- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Kalandor #16381 üzenetére
Neked ez kell: Katt
Ez szerintem tudja azt, amit Te szeretnél. Egyedül a mappák nincsenek túl jól megoldva, de megszokható.
Más:
Melyik dokumentum olvasó/szerkesztő a legjobb? XLS,PPT és DOC formátumokat kéne ismerjen és azokba jegyzetelni, kiemelni, megjegyzéseket írni stb.
-
erdoke
titán
válasz
Kalandor #16381 üzenetére
Itt is van egy halom kiváló PDF olvasó, csak éppen te ingyenest kértél. Én viszont nem emlékszek, melyikért fizettem, és melyik volt ingyen. Bár ami adott napon ingyen volt, az most simán lehet fizetős is. A GoodReadert pl. 0.89-ért megvettem, de van még pár hasonló, amiért 2-300 Ft-ot nem sajnáltam, de 5-10 eurót nem adnék érte.
Olyat, ami mindig ingyenes, és teljesítené a feltételeidet, nem ismerek, mert éppen a fentebb leírtak miatt nem is kerestem. -
Redeckt
tag
válasz
Kalandor #16348 üzenetére
Zoom, tipitapi, nigth mód, go to page, jumping multiple pages funkció stb.
Scroll mód opcióid: Single Page, Continuous vagy Automatic mód
"Continuous: Swipe up or down on the screen to change pages.
Single Page: Swipe left or right to change pages, or tap the right or left document edge."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest