- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
eszgabor #280499 üzenetére
Persze, hog nem ment, az en ertelmezesem szerint rosszul csinalod. Ha siman megnyitod a tarcat, ugy nem tudsz fizetni mert az a Tarcaban tarolt kartyak kezeleset tudod elvegezni, de nem aktivalja az Apple Pay-t.
A Shortcuts amugy nekem se tudja leolvasni a bankkartyam, de tudom, hogy mukodik, fizetek vele minden nap (13 mini).
-
Noxy
veterán
válasz
eszgabor #280269 üzenetére
Semmi köze a mobilnetnek a kártyás fizetéshez. A fizikai b..kártya sem jelent mobilneten a bank felé, mert passzív eszköz. Megteszi ezt a POS terminál, amikor oda érinted a kártyát, vagy a telefont. Magyarul a POS terminál kommunikál a bankkal, nem pedig a telefon.
Ha bankban látják hogy próbáltál fizetni, de nem jött létre valami miatt a tranzakció, akkor sztm felesleges még további virtuális b.. kártyával próbálkozni. Max írogathatsz a Revolutnak angolul hogy miért nem tudsz kártyával fizetni a terminálnál. -
válasz
eszgabor #280269 üzenetére
Ilyen NFC problémával én még nem találkoztam.
Akku:
Az a 88% önmagában még nem jelent semmit (csak a kapacitás csökkenést),akkor kell cserélni amikor már érzed hogy valami nem OK (kikapcsol,merül nagyon),ha nem szórakozik 88% mellett akkor hozzá nem nyúlnék.
Hogy kinél hol jelentkezik kikapcsolás?Erre nincs egyértelmű válasz.
Húgom régi hetesében 72%-os akku sem kapcsolgatott ki,csak merült mint a nyeletlen fejsze feje,ismerős X-ében meg már 80%-nál kezdte,de csak a nagyobb hidegekben.
Icentre árat tudok mondani, 35k. -
adika4444
addikt
válasz
eszgabor #280109 üzenetére
Ez a kompatibilitás érdekes kérdés. Azt még csakcsak el tudom képzelni, hogy nem teljesen kompatibilis az Apple Pay-jel és kér mondjuk egy pinkódot, de az, hogy egyáltalán ne működjön. Jónéhány éve Apple Pay-zek, a frekventált Spar-tól elkezdve az utolsó kis sarki helyig ahol én voltam az első aki használta a terminált megfordultam, mindenütt működött, kivétel nélkül.
Tesztre amúgy még javaslom az olyan ATM-et, ahol lehet érintős kártyával pénzt felvenni. A környéken nekem ilyen az OTP, én OTP-s vagyok, de biztos van más banknál is ilyen automata.
-
válasz
eszgabor #280090 üzenetére
Hát ez jó kérdés,ilyennel még nem találkoztam.
Annyit megtehetsz próbaként,hogy regisztrálsz mondjuk Revolutra (vagy Curve-re),ingyen kapsz egy kártyát majd postán (sosem baj,főleg ha időnként mész külföldre,de netes vásárlásokhoz is jó a biztonság miatt),de a kártya az appban azonnal rendelkezésedre áll,használható,be is lehet rakni a Tárcába.
Rátöltesz egy kis pénzt,aztán azzal veszel valamit valahol próbaképpen.
Ha az sem jó,akkor a telefonnal lesz valami,ha azzal jó akkor meg irány a K&H.
Gyorsabb és egyszerűbb mint ide-oda rohangálni. -
válasz
eszgabor #280062 üzenetére
Honnan próbálod eltávolítani?Tárcából,vagy a Beállítások-Apple ID-Fizetés és szállítás alatt?
Csak mert a 2 nem ugyanaz,a Tárcából simán el lehetne távolítani a kártyát,ott újra hozzá is lehet adni.
Ha itt törlöd az Apple ID-d alatt még ugyanúgy ott marad a kártya.A tárcában próbálkozz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest