- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
tboldi #41060 üzenetére
Oh, bakker! Most kellett megtudnom, hogy van egyszeri 1990-ért reklámmentes verzió is.
Mindegy, majd megveszem ezt, mikor lejár a mostani előfizu.
-
tboldi
nagyúr
-
törölt tag
válasz
tboldi #40682 üzenetére
Szevasztok Lumia haverok! A WP is zárt rendszer elvet követte, köröket vert az akkori Androidokra, pörgős rendszer volt. Sok WP funkció és ötlet csak később lett más rendszereken. Pl. böngésző címsáv alul, sötét mód, Cortana, WP billentyűzet, live tiles > widgets. A legjobb a People HUB rendszer volt: egy, egységes, letisztult felületen kvázi hírfolyamban minden egy helyen adott személytől, facebook, twitter, skype, email, sms, hívás stb. Persze a 3rd party cégek hamar rájöttek nekik az a jó, ha a saját reklámos, adatgyűjtő appba terelik az embereket, az nem hogy a WP letisztult felületén nézik a tartalmat, így rövid volt csak támogatva. Na meg a Microsoft öngóljai és a Google szabotázsa, politikusok tétlenkedése miatt befellegzett a platformnak.
A desktop Windows más tészta, 30+ év spagetti kód és otthoni user már nem vásárló hanem termék, tolják is le a hülyeségeket az ember torkán. Vállalati piac és kompatibilitás a kevés jó tulajdonsága a rendszernek.
A macOS fordítva, user friendly és modern, csak a régi szoftvereket és kompatibilitást el kell felejteni. -
Acula M.D.
tag
válasz
tboldi #40429 üzenetére
Még igaz is lett, hogy „tanácsadásra nincs szükségem…”
Ezt alkottam Shortcutsban. Azt mondom például hogy gyöngyhajú lány, és láss csodát Kóborék már sikítanak is. Jézusnak volt-e szakálla is megy. Még egy (elég súlyos) gond van: ha sirivel megkérem a shortcutot nem magyarul várja az inputot( ahogy pedig be van állítva) hanem angolul(valószínű bugos). De ha más módon indítom akkor megy rendben.
-
paisacha
tag
válasz
tboldi #39852 üzenetére
Sziasztok!
iPadra tudtok -e ajánlani fényképnézegető (és szervező) appot, amit mondjuk az USB-ről feltöltőtt file-okhoz használhatok:
- nem az Apple Fotók alkalmazása (nem akarom az iCludba feltölteni a file-okat, de a szinkronizálás más képekhez meg kell, így kikapcsolni sem szeretném ezt a funkciót);
- kezeli a LIVE fotókat is (.mov).Lehet fizetős is, de lehetőleg egyszeri jellegű.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
tboldi #39468 üzenetére
Á, az túl kézenfekvő volna.
Nem mindig esik kézre tartalomfogyasztás közben (a mini kivétel volt, annál elértem a fizikai gombokat), normál modell esetén nekem könnyebb elérni hüvelykujj által a hangerővezérlő csúszkát. Csak azért írtam, mert a zárolt kijelző esetén megszűnt, de így eldugva mégis van rá mód… akkor akár hozzá sem kellett volna nyúlni.
-
-
válasz
tboldi #37621 üzenetére
Köszi a választ
Engem az a rész is érdekelne pedig, megvettem régebben a CleanMyMac programot, de az is hagy maradványokat a gépen, ezért nem vagyok vele 100%-ban elégedett. Jó lett volna tudni, hogy ennek is megvan az a hibája, vagy pedig ez mindent kitakarít rendesen, ahogy kell. De akkor még ennek utána olvasok valahol.
-
-
kagzer
aktív tag
válasz
tboldi #37427 üzenetére
Arról szívesen várom ilyen jellegű tapasztalatokat mert már szemeztem vele és meg is venném.
A trialt meg már ellőttem és… megnézem esetleg valahogy tudok-e egy trialt még 🙂
Mondjuk az eszközhöz kötése nem tetszik.
Van 3 iPhone a családban és én sem a jelenlegivel öregszem meg -
törölt tag
válasz
tboldi #35875 üzenetére
push miatt, de amugy ez is olyan hogy tenyleg fontos hogy az email azonnal megjojjon? Jobban is merul az akku emiatt.
nem kozokodok felre ne erts csak probalom megerteni.
Ha valakinek fontos hogy azonnal kapja meg az emailt mert buzinesz miatt minden perc szamit megertem mas esetben nemigazan. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest