Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Valamelyik iPhone topikban volt egy link, a hazai szolgáltatóknál iPhone-on elérhető szolgáltatások voltak benne. Nem tudjátok mi volt az?
Pl. Telekom: 5G, wlan call, HD hang stb...
Kösz.i12-n hol lehet megnézni, hogy a készülék támogatja-e az 5G-t, A hálózatválasztás alatt van?
Köszi -
SharpSA
veterán
válasz
kakuk.tamas #244798 üzenetére
Jó a cím, úgyhogy valószínűleg az utóbbi lesz a probléma okozója...
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
SharpSA #244790 üzenetére
Az iCloudban/számlázási címnek milyen régió/ország van megadva? Én jártam úgy, hogy a Disney+-os csalásom miatt átállítottam mindent USA-ra a store miatt, és utána megbolondult az iCloudom magyar címre USA-t írt...
Lehet, hogy valami olyan ország van megadva, ahol nincs Pay, vagy az életkor van korlátozva. -
SharpSA
veterán
válasz
mr.tamasbiro #244762 üzenetére
Minden születésnapján megnéztétek, hogy elfogadja-e? Illetve mit írt a készülék amíg nem engedte?
-
válasz
SharpSA #244790 üzenetére
A family sharing valóban nem lehet probléma az apple pay esetén, én is állítottam már be family sharinges telefont saját kártyával való apple pay-es fizetésre, korábban félreértettem és rosszul írtam, csak az app store-os vásárlásoknál van limitálva a fizetés. Most hirtelen nem találok más korhatárt mint a 13 év, de írja is az apple oldala hogy régiónként eltérhet.
-
SharpSA
veterán
válasz
MasterMark #244791 üzenetére
Ahogy írtam, csak szerkesztés közben kérdeztél, minden lehetőség Magyarország.
Már volt iCloud fiókból ki- és bejelentkezés, passkód csere. Ugyanaz a helyzet. -
SharpSA
veterán
válasz
lugosi #244789 üzenetére
Wallet és Apple Pay
Ha belépek és rányomok a kártya hozzáadásra, ezt kapom:
Ha például a Simple-ben nyomok rá az Apple Payhez hozzáadásra, akkor meg ez történik:
Minden lehetőség magyar nyelvre van állítva.
Most akkor talán a 14 éves kor lehet probléma. A családi megosztás szerintem nem, mert ez normál, bolti vásárláshoz lenne beállítva. Megkérdezem hétfőn az OTP-t, hogy most akkor szerintük mi a helyzet. -
Tempes
tag
A zárolt jegyzetnek a jelszavát ha elfelejtettem, hogy tudom törölni és újat kérni?
-
válasz
GreenGoblin #244774 üzenetére
Valami eseti hiba lehet, mert jól csinálod, elvileg így kell. [link]
-
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Van egy Iphone 11-em. Az mitől lehet hogy a Simplepay és a Focos alkalmazást nem hajlandó letölteni? Volt már ilyen gondom pl. az MKM Földgázapp és az Eon appjával, de akkor sikerült megoldani (FaceID kikapcsolása az Appstore-ban). De hiába van kikapcsolva egyszerűen nem indul el a letöltés. Rányomok, karikázik egyet, és megint s Letöltés gomb jön elő.
Mi lehet a gond? 14.6 van fent.
Köszi -
bnorci71
addikt
válasz
alexhorvath #244747 üzenetére
gondold végig
nincs biztosítás leejted törik ha Applenél cseréltetsz marad a gari de nem is lesz olcsó, ha nem nála gari ugrik
van biztosítás, kicserélik a kijelzőt ~15-20e önköltséggel és él tovább a garid biztosítás keretében
így nézve nem mindegy kivel javíttat a biztosító?
Nekünk volt egy 7 kijelző csere majd egy visszatérítés a második törésnél. Biztosítás nélkül igencsak fájdalmas történet lett volna. -
GreenGoblin
őstag
Más kérdés. iCloud résznél be akartam kapcsolni a mail-t és kreállni egy @icloud.com mailt (kipróbálás képpen) de hibaüzenetet dob fel.
Problem turning on mail, próbáljam később.
Ezzel mit lehet csinálni? -
Hello,
Anyám 5S-ében cseréltem akkut. Az új akkuval össze-vissza mutatta a töltést, újraindulgatott, stb., majd visszatéve a régit hasonló a jelenség. (Most 1% és 100% között ugrál.) Mi a franc halt meg...? A töltést magát veszi, szóval talán nem Tristar, de akkor mi...? (Az akkucsati mellett talán nem vertem le semmit.)
-
válasz
GreenGoblin #244769 üzenetére
További feltétel hogy töltőn legyen és wifin, valamint az akksi fel legyen töltve.
-
válasz
GreenGoblin #244769 üzenetére
Szabad hely van?
-
GreenGoblin
őstag
Ma kaptam egy értesítést hogy több mint 2 hete nem volt backup. Be van állítva hogy magától megcsinálja. Mi lehet az oka, hogy elfelejtette az utóbbi napokban?
-
válasz
Major Lion #244749 üzenetére
Amivel csak pénzt tudtsz felvenni és pos terminálon tudtsz fizetni, minden egyéb le van rajta tiltva. Az OTP-nél az alap(legolcsóbb) számlákhoz ilyet adnak, és szerintem a többi banknál is hasonlóak lehetnek. Ettől függetlenül az alap számlához lehet kérni olyan kártyát amit lehet online használni, csak az nem 3-4ezer/év hanem 6-7ezer/év a kártyadíj.
-
Csabee.
nagyúr
Sziasztok!
Bejövő hívásnál hogy lehet beállítani hogy “Magyarul” mondja ki a hívó nevét? Az én telefonomon angolosan olvassa be, de ismerősöm telefonján “magyaros” kiejtéssel olvassa fel.
-
SharpSA
veterán
Segítséget kérek tőletek.
Lányom kapott egy iPhone 11-et és nem tudjuk beállítani az Apple Payt. OTP-s Junior kártyája van, Simple-ben ott van a kártya.
Hozzáadáskor megjön SMS-ben a kód, majd a következőt írja:
Nem adhatók hozzá kártyák
Az eszköz területi beállításai nem használhatók az apple payjel.
A menüben sem lehet hozzáadni kártyát, ott meg ezt írja:
Nem sikerült beállítani az Apple Pay szolgáltatást.
Hiba történt az Apple Pay beállításakorMi a tök baja van? Mindenhol magyar nyelvre van állítva a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest