- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
A cégnél most azonban a leállás mellett döntöttek, amire legalább egy évtizede nem volt példa. Tim Cook Apple-vezér korábban azt mondta, hogy a vállalat hatmilliárd dolláros veszteséget szenvedett el a szeptemberrel végződő negyedévben az ellátási lánc nehézségei miatt. Ez a szám az év utolsó negyedévében még magasabb lehet, mert a chiphiány általános problémája továbbra sem oldódott meg.
A leállt gyártósorok miatt elképzelhető, hogy sokan nem jutnak majd iPhone-hoz vagy iPadhez a karácsonyi szezonban.[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
rayoliviero
veterán
Sziasztok.
https://www.i-shop.hu/#/
Szerintetek ez az üzlet megbízható? Vásárolt már valaki innen? Egy Apple Watch 7-et szeretnék (41 mm, csillagfény), ami sehol nem kapható, csak itt.[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz rayoliviero #256053 üzenetére
Én nem mernék tőlük venni. Még a címük sincs feltüntetve a weboldalon.. nagyon titokzatosak.
Üdv: Csabee.
-
balinlin
senior tag
-
Jst
csendes tag
Sziasztok!
Kérdezném volt e valakinek tapasztalata face id , első , hátsó kamera hibával.
feleségem 11pro max készüléke kb 2 hete kezdett el vacakolni a face id val egy re ritkábban oldott fel, majd sehogy, közben észrevettük, hogy az előlapi és hátlapi kamera sem megy, funkció bejön de teljes sötétséget mutat.
csináltunk face id visszaállítást , gyári beállítások visszaállítását, majd teljes törlést és visszaállítást( ez a legnagyobb szívás az e sim miatt) de semmi változás.
A készülék a Tcom-nál lett vásárolva két éve szeptemberben így a két év szavatosságból kifutott, az elmúlt hónapokban biztos nem volt lejtve és be sem ázott.
Szakszervíz teljes cserét ajánl horror áron (200eft+).
Estleg javaslat javításra? -
HARDVERAPRÓD
Szia régebben volt erre panasz, lehet már te is olvastál róla:
Az iPhone 11/11 Pro/ 11 Pro Max kamera hiba megoldása
A probléma szerencsére néhány trükkel megoldható, de mégiscsak egy több százezres készülékről és annak csúcsminőségű kamerájáról van szó, azért csak elvárnánk, hogy ilyen ne történjen meg – pláne, ha egy értékes pillanatot szalasztasz el emiatt. Reméljük, az Apple gyorsan javítja a hibát, de addig is két módon is orvosolni tudod a fekete kijelzőt.
1. módszer: A kamera alkalmazás kényszerített bezárása
A főképernyő aljáról indulva húzd fel az ujjad, majd középen állj meg egy másodpercre és engedd fel.Ilyenkor megjelenik az összes korábban megnyitott alkalmazás, amiket szintén felfelé húzva tudsz bezárásra kényszeríteni.
2. módszer: Váltás a kamerák között
A fekete képernyőn az is segíthet, ha hátlapi kameráról előlapira váltasz, majd újra vissza. Túl egyszerűnek tűnhet, de sokszor beválik.
Előfordulhat az is, hogy egy általánosabb hibáról van szó, ami nem kizárólag az iPhone 11/11 Pro (Max) modelleket érinti. Ez esetben egy következő iOS 13 frissítéssel megszűnhet a probléma.Forráscikk: [link]
-
kecsu10
aktív tag
Sziasztok!
4 év Android használat után váltottam almára. Viszont van egy gondom: hetente szoktam egy csoportnak, ami nagyjából 100 fő smst küldeni, ezt droidon egy külső app kezelte. Van e erre Ios-en megoldás? Letöltöttem már csomó mindent, de legtöbbször az a baj, hogy iMessage üzenetet akar küldeni, ami nem megy át az embereknek. S a kék üzenet buborék sehigyan sem vált át zöldre. Nagyon nagy segítség lenne ha találnék rá megoldást. Nagyon köszönöm a segítséget! -
Rage47
veterán
válasz kecsu10 #256063 üzenetére
Csinálj rá egy parancsot. Nekem sokszor kell küldenem ugyanarra a számra egy sms-t és ilyen paranccsal oldom meg, csináltam egy sablont konkrétan. Szerintem lehet több kontaktot is berakni, nézegesd meg esetleg.
A Parancsok felhasználói útmutatója - Apple Támogatás (HU) -
Viper26
nagyúr
Google feed-en be lehet állítani, hogy ne a mérkőzések végén szóljon, hanem előtte?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Noxy
veterán
válasz kecsu10 #256063 üzenetére
az a baj, hogy iMessage üzenetet akar küldeni, ami nem megy át az embereknek.
Átmegy, hogy ha be van kapcsolva az üzeneteknél a küldés SMS-ként opció. Ha mégsem, akkor a fogadó előzőleg iOS eszközt használt, és nem szüntette meg az iMessage-regisztrációt.Ha nem Apple-gyártmányú telefonra váltott, és nem kapja meg az SMS-/MMS-üzeneteket, akkor szükség lehet az iMessage-regisztráció megszüntetésére. [link]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
félisten
válasz herdsman12 #256073 üzenetére
Nekem is ezt írja ki i13 kiírja, Xr nem , megnézem majd a többi telót, nekem is külön neve van a 2 sávnak
-
félisten
válasz szabonagyur #256074 üzenetére
SE és 5S sem reklamál ugyanazon 5ghz-en.
-
herdsman12
őstag
válasz szabonagyur #256075 üzenetére
Köszi, nálam SE2/14.8.1 szintén nem reklamál 5 GHz-en, de 2,4-en már igen.
Még jó, hogy nem kezdtem routert piszkálni.
(6+/12.5.5 se reklamál sehol)[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nah nekem is a tárhelybővítés csak laptopról ment, pedig mindent is beállítottam. Még valami 1000 éves hk-m volt elmentve és címet is javítottam bár ezt megcsináltam telón is.
-
félisten
válasz herdsman12 #256076 üzenetére
Nekem mind 5Ghz-n van, i13 reklamál, többi nem.
i13 2.4-nél is reklamál. -
kecsu10
aktív tag
válasz Rage47 #256069 üzenetére
Neeeem! Felnevettem hangosan Ezt valaki magyarázza meg nekem észérvek alapján, hogy ez miért jó, felfoghatatlan... Egyébként jó pár év Android használat után nyugodtan állíthatom, hogy semmi különbség nincs ma már a két rendszer között. Az iPhone valamivel gyorsabb és reszponzívabb, de az ilyen butaságok illúzió rombolók azért.
-
KubanitoS
veterán
Hamarosan váltok androidról iOSre. Androidon az egyik legkényelmesebb dolog számomra az volt, hogy megjegyezte a Google profilomban tárolt jelszavakat és a Chrome fel is ajánlja ezeket, de van, hogy "külsős" androidos appba is feljön valami Google asszisztens és az tölti ki a bejelentkezési adataimat pl villanyszámla applikációba. Ezek a jelszavak is megmaradnak, ha hozzáadom az androidos fiókomat az Iphonehoz?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
félisten
-
KubanitoS
veterán
válasz szabonagyur #256082 üzenetére
Köszi!
-
kecsu10
aktív tag
Bocsánat ismét kérdezek, mert még nagyon szokatlan ez a rendszer sajnos. Az miért van, hogy a cloud nem látja az összes zelefonszamot a gépen? A Gmail fiókban tároltak mintha meg sem jelennének. Hogyan lehet oda bemásolni az egészet?
-
Chereiose
addikt
Lenne egy bontatlan iphone SE, ami vodafonetól származik, de nem tudja az illető, hogy függő-e (4 éve bontatlan), és ha igen vajon azt tudom díjmentesen függetleníteni ingyenesen úgy, hogy nincs meg a számla? Tippek?
-
Noxy
veterán
válasz kecsu10 #256084 üzenetére
Nem kell másolni. Beáll.. - mail - Goog..fióknál kapcsold be a kontaktokat.
Kontakok-csoportok (b-felsó sarok) ott a pipa a Goog..-nál?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz KubanitoS #256081 üzenetére
A Chrome csak a webjelszavakat viszi át.
Az appokhoz nem fogja felajánlani.
Ehhez csak a kulcskarikában, vagy egyéb jelszókezelő app-ban (pld 1Paddword) tárolt jelszavakat adja be. MVM next app (f.gáz). [kép][ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
félisten
-
Noxy
veterán
válasz szabonagyur #256088 üzenetére
Ok, ez nálam addig működött amíg nem jött az új app, amiben csak e-mail címmel lehet b..jelentkezni. A weboldalon most is csak a sima f.névvel jelentkezek be.
-
félisten
-
KubanitoS
veterán
válasz szabonagyur #256091 üzenetére
Nekem igazából pont erre az mvm nextre lenne szükségem.
-
félisten
-
Tibee86
nagyúr
válasz szabonagyur #256095 üzenetére
Neked onnan van és független?
Mert az i13-as topikokban az ellenkezőjét lehetett olvasni. -
félisten
-
Tibee86
nagyúr
válasz szabonagyur #256098 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest