- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
válasz
adamssss #40672 üzenetére
Simán tudja használni a készüléket, főnököm évente többször hosszú hetekre megy Kínába, és sosem panaszkodott. Ajánlott a WeChat használata, még fizetni is lehet vele.
Munkatársam talált VPN szolgáltatót, amin keresztül simán tudott Facebookon élő bejelentkezéseket csinálni.
Nekunk a Vodafone a céges flotta szolgáltatónk, sosem vettek semmilyen SIMet. -
-
válasz
adamssss #14196 üzenetére
Az imént igyekeztem megosztani a tapasztalataimat egy fórumtárssal privátban, idemásolom amit hasznosnak gondolok:
"33 autóm van, tényleg sokat játszottam már vele iPadon, néha Andriodon is játszom, ott már okosabban vásárolok (nem lehet összevonni a két accountomat).
Veszek 1-2 olcsóbb autót, azokat 2 lépcsőig érdemes tuningolni kb... Ha van már pénzed, akkor vegyél egy jó autót az adott kategóriában és azt tuningold. Ahogy lépsz előre a bajnokságokban, úgy egyre több pénzt tudsz nyerni. A 8. bajnokságban több mint 4000 pont is jár egy első helyért. (néha 3600)Ami jó autó es sok pénzt nyertem vele:
D: a két Audi
C: Focus RS, de ezt széttuningoltam.
B: Citroen, Nissan, Shelby (ez jó drága)
A: gyűjts a RUF 12-re, én széttuningoltam a Paganit és a Merci SL-t, rengeteg zseton volt, nem érte meg annyit rákölteni.
S: Ferrari FXX jó áron van és nyerő autó.
Ahogy lépsz előre, érdemes játszani az aktuális Event-eken is, mert jó sok pénzt fizet és egy jó autóval sokszor könnyű nyerni rajtuk, 2 perc alatt keresel 3-4 ezer pénzt."Tehát nem érdemes túl sok autót szénné tuningolni egy kategóriában, gyűjts egy igazán jóra, és nem biztos, hogy a legdrágább a legjobb.
Keresd a leggyorsabb útvonalat minden pályán.Szerk: gyenge autóval különösen jó sokat driftelni is, mert tölti a nitrót (+ flat spin, + barell roll).
-
válasz
adamssss #14180 üzenetére
Jó pár hónapja tolom az Asphalt 8-at (773 csillagnál tartok), 2 megfigyelés/tanács:
1. Minden játék során az autó kiválasztásánál megadja, hogy mi a "recommended rank", ha sokkal alacsonyabb besorolású autót választasz, akkor szinte esélytelen a nyerés.
2. Ha az elején nagyon lemaradsz, akkor szintén minimális az esélyed, hogy az első háromba kerülj.Ha gyenge az autód, akkor próbálj meg kiütni minél több ellenfelet még a start környékén, utána már nem szivat annyira.. Gyenge autónál érdemes barell rollt, flat spint csinálni, az sokat dob a teljesítményén.
-
nofi
addikt
válasz
adamssss #13491 üzenetére
Nekem is 7 gigás csomagom van és bár "csak" 160 kbps minőségben, de napi 2-3 labumot vígan elhallgatok. Számolj úgy, hogy egy szám ~10 mega és kiderül mennyire éri meg neked használni, de szerintem nincs okod aggódni.
Az offline hallgatós olyan, azt mondjuk nem tudom milyen időközönként kell neki csekkolnia, hogy érvényes spotify accod van-e még -
Ragnar95
félisten
válasz
adamssss #6897 üzenetére
+1
Énis most tervezem a felsőfokúmat és én sosem tanultam így külön szavakat, mert ami nem ragad rám, azt feleslegesnek tartom külön megtanulniDe persze elég sokat olvasok angolul újságcikkeket, ami ezerszer többet ér, mint bármilyen szótanuló app, mivel így tényleg azokat a szavakat tanulod meg, amik gyakran előfordulnak...
-
Teszla_
senior tag
válasz
adamssss #6526 üzenetére
Értem, köszi. Akkor adott készülékhez is fogja társítani a gift cardot, vagy azt már az ID-hez? Tehát a két kütyüvel egy helyre fognak menni a $-ok, ha beváltom a krediteket?
Szerintem én gyűjtök minimum 25$-t, aztán majd meglátom mire megy el, de egy HU-RO térképes iGo már biztos. Ha nagyon jól megy, akkor full EU lesz. -
Teszla_
senior tag
válasz
adamssss #6354 üzenetére
Így nem nehéz akkor megvalósítani a dolgot
Blaise: steam-en nagyon ritkán veszek játékot, én inkább most egy magyar + román térképes igo-ra hajtok, vagy ha lesz türelmem összegyűjteni 75 dollárt, akkor egy full EU-ra ruházok be.
Azt hogy lehet megoldani, hogy az USA ID-vel letöltött appokat szinkronizálni tudjam a gépemmel? Mert magyar ID-vel csatlakoztam és kiírta, hogy van 1-2, ami USA-s és nem tudja szinkronizálni. Átjelentkeztem USA ID-re, de akkor egyáltalán nem ajánlott fel semmit és nem szinkronizálta ezeket az appokat.
-
nord_
veterán
válasz
adamssss #6349 üzenetére
Zozzer888, adamsss,
konkrét termékre nem tudom, annyi mindent még nem vásároltam onnan.
De könnyen ellenőrizhetitek: bejelentkeztek az itthoni címmel regisztrált maillel, beteszitek a kosárba a terméket. Elvileg szólni fog a rendelési folyamat valamelyik pontján, ha a lakcím nem megfelelő. -
peugeotmate
addikt
válasz
adamssss #6241 üzenetére
Igen, megkaptad érte. Majd mikor az iTunes Gift cardot akarod beváltani, akkor lesz lényeg, hogy az US accountoddal legyél bejelentkezve, mert csak ahhoz tudod hozzáadni az adott egyenleget.
Szerk. Ja hogy nem is tudta letölteni, hmm, ez jó kérdés. De ha ott van a reedemed app-eknél, akkor elvileg hozzáírta a kreditet, szvsz.
-
nullzero
tag
válasz
adamssss #6237 üzenetére
Két hete gondolkoztam azon, hogy letörlöm az FMA-t, mert hetek óta kb semmi nem volt. Aztán feléledtek, úgy tűnik marad.
Ajánlom, hogy tartsák a mostani tempót minimum (de a karácsonyi még jobb lenne).
Most gyűjtögetem a dollárokat, sztem Amazon Gift Card és Kindle könyvolvasó lesz belőle, jól jöhet pl nyárra. Jobb, mint a századik iPhone játék. -
jimhun
senior tag
válasz
adamssss #6023 üzenetére
Szerintem nem kell egy fillert sem fizetni es ugy is elvezetes a jatek.
Tegnap szedtem le a jatekot es nekem mar 3 autom van(Nissan, Ford Dodge), amikkel felvaltva tudok menni amig az egyik javitason van. A versenyeken meg egy csomo penzt lehet nyerni amibol javitasra is futja boven. Igazabol meg Gold-ot sem hasznaltam az is van kb 40 mar, mert szintlepeskor is ad.Persze ha valaki gyorsan akar mindent, akkor fizet es sokkal egyszerubb hozzajutni mindenhez. Mondjuk engem ez kicsit arra emlekeztet amikor valaki egy jatekot ugy csinal vegig hogy beirja hozza az osszes chet-et...
-
penge111
addikt
válasz
adamssss #5969 üzenetére
FMA egy olyan alkalmazásféleség, amit telepítesz a telefonra és felajánl neked letölthető ingyenes appokat kipróbálásra, ha kipróbálod őket (kb 30 sec használat, vagy regisztálsz benne stb.) akkor ezért cserébe creditet kapsz, a kreditet beválthatod Itunes gift cardra, ergo így fizetős appokat is tudsz venni (ingyen), de belehet váltani másra is. Itt van az FMA. Én is váltottam már be 10 dolláros kártyát, van aki már 10-20 ezret spórolt ezzel. Egy 10 dodós kártya kb 1-1.5 hónap alatt megvan, hogy naponta felnézel jött-e valami új app.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Parfüm topik
- Hobby elektronika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest