- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
kecsu10 #293582 üzenetére
Az AirPods 1 idejében kenterbeverte az EarPods-okat, összehasonlítva jobban szólt a vezeték nélküli. Mostanra viszont fejlődhettek a vezetékesek nem keveset. Nem egy Sennheiser, de 10k-ért, vagy ha van épp 5--6 körül abszolút a legjobb és szerintem sokszorosan felülmúlja ezeket az Apple-féle vezeték nélküli csodákat.
#293583BigBlackDog
Szerintem jó választás a félfizikai főgomb miatt, nálunk az idősebb rokonok tartanak kicsit a gesztusvezérléstől. -
herdsman12
őstag
válasz
kecsu10 #256109 üzenetére
Másik fiókban van a többi névjegy.
Beállítások - Kontaktok - Fiókoknál látod, hogy mely fiókok szinkronja van bekapcsolva (Google, iCloud, stb).
Aztán a Kontaktok app (bal felső sarok) Csoportoknál tudod kapcsolni, hogy mit akarsz látni.
Célszerű lenne egy fiókba rendezni az összes névjegyet, ha nincs valami kizáró ok.
Alapértelmezett fiókra figyelj, kérdés nélkül oda ment minden új névjegyet az iOS.
[link] -
Noxy
veterán
válasz
kecsu10 #256063 üzenetére
az a baj, hogy iMessage üzenetet akar küldeni, ami nem megy át az embereknek.
Átmegy, hogy ha be van kapcsolva az üzeneteknél a küldés SMS-ként opció. Ha mégsem, akkor a fogadó előzőleg iOS eszközt használt, és nem szüntette meg az iMessage-regisztrációt.Ha nem Apple-gyártmányú telefonra váltott, és nem kapja meg az SMS-/MMS-üzeneteket, akkor szükség lehet az iMessage-regisztráció megszüntetésére. [link]
-
válasz
kecsu10 #256063 üzenetére
Csinálj rá egy parancsot. Nekem sokszor kell küldenem ugyanarra a számra egy sms-t és ilyen paranccsal oldom meg, csináltam egy sablont konkrétan. Szerintem lehet több kontaktot is berakni, nézegesd meg esetleg.
A Parancsok felhasználói útmutatója - Apple Támogatás (HU)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest