- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondix
aktív tag
válasz
Sungoo #38700 üzenetére
Mióta csinálja ezt a Google? Szerintem ez nem pontos amit írtál!
Ha készítesz egy képet és azt feltölti és törlöd a telefonról az a felhőben ott lesz!
Ha meg a felhőbe törlöd akkor rá kérdez, hogy engedélyezed e, hogy törölje a telefonról.Ez így pontos és ez így korrekt is..
-
-
sztanozs
veterán
-
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Sungoo #36061 üzenetére
Oh... Hogy ez is azért. Esküszöm, erre nem gondoltam... Ha így haladunk, az anyámat nem menthetem el Édesanyámnak a telefonkönyvbe, csak X Y nevű személynek
Apple Zenék szolgáltatás esetén van olyan, hogy meghallgatok egy számot, és utána játszik tovább random számokat? Mint mondjuk YT videók esetén? Köszönöm!
-
Whynot?
aktív tag
válasz
Sungoo #36020 üzenetére
A SafeInCloudot használtam PC-n sokáig, tetszik is, de ahhoz, hogy teljes értékű legyen iOS-en (pl. biometrikus azonosítás) meg kell venni a pro-t. Elnézést, nem mondtam, hogy szeretnék egy multiplatform megoldást, biometrikus azonosítással és ha van ilyen, akkor inkább free verziót!
-
galaxys80
veterán
válasz
Sungoo #34268 üzenetére
Figyelj. Ha ez tényleg így működne, akkor engem ( és gyanítom rengeteg embert) 100 évre tiltottak volna már. De komolyan ne már. Ezek után szerinted ki használná a messengert? Én mindent elfogadok. Van aki ezért vagy aki azért nem szereti. De, hogy cukiberg majd joskapista üzeneteit olvasgatja.... Ez már paranoia.
Dptrsk
Reklámok ellen AdGuard. Keresési problémám sosem volt. Aksiból meg akkor eszik sokat, ha sokat használom. Ez nem android. A háttérben nincsen engedélyezve.
-
bbmt
senior tag
válasz
Sungoo #33961 üzenetére
Lifetime diétán( nem szeretem ezt a szót, inkább étrend ) vagyok pár éve, tudom milyen elkezdeni és megtartani
Mellette heti 4-5 súlyzós edzésem van és heti 6 reggeli anaerob kardió itthon a futópadon.devil-k:
Régóta napi 4-5L nyáron akár 6L folyadék is lemegymérnök-üzletkötő vagyok, minden pisilőhelyet ismerek Kelet-Magyarországon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen videókártyát?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Honda topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest