Hirdetés
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
A 93.0-ás verzió van fent nálam, szerintem az a legújabb, és nálam benne van még mindig.
Egyébként bizonyos funkciók ki- és bekapcsolása nem feltétlenül kötődik verziófrissítéshez, ugyanazon verzió futtatása közben is meg szokott történni, hogy valami megváltozik az app megjelenésében/működésében. Plusz az is számít, hogy magyar vagy angol nyelven használod-e az iPad-et, mert akkor is eltérhetnek egyes funkciók az appban.Amúgy az nálam is megesik, hogy eltűnik a Messenger ikonja, de akkor csak átváltom alul a hírfolyam megjelenítésének típusát (ide-oda kapcsolok egyet a két szélső ikon között), és akkor újra megjelenik odafent az eltűnt ikon. Szóval ez meg valami bugnak tűnik.
-
vadászcsiga
félisten
-
kezo0
addikt
Zavaros nekem kicsit, amit ott írnak. Egy iPad-hez vagy iPhone-hoz még milyen hálózati csatlakozó létezik, ami NEM USB-s? A fotón is pont olyat mutatnak (vagyis a kettészedhető tápegység egyik felét), mint amilyet az én iPad mini 2-esemhez adtak, de annak a másik fele (amit a fotón nem mutatnak) az USB-s... És bizony nekem is egy ötjegyű szám van ott, szóval akkor most mi van?
-
-
SpongyaBob
veterán
Mondjuk azért az vicces, hogy évek óta nincs benne magyar nyelv, ( cseh, görög, norvég van - csak hogy említsek egy pár hozzánk hasonló jelentéktelen nyelvet ) és nem, nem halok bele abba, hogy angolul kell használni mielőtt még valaki ezzel jönne, de mivel magyar vagyok, tényleg jó lenne az anyanyalvemen használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- HP 15,6"FULLHD,i5 8265(8X3,9Ghz)IntelUHD VGA,8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép állapot
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- Igényesen felépített gamer PC, i7, RTX3080 EVGA, 64GB ram, ASUS Z390, Raijintek vízhűtés,
- Asus Rog Strix Gamer laptop szép állapotban(RTX 2070 Super, i7 10750h, 32G RAM)
- Steam Deck 256GB LCD Kiváló/Karcmentes állapot
- Xiaomi 12T Pro 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest