Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
paavoo
üzenetére
Sejtettem, hogy YouTube Premium elofizetest javasolja valaki, de attol meg ez nem valasz a kerdesemre.
A harmas kerdesre had en dontsem el, hogy kell-e nekem vagy sem. Eleg fontos a privacy nalam igy a firewall elengedhetetlen. Regota hasznalok mar droidon es itt is szeretnem.
Az utolso kerdesre sem kaptam konkret valaszt.
De azert koszonom, hogy irtal. -
paavoo
aktív tag
válasz
üzenetére
1) youtube premium elofizetes
2) 1Blocker (Youtube appban biztos nem blokkol, ha bongeszobe nyitod szerintem ott se)
3) nincs ra szukseg
4) csak GPS-nel van olyan hogy egyszer engedelyezni mikor belepsz az appba rakerdez, tobbit menu/adatvedelem miutan engedelyezted, bar nem ertem az igenyt szerintem egy app se fog a hatterben a kameran figyelni ha bezarod
-
törölt tag
1.Van olyan IOS app ami reklam mentes Youtube elmenyt ad es megy a hatterben?
Olyanra gondolok, mint a YouTube Vanced vagy a NewPipe android fronton.
2. Adguard Pro, Luna meg Adblock Focus amit talaltam reklam blokkolasra igy hirtelen. Ezek kozul ki melyiket ajanlana? Kepesek YouTube appon belul blokkolni, ha nem akkor esetleg bongeszoben tudjak a YouTube oldalon megfogni a reklamokat?
3. Ki milyen firewall-t tud javasolni? Lockdown appot talaltam csak eddig.
4. Utolso kerdes, letezik olyan app ami ideiglenes permissonoket ad csak? Tehat egy appnal engedelyezem mondjuk a kamerat vagy mikrofont, stb. es amint kilepek vagy bezarom elveszi a permissont es nem kell nekem manualisan ki-be kapcsolgatni a beallitasokban. Ilyen pl. a Bouncer droidon, de nem talaltam eddig ra IOS-en a parjara.
Valtas elott allok, droidrol jonnek, de ezek a kerdesek donthetik el, hogy valtok vagy maradok. -
mackoman
tag
Sziasztok,
Megoldható ,hogy egyszerűen el lehessen rejteni a számomra felesleges appokat a főképernyőről?Úgy mint pl androidon?Sokat kerestem a neten,de nem igazán találtam. -
HoppMaster
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi akkor maradok ennél.
-
MasterMark
titán
válasz
HoppMaster
üzenetére
Ja hát ilyesmire egyik sem lesz jó. Talán a googléé a legjobb ebben, a sok felhasználó miatti sok mintavétel miatt, illetve a nagy adatbázisuk miatt.
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Sokszor pl a németbe olyat fordít, csak nézek énes, meg akinek küldöm vagy ír nekem.
-
MasterMark
titán
válasz
HoppMaster
üzenetére
Mi a gond a googléssal?
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Szöveget szeretnék és az a baj, nemcsak pl magyar angol, hanem német, spanyol, szlovák illetve francia.
Néztem ezt az iTranslate-t is, de annyival többet nemtud, hogy meg is vegyem. -
MasterMark
titán
válasz
HoppMaster
üzenetére
A googlés a leghasználhatóbb. Illetve attól függ mire kell. Szöveget, vagy szavakat akarsz fordítani?
-
HoppMaster
aktív tag
Mivel nem nagyon találtam értékelhető ajánlást inkább felteszem a kérdést most.
Tud vki használhatóbb fordító programot ajánlani a Google fordítónál jelenleg? -
Totheground
addikt
válasz
devil-k
üzenetére
“Apple takes all reports of security threats seriously. We have thoroughly investigated the researcher’s report and, based on the information provided, have concluded these issues do not pose an immediate risk to our users. The researcher identified three issues in Mail, but alone they are insufficient to bypass iPhone and iPad security protections, and we have found no evidence they were used against customers. These potential issues will be addressed in a software update soon. We value our collaboration with security researchers to help keep our users safe and will be crediting the researcher for their assistance.”
-
devil-k
nagyúr
Ennyit a gyári mail appról....
[link] -
Blue meth
senior tag
Üdv!
Nem rég váltottam 6s-ről Xs-re, és egy furcsa problémába futottam. Elő vagyok fizetve Apple Music-ra, és igaz régebben is volt hogy némelyik zene szürke volt, de most elég sok, és ha rámegyek ezt írja hogy korhatár-besorolás miatt nem játszható le. Eddig ilyen sosem volt, pedig legalább 2 éve használom az Apple Musicot. Megnéztem a tartalomkorlátozásban mik vannak, de nem találtam semmit ezzel kapcsolatban, hol lehet ezt kikapcsolni?
-
SharpSA
veterán
Sziasztok!
Létezik olyan email app, amelyik tudja a - szerintem alap - olvasottság kérés funkciót? -
tuzpenge
addikt
válasz
nylontacsko
üzenetére
Nem rábeszélni akarlak félre ne értsd! DE! A revolutra mindig annyit töltesz amennyit épp szükségesnek látsz! A kártyás töltése ingyenes, akár 10.000-szer is tölthetsz fel havonta nem kerül egy árva buznyákodba sem. Utána pedig a revoluttal fizetsz / kp-t veszel fel, utalsz, amit csak akarsz és ő szépen követi ezt neked és még szép grafikonon is ábrázolja mindezt, sőt kategóriákba is szedi magától!
-
burasu4
senior tag
Sziasztok!
iPhone 11 Pro
Gmail app: valahogy be lehet állítani hogy az is dark modeban legyen? Hiába keresem azt a lehetőséget amit a Google ír, nem lehet kiválasztani a témát!
Valakinek sikerült? Már újra telepítettem de semmi.
Köszönöm. -
nylontacsko
senior tag
válasz
tuzpenge
üzenetére
A Revolut egy kiváló szolgáltatás.
Ez ténykérdés. Valóban sok mindent tud (de nem mindent).
Mindazok mellett, az összes pénzemet nem szívesen tartom(nám), egy virtuális bankban.
Nyilván egy "klasszik" banknak is van (lehet) kockázata, viszont nem ugyanakkora, mint az említett szolgáltatónál.
A Money Pro szolgáltatásai elvileg tökéletesek lennének, de mint ahogyan anno az ApplePay, úgy szerintem ebben az esetben is várnunk kell még.
Marad a számolgatás
Illetve az a 2.500.-Ft előfizetésben sem fogok tönkre menni
-
tuzpenge
addikt
válasz
nylontacsko
üzenetére
Ha meg a revolutot használod akkor teljesen felesleges egy külsős app, mert a revolut mindent mutat. Én pl nagyon szeretem ezt (is) benne, meg hogy apple pay-el is műkszik, stb.
-
pethYeti
addikt
válasz
nylontacsko
üzenetére
Szerintem csak a jövőbeni változásokat fogja menteni a program. Spendee-t próbáltam fél napig, az így csinálta Aztán rájöttem, hogy a Money Pro sokkal inkább kézre áll nekem, és manuálisan jobban el tudom rendezni a költéseimet.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
nylontacsko
üzenetére
Egyik magyar bankkal sem működik (amiket én próbáltam).
Sem a CIB, sem a BB. Mindkét bank esetében (elvileg) lekéri a 90 napra visszamenőleg a tranzakciókat, amit meg is jelenít pár másodpercre az alkalmazás, de menteni vagy egyebet nem lehet vele, csak "bezárni". Ezután elvesznek a letöltött adatok és újra töltögeti-töltögeti.
Sajnos ablakon kidobott pénznek tűnik az alkalmazás ára.
Szerencsére a desktop verziót nem vettem meg.
Revolut ugyan megy, de nem kívánnám ott tárolni a pénzemet. -
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Olyan _ingyenes_alkalmazást keresnék iPadre, amivel PDF fájlokban tudok kiemelni színessel szövegrészeket, Pencil nélkül.
-
Giovan!
addikt
Le van árazva a Titan Quest App Store-ban kb. 700 forintra, ha érdekel valakit.
-
nylontacsko
senior tag
Mondanom sem kell, hogy Revolut-al megy. Szinkronizál, minden klappol.
Budapest Bank egyelőre csak "vakarózik". Elvileg tölti le az adatokat (ennek már vagy másfél órája).
Tartok tőle, hogy ezzel nem is fog működni.
CIB-et még nem próbáltam a fentiek figyelembe vétele mellett. -
Motar
tag
válasz
Totheground
üzenetére
Igen, csak ment a "jó van az" és nem mentettem le
MasterMark nincs ilyen opció sajnos, csak az a 10es backup amit nem tudok.
Az icloudba bíztam még, de abból se tudom csak azt kinyerni valahogy :/Marad a support, ki tudja mikor.
Köszönöm a segítséget! -
MasterMark
titán
válasz
Totheground
üzenetére
Nem csak ilyen offline kódot ad, hanem általában nem csak az alkalmazással kell összekapcsolni, hanem pl. mobilszám sms-re, meg email cím kiküldött kódra.
Motar: Pont ott a belépésnél kell kiválasztani azt, hogy más módon szeretnél authentikálni, nem az alkalmazással. Majd azt választod, hogy pl. sms-ben kiküldött kódot szeretnél.
-
Motar
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
De ha nem tudok belepni az oldalra, akkor hogy?
-
Motar
tag
Sziasztok!
Google authenticator-ral van gondom. Új telefonom lett, viszont a régi már nincs meg és azóta teljes törlésen esett át. Most nem tudok belepni egy oldalra, mert kéri a 2. lépcsős visszaigazolást, ami ugye a régi telefonon volt. Az email fiókom megvan, mindent elérek vele. Van ötlet hogy tudnám valahogy visszavarazsolni? IPhone készülékekről szó amúgy.
Fontos lenne, pénzem van azon oldalon, de a supportra nem akarok egy hetet várni, ha egyáltalán reagálnak...Gmailből nem tudom visszahozni, mert a mailhez nem volt hozzárendelve. Nem tudom icloud ba meg lehet-e nézni, vissza lehet-e varázsolni úgy, hogy nem törlöm az egész telefont.
és lehet nem is működne utána se... Köszi
-
stvnppp
senior tag
válasz
üzenetére
Sirit nem használom - úgy általában semmire sem, csak be kell legyen kapcsolva pl. Carplayhez -, így a hatékonyságát nem ismerem, amivel próbáltam egyszer-kétszer, azt felismerte. Egyébként a “Hey Siri, what song is this” parancsra hallgat.
Azt viszont nem tudom, hogy listázza-e a kereséseket, lehet, hogy nem.Én anno, jó pár éve a Soundhound-dal kezdtem, eleinte jó volt, aztán elkezdett sok számot nemfelismerni, ezért váltottam a Shazamra, elvileg ez most a piacvezető. De szerintem próbálgasd ki, és meglátod, hogy Neked melyik a frankó!
-
vans?
őstag
válasz
nylontacsko
üzenetére
En teljesen jol megvagyok csak a mobil app hasznalataval. Szerintem is probald be egy honapra.
-
nylontacsko
senior tag
Nem is olyan rossz.
Bár jó lett volna valaki, aki használati tapasztalatokkal is tud szolgálni.
A GOLD 15.990.-Ft egy évre (nincs egy doboz cigi ára havonta).
Jól emlékeztem, hogy jól testre is szabható az app (FaceID, stb.)
Lehet kipróbálom egy havi előfizetéssel és meglátom, hogy a hétköznapokban, mennyire "életképes és használható".
A GOLD előfizetés alatt rákerestem a CIB és a Budapest Bankra is. Mindkettőt támogatja.
Bár azt nem értem, miért három alternatívát dob ki rá (kép mellékelve).
[kép]
Az OSX kliens viszont nem olcsó, bár ez is relatív. 6.490.-Ft. Azt még meglátom, hogy kell e egyáltalán desktop verzió, vagy elegendő a mobil app. -
vans?
őstag
válasz
nylontacsko
üzenetére
"Online-Banking allows connecting Money Pro to your bank to sync your transactions which will significantly reduce your manual entries.
Open the Balance tab, tap “Edit” > “Add” > “Online Banking”. The app will offer you to activate Money Pro Gold subscription (if you haven’t done it before) which provides Online-Banking service. If you want to connect to Online-Banking an account that already exists in the app open the editing form of the account and tap “Connect Bank Account”.
Are your banks on the list of the supported banks of Money Pro? Most probably, yes. Before you buy Money Pro Gold subscription please tap the title “Check if your bank is supported”. In the opened window start entering names of the banks you need to check if they are on the list."
-
Mela Kehes
addikt
válasz
nylontacsko
üzenetére
Elvileg a MoneyWiz tud ilyet de sosem próbáltam.
-
vans?
őstag
válasz
nylontacsko
üzenetére
A Money Pro GOLD elofizeteseben van ilyen, en ezt az app-ot hasznalom, csak manualisan betoltve mindent. Hogy a konkret bankokkal mukodik-e, nem tudom.
-
stvnppp
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nem egy cég, csak közös a tulajdonos. Az [Under Armour] felvásárolt pár fitness appot fejlesztő céget. Gondolom könnyebb volt, mint saját appot fejleszteni. (Nike, adidas)
-
nylontacsko
senior tag
Sziasztok,
Létezik olyan applikáció, amivel nézhetem a havi költéseimet és nem manuálisan (természetesen a készpénzes fizetéseket leszámítva) kell bevinnem a fizetéseket.
Be és kimenő fizetések esetében is.
Budapest Bank és CIB kártyákat rögzítve.
Köszönöm előre is a válaszokat. -
Mela Kehes
addikt
A MapMyRun és az Endomondo egy cég lehet? Ikonjából gondolom.
-
Syl
nagyúr
-
Bzs77
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem hiszem. Gyári visszaállítás után is csinálta.
-
Bzs77
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Használtan vettem,tavaly januárban.Akkor maár csinálta.Nem én vagyok az első gazdája,viszont nekem ez az első iphone-om.Ezért azt hittem a safari ennyire szar.Chrome-ot használaok helyette.De asszony i 5s-én meg pöpec.Természeten volt már többször újraindítva,meg gyári visszaállítás is,de nem változott.
-
Bzs77
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
oké,köszönöm
-
Bzs77
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Ki van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Yettel topik
- EAFC 26
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönööm