmi. A nyomokövetős rubrika tök üres…
Szóval tudja valaki mi a menet? -
mpv
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám van,hogy a telefonom((SE 2020)kijelzője időnként elsötétűl,és néhány perc múlva újra működik.3-4 hónap alatt k.b 5-ször volt ilyen. Mi gondoltok?
-
oszy
veterán
válasz
Fritz Teufel #280482 üzenetére
Megnéztem egy telefont. A bevizsgálás rész alatt ez azért vicces!
"Az akkumulátor 85-100% között (csúcsteljesítmény)"Persze ettől még lehet jó vételek vannak!
-
hoopihe7
csendes tag
-
rellif
senior tag
Nincs valami okosság Apple music-nál,hogy rádió adókat tudjak menteni kedvencek közzé?
Tudom van AM topik,de ott korábban sem volt ötlet. -
duckload
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában nem igazán működik a képernyőidő funkció.
Ilyen képet kapok ha megnyitom.
Egyik eszközön sem működik( ipad, mac, iphone)
Minden eszközt újra indítottam. Kikapcsoltam majd vissza a képernyőidő funkciót. De semmi.
Ötletek hogy mi lehet a baj? -
Imi1981
veterán
Most már másodjára fordult elő hogy egyszercsak elkezd fagyni minden alkalmazás! Nem tök egyszerre de úgy egymás után próbálom indítani például Safari, documents fájlkezelő stb. És az alkalmazás betölt de nem reagál! Ilyenkor kényszerített újraindítást csinálok és minden rendben. Hogy tudnám kideríteni mi okozza ezt? Documents alkalmazás használata közben kezdődött mikor ftp-n kapcsolódtam a pc-re de ezt sokszor használom és sosincs probléma úgyhogy nem hiszem hogy ez okozta. Meg ugye első alkalommal nem ennek a használata közben kezdett fagyni. Általában nagyon stabil az iOS de néha történnek ilyen dolgok amik azért bosszantóak.
-
Mo Bill
aktív tag
Tudnátok ajánlani jó fitness alkalmazást?
Séta, gyaloglás miatt kellene.
Nem baj ha fizetős, csak ha lehet olcsó legyen, éves előfizetési lehetőséggel és használjon térképet.
Előre is köszönöm! -
leslieke
Jómunkásember
Üdv!
Hova érdemes most vinni akkicserére és hangszóró tisztításra egy i7-et?
Sokat nem akarok költeni rá, mert tartalék telefon lesz belőle hamarosan. -
kinder93
aktív tag
Olyan nagyon gyorsan nem töltenek ezek, hogy a hőtermelés gondot okozhasson, nagyobb hőt termel ha vezetékről töltöd, cserébe gyorsabb is persze, mint sok QI töltő. Ugyanakkor kevésbé hatékonyak is a vezetékmentes töltők.
Nekem is van egy Xiaomi meg egy Ikea wireless töltőm. Egyikkel sem tud úgy felmelegedni, mint egy jobb powerbank+kábel párossal. Nyilván mivel kevesebb is a teljesítményük. Magsafe-ről nem tudok nyilatkozni. -
Imy
veterán
Vezeték nélküli töltés mennyivel jobban rontja az akksit? Vettem egy [link] wireless töltőt a kocsiba, és itthon is wireless töltővel (IKEA-s) töltöm a telefont.
-
válasz
BUZZLGHTYR #280507 üzenetére
Nyilván te se gondolod komolyan hogy egy szériát gyárilag hibás akkuval adtak ki és az egy fórumon derül ki mert egyébként ismeretlen. Amúgy a 100% azt jelenti, hogy hibátlan az akksi, teljes kapacitású.
-
balinlin
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #280507 üzenetére
Valószínű másképp megfogalmazva így nézne ki: annak ellenére 100% az akku, hogy nem volt cserélve
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Hirdetesbe ugyvan, hogy 100%-os az aksi, de nem kert cseret. Ebbol gondolnam, hogy gyarilag rossz aksival szereltrk, vagy adtak ki!?
Keszuleket nemtudom mikori, ezekszerint semmi problema sincs a 13 pro aksijaval gyarilag? -
zzola
titán
válasz
BUZZLGHTYR #280502 üzenetére
Én júniusban vásároltam a 13pro-t, 100-as az akksija. 12 promax akkuja egy év után volt 98%...
-
válasz
Mikori készülék? Nem feltétlen. Nekem az XS-em 2 évig volt meg, másfél évig 100%-ot mutatott a telefon aztán hirtelen lement 94%-ra.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Még a kérdést sem értem... Miért lenne hibás?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Hello! 13 pro keszuleket keresek, hasznaltan.
Talaltam a kozelben jo arban, aztirja hogy 100%-os gyari aksi, de nem csereltette. Gyarilag hibas a 13 pro aksija? -
plus44
veterán
Sziasztok!
Egyik pillanatrol a masikra, a Family Sharing Icloud resze megszunt letezni. Nem fernek hozza az Icloud tarhelyhez, fuggetlenul attol, hogy a sharing be van kapcsolva, boven van tarhely is. Talalkoztatok mar ilyennel? Egy oldal azt irta, jelentkezzek ki az Apple ID-bol majd vissza, de semmit nem ert. Otletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politikai mémek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest