- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TXT
őstag
válasz
zserbox #11471 üzenetére
Csak egy kerdes. Amikor ezeket futtattam 30mp-ig, utana akar torolhetem is az eszkozrol? Leven a sok-sok progi rovid ido alatt fel tudja emeszteni a rendelkezesre allo tarhelyet.
Egyebkent ez a sok telepitett, kiprobalt app idovel nem tudja belassitani, teleszemetelni az eszkozt ugy, mint pl pc-n vagy droidon es utana rendszer ujratelepites szukseges, vagy ez nem igy mukodik az IOS rendszereken?
Mondjuk nekem meg az is kerdes, hogyan kell pl egy alkalmazas hasznalatanal vissza lepni az elozo "lepeshez" ha mondjuk nem bezarni akarom a HOME gombbal, hanem csak ujrakezdeni azt az alkalmazast az elejetol. Nem tudom, erthetoen sikerult-e fogalmaznom, de remelem. Nagyon fura igy elsore ez az iOS, foleg gombok nelkul kezelni azt, amit nem tudom hogyan mukodik.
Es nem kicsit zavaro, hogy reklamok jelennek meg folyamatosan a letoltott alkalmazasok hasznalata kozben.
Ez normalis, vele jaro dolog az app-oknal vagy ki lehet kiszobolni oket? -
Keksz
senior tag
válasz
zserbox #11252 üzenetére
Kicsit bonyolultabb, http://en.wikipedia.org/wiki/Spotify
Spotify FREE
Első 6 hónapban unlimited, számítógépről, a mobil verzió 48 óra / 30 nap után fizetős.
Első 6 hónap után 10 óra / hó, vagy USA accounttal unlimited!
(Listening limit of 10 hours per month, divided into 2.5 hour weekly portions (unused hours carry over)) -
matyi19
őstag
válasz
zserbox #11167 üzenetére
En miota FMA-zok, azota szinte folyamatosan az US accontall vagyok bejelentkezve, semmi ertelme a masikat hasznaljam...
A lenyeg mikor megvan a 3000 pont bavaltas elott menj at az US accontodra, es azon valtsd be, elkolteni is csak itt tudod, marmint ha vissza lepsz magyar accontal akkor nem lessz ott a 10$. Viszont ha megvasarolsz valamit, US acconttal es vissza lepsz a magyarra termeszetesen az adott app.-ot tudod majd hasznalni.
Nem rossz egy nap alatt annyi pont, en ha wifi kozelben vagyok es eszembe jut mindig megnezem, par masodperc az egesz...
Csak mostanaban, hogy nem minden app.-ert kapom meg a pontokat, nem igazan van kedvem belepni. -
matyi19
őstag
válasz
zserbox #11136 üzenetére
Úgy ahogy a jelenlegi accontodat csináltad, csak fontos hogy mielőtt csinálod, jelentkezz ki a Store-bol, majd egy ingyenes app.-ra kattintva kezd el a regisztrációt, hogy a bankkártya adatoknal tudj none-t választani...
"valamint akkor egyszerre 2 account progijai is lehetnek majd az ipadomon?" IGENbull84ghia igen nagyon úgy néz ki...Sebaj, láttam van 0,99$-s változata a defense zone-nak, ami nem HD. Van észrevehető különbség HD es nem HD között egy iPhone-on?
-
matyi19
őstag
válasz
zserbox #11134 üzenetére
Első hozzászólás!
"Az egyik legjobb, és leghasznosabb "alkalmazás" (de inkább partnerprogram) az FMA alias FreeMyApps. Itt szponzorált alkalmazások jelennek meg amiket ha letöltünk, és használunk 30mp-ig, akkor a program jóváír nekünk x kreditet, amiket később gift cardokra, illetve egyéb értékes utalványokra váltatunk. Ehhez viszont szintén kelleni fog egy US account. Magához az alkalmazások telepítéséhez általában nem (néha van olyan app ami csak az US storeban érhető el), de a jutalmak beváltásához kelleni fog. Hasznos progi és sokat lehet vele spórolni.
Karácsonyi akciós app: Ez egy jópofa kis kalendárium, minden évben december első hetében érhető el, és minden nap ad egy ingyenes alkalmazást, vagy itunes zenét, klippet. Érdemes beszerezni." -
legiaap
félisten
válasz
zserbox #10364 üzenetére
És abban hogy tudok hozzáadni SkyDrive meg Dropbox fiókot?
Mert én nem találtam rá lehetőséget.Na ez a játék is jó lesz: Angry Birds Go!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest