- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Netfone
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
-
Ragnar95
félisten
Ez semmit nem jelent, mivel egyszerre elég sok verziót tesztel a FB mind a Messenger, mind a FB appból élesben és csomószor hónapokkal később kap meg minden felhasználó 1-1funkciót, mint mások.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
kezo0
addikt
A 93.0-ás verzió van fent nálam, szerintem az a legújabb, és nálam benne van még mindig.
Egyébként bizonyos funkciók ki- és bekapcsolása nem feltétlenül kötődik verziófrissítéshez, ugyanazon verzió futtatása közben is meg szokott történni, hogy valami megváltozik az app megjelenésében/működésében. Plusz az is számít, hogy magyar vagy angol nyelven használod-e az iPad-et, mert akkor is eltérhetnek egyes funkciók az appban.Amúgy az nálam is megesik, hogy eltűnik a Messenger ikonja, de akkor csak átváltom alul a hírfolyam megjelenítésének típusát (ide-oda kapcsolok egyet a két szélső ikon között), és akkor újra megjelenik odafent az eltűnt ikon. Szóval ez meg valami bugnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
vadászcsiga
félisten
-
kezo0
addikt
Zavaros nekem kicsit, amit ott írnak. Egy iPad-hez vagy iPhone-hoz még milyen hálózati csatlakozó létezik, ami NEM USB-s? A fotón is pont olyat mutatnak (vagyis a kettészedhető tápegység egyik felét), mint amilyet az én iPad mini 2-esemhez adtak, de annak a másik fele (amit a fotón nem mutatnak) az USB-s... És bizony nekem is egy ötjegyű szám van ott, szóval akkor most mi van?
[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
-
-
veterán
-
tonyqa23
senior tag
Ezek a free cuccok meg fognak maradni ha letörlöm az appot es kb fel ev mulva ujrarakom?
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Edi77
őstag
Most nincs nálam a teló sajnos, ha leszedem gépre, akkor a megvehető alkalmazások hozzá csatolódnak, vagy telóra kell majd leszedni az appot és egyesével letöltögetni a a pack-okat?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
SpongyaBob
veterán
Mondjuk azért az vicces, hogy évek óta nincs benne magyar nyelv, ( cseh, görög, norvég van - csak hogy említsek egy pár hozzánk hasonló jelentéktelen nyelvet ) és nem, nem halok bele abba, hogy angolul kell használni mielőtt még valaki ezzel jönne, de mivel magyar vagyok, tényleg jó lenne az anyanyalvemen használni.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Honda topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bundle topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Nők, nőügyek (18+)