- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz
nylontacsko #40953 üzenetére
Biztos mindket platformhoz van erre tudasbazisos cikk.
-
válasz
nylontacsko #40808 üzenetére
Maradjunk inkább annyiban, hogy akiknek nem mutat olykor 6 foknyi különbséget is, hanem a “tájékoztatás jellegű adatok” funkciót képes betölteni, ők szerencsésebb régióban élnek, ahol tűrhető infókat közöl (persze ez valószínűleg elmondható az összes egyéb időjárás app-okra is).
Valóban jól néz ki a gyári Időjárás, ez is szerepet játszott valószínű abban, hogy eddig meghagytam (mint ahogy írtam is, hogy dísznek is szép a widget), viszont nálam végül billent a mérleg a “kevésbé jól néz ki | pontosabb adatok” között.
Más:
App-ok Családi Megosztása esetén valóban úgy van, ahogy korábban írta Wlac fórumtárs!
Ki tudtam próbálni, hogy a Családi Megosztásban szereplő tag telefonjáról megpróbálom megvenni az alkalmazást és dobta is a következő képet: -
kuntics
aktív tag
válasz
nylontacsko #40808 üzenetére
Bár lehet írtam már, de mementóként itt hagyom ismét. Gyári app alapján nem várható eső, el is mentem biciklizni. Majd szarrá ázva hazaértem, folyamat esett rendesen az eső, gyári app még mindig nem jelzett semmit. Több órás eső után sem. És nem egyszeri eset volt, többször volt rá példa.
-
válasz
nylontacsko #40780 üzenetére
Ez alapján a Megosztott Alkalmazásokat hol találom?
Most pl itt vagyok a két telefonnal, a másikon is bekapcsoltam a Vásárlások megosztása funkciót, de ugyanúgy fizetősnek írja nála a Wipr 2-t.Amúgy nem mintha sajnálnám esetleg minden eszközre külön megvásárolni, de ha lenne valami mód végülis erre a Családi megosztásra, akkor miért ne.
-
válasz
nylontacsko #40776 üzenetére
Ha működik nálad is a Családi megosztás, akkor mi egyebet kell csinálnod, hogy a tagok “ingyen” tölthessék le a fizetős alkalmazásaidat?
Hogy érted pontosan, hogy “nem megosztható”?
Mi alapján látod, hogy megosztható valami és mi nem?burgatshow által linkelt support oldalt elolvastam és annyit ír, amit én is megcsináltam a tegnapi nap folyamán, hogy engedélyeztem a Vásárlások megosztását.
Olyasmit nem ír, hogy a tagok részéről is be kellene kapcsolni valami beállítást, de maximum délután még annyit megnézem az egyik tag telefonján, hogy neki is bekapcsolom szintén a Vásárlások megosztás opciót. -
válasz
nylontacsko #40776 üzenetére
Én úgy tudom azzal szokták kivédeni a több felhasználót, hogy nem az appot kell megvenni hanem in-app purchase van mert az nem megosztható.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
nylontacsko #40767 üzenetére
Nem bizony, a kézzel való bevitel elég macera, van sokféle kategória… jó, hogy legalább el tudtál állni tőle.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
nylontacsko #40764 üzenetére
Ha a közeljövőben nem lesz megoldás legalább a CIB-re, akkor nyugodtan kérd vissza a pénzt. Két hét áll a rendelkezésre.
-
snorbi82
senior tag
válasz
nylontacsko #40764 üzenetére
Ha még sem jó, még vissza kérheted a pénzed.
-
burgatshow
veterán
válasz
nylontacsko #40660 üzenetére
Email címmel is meghívható.
-
tuzpenge
őstag
válasz
nylontacsko #40657 üzenetére
egyszer ott felejtettem a gyereke a matek különórán.
-> azóta eltelt 10 év....szegény gyerek majdnem felnőtt és már meg se ismer... -
merqree
őstag
válasz
nylontacsko #40652 üzenetére
A hét számát hogyan tudod kitenni, még nem jöttem rá.
Megtaláltam.
-
merqree
őstag
válasz
Mi a gyári naptár appot használjuk, nekünk három naptár van megosztva
1. anya dolgai
2. apa dolgai
3. család dolgaiÉs szépen látni, kinek mikor mi dolga van. Ehhez fegyelem IS kell, hogy anya beírja, ha megy fodrászhoz, mert akkor különben apa nem tud elmenni ping-pongozni, és a gyereket nincs aki elhozza az edzésről
-
burgatshow
veterán
válasz
Plusz egy a gyári (iCloud) naptárra. Szintén így és erre használjuk mi is...
Többet is létre lehet hozni akár attól függően, hogy melyiket kivel/kikkel akarod megosztani. Nekem is van a feleségemmel, van a nagy családi közös, csak apósomékkal stb...
-
jófejsrác
senior tag
válasz
nylontacsko #40649 üzenetére
Ha nincs benne semmi titok lőnél egy képet róla milyen a layout ?
-
merqree
őstag
válasz
nylontacsko #40541 üzenetére
Plexamp-ot használok, ritkán nem folytatja a lejátszása hívás után, de akkor csak kézzel kell elindítani a lejátszása.
-
Garada
őstag
válasz
nylontacsko #39171 üzenetére
Live Activities is elérhető, néha jól jön az is ha feledésbe merülne a parkolás.
-
schor
tag
válasz
nylontacsko #39132 üzenetére
Rányomsz, hogy megvennéd a fizetős pro-t, akkor feldob egy ablakot, ahol meg tudod erősíteni a vásárlást, valamint ugyanott felajanlja, hogy nezd meg, hogy a bankod a támogatott bankok listáján van-e.
-
schor
tag
válasz
nylontacsko #39128 üzenetére
Láttam magyar bankot a listán, de ami nekem kell, az az ausztriai Erste.
Valójában csak ezzel a hozzáféréssel lenne értelme számomra az appnak, különben valóban tök macerás. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
nylontacsko #39116 üzenetére
Jól érted, nem érint.
-
MasterMark
titán
válasz
nylontacsko #39114 üzenetére
Melyik részét nem érted?
A fotóstream az egy más dolog mint az iCloud Fotók.
-
Sungoo
addikt
válasz
nylontacsko #38498 üzenetére
Működik, csak a több éves elmentett adatokhoz nem férni hozzá.
-
Jakob.rabbi
tag
válasz
nylontacsko #38287 üzenetére
Azt nem értem, hogy ha értelmes választ nem tudsz adni, akkor miért érzel késztetést, hogy írj valamit.
-
Jakob.rabbi
tag
válasz
nylontacsko #38278 üzenetére
Köszönöm szépen.
Úgy látszik a 38270-es hozzászólást nem sikerült értelmezni. -
moleculez
veterán
válasz
nylontacsko #38279 üzenetére
Siri:
Én leginkább vezetés közben használom, navit indítani (itt Angliában könnyen boldogul a helyekkel, utcanevekkel nincs Bajcsy Zsilinszky utca), megosztani az ETA-t, hívd ezt-azt. Ezen kívül otthon leginkább órán keresztül kérdezek dolgokat ami csak kell. Gyorsabb, mint bepötyögni, hány mérföld Paris - Berlintől, valuta váltás ilyesmi, időjárás (fog-e esni vagy nem) Emlékeztetőt beállítani, naptárba időpontot felvenni (na abban nem bízok, azt mindig 2x megnézem mit alkot) Valamint munkahelyen matekozni, összeadni a dolgokat, este másnapra ébresztő. Szóval találtam helyet a hangvezérlésnek, de digitális asszisztensnek azért meredek nevezni, főleg AI-nak.
-
Jakob.rabbi
tag
válasz
nylontacsko #38272 üzenetére
Köszönöm, de én biztosan nem fogok beszélgetni egy személytelen tárggyal. Biztosan megoldható másképp is.
-
moleculez
veterán
válasz
nylontacsko #38272 üzenetére
Jut eszembe Siri mostanaban elég megbízhatatlan. Korábban azt mondtam neki hogy "Drive me home"- mutatta az utat haza, kocsival, ahogy kell. Most ugyanerre olyanokat válaszol, "Olyat még nem tudok", meg ilyen viccesnek szánt válaszokat. Korábban jobban értette a kontextust, vagy nem tudom, flexibb volt. Crashol is elég sokat. (i12PM)
-
Tiger.
nagyúr
válasz
nylontacsko #37623 üzenetére
Phone budy. Ez riaszt.
-
honeypot
tag
válasz
nylontacsko #37770 üzenetére
Deepl
-
vans?
őstag
válasz
nylontacsko #37642 üzenetére
Miert fel megoldas? En kb. 5 eve hasznalom napi szinten, szerintem verhetetlen. 2 mp felvinni az adatokat, Watchon megnezem az aznapi koltest, vagy a bank appjaban idonkent, es kesz.
Igy sokkal jobban lehet differencialni a koltesek kozt, es pontosabb eredmenyt kap az ember szerintem. -
kagzer
aktív tag
válasz
nylontacsko #37635 üzenetére
Nálam sem jelez valamiért ha ott hagyom valahol.
Az órán fent van a nincs kapcsolat a telefonnal ikon, de nem jelez. Elvileg működnie kellene:
[kép] -
tuzpenge
őstag
válasz
nylontacsko #37629 üzenetére
Valóban, itt is jónak tűnik…..akkor nem tudom miért nem értesít.
-
tuzpenge
őstag
válasz
nylontacsko #37627 üzenetére
Menj rá az "értesítés ha nem viszi magával"-ra és azt a fotót tedd be hogy ott mit ír ki és mi van beállítva neki!
Amúgy van a wunderfind alkalmazás is de az rettentően szívja az akkut!
-
Noxy
veterán
válasz
nylontacsko #37625 üzenetére
Lokátor - telefon kiválaszt
-
moleculez
veterán
válasz
nylontacsko #37623 üzenetére
Magától jelez(nie kéne).
-
nylontacsko
senior tag
válasz
nylontacsko #37225 üzenetére
Update:
Úgyfest, megoldódott a frissítés.
Nem volt elég tárhely
Bár ezt semmi nem jelezte -
GreenGoblin
őstag
válasz
nylontacsko #36605 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
nylontacsko #36530 üzenetére
Beállításokban el van véve a net az apptól?
-
tuzpenge
őstag
válasz
nylontacsko #34460 üzenetére
Nem rábeszélni akarlak félre ne értsd! DE! A revolutra mindig annyit töltesz amennyit épp szükségesnek látsz! A kártyás töltése ingyenes, akár 10.000-szer is tölthetsz fel havonta nem kerül egy árva buznyákodba sem. Utána pedig a revoluttal fizetsz / kp-t veszel fel, utalsz, amit csak akarsz és ő szépen követi ezt neked és még szép grafikonon is ábrázolja mindezt, sőt kategóriákba is szedi magától!
-
tuzpenge
őstag
válasz
nylontacsko #34457 üzenetére
Ha meg a revolutot használod akkor teljesen felesleges egy külsős app, mert a revolut mindent mutat. Én pl nagyon szeretem ezt (is) benne, meg hogy apple pay-el is műkszik, stb.
-
pethYeti
addikt
válasz
nylontacsko #34457 üzenetére
Szerintem csak a jövőbeni változásokat fogja menteni a program. Spendee-t próbáltam fél napig, az így csinálta Aztán rájöttem, hogy a Money Pro sokkal inkább kézre áll nekem, és manuálisan jobban el tudom rendezni a költéseimet.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
nylontacsko #34454 üzenetére
Egyik magyar bankkal sem működik (amiket én próbáltam).
Sem a CIB, sem a BB. Mindkét bank esetében (elvileg) lekéri a 90 napra visszamenőleg a tranzakciókat, amit meg is jelenít pár másodpercre az alkalmazás, de menteni vagy egyebet nem lehet vele, csak "bezárni". Ezután elvesznek a letöltött adatok és újra töltögeti-töltögeti.
Sajnos ablakon kidobott pénznek tűnik az alkalmazás ára.
Szerencsére a desktop verziót nem vettem meg.
Revolut ugyan megy, de nem kívánnám ott tárolni a pénzemet. -
vans?
őstag
válasz
nylontacsko #34436 üzenetére
En teljesen jol megvagyok csak a mobil app hasznalataval. Szerintem is probald be egy honapra.
-
vans?
őstag
válasz
nylontacsko #34433 üzenetére
"Online-Banking allows connecting Money Pro to your bank to sync your transactions which will significantly reduce your manual entries.
Open the Balance tab, tap “Edit” > “Add” > “Online Banking”. The app will offer you to activate Money Pro Gold subscription (if you haven’t done it before) which provides Online-Banking service. If you want to connect to Online-Banking an account that already exists in the app open the editing form of the account and tap “Connect Bank Account”.
Are your banks on the list of the supported banks of Money Pro? Most probably, yes. Before you buy Money Pro Gold subscription please tap the title “Check if your bank is supported”. In the opened window start entering names of the banks you need to check if they are on the list."
-
Mela Kehes
addikt
válasz
nylontacsko #34433 üzenetére
Elvileg a MoneyWiz tud ilyet de sosem próbáltam.
-
vans?
őstag
válasz
nylontacsko #34429 üzenetére
A Money Pro GOLD elofizeteseben van ilyen, en ezt az app-ot hasznalom, csak manualisan betoltve mindent. Hogy a konkret bankokkal mukodik-e, nem tudom.
-
menyko
tag
válasz
nylontacsko #34070 üzenetére
Az SE-n is 13-as ios van. Megnéztem azon se hozza a keresés a wally lite-ot.
-
rithm
csendes tag
válasz
nylontacsko #34017 üzenetére
Én a Signal-lal jártam így. Kifogástalanul működött, de egy ideje nem jött értesítés, az üzeneteket és az elmulasztott hívásokat csak akkor láttam meg amikor beléptem. Letöröltem, majd újra feltettem az appot.Telepíteni nem sikerül, mert a telefonszám megadása után a "Tovább" nem visz tovább, hanem csak "forog".
Hasonló, nemrégi problémák:
3 éve használtam a Face Time-ot. Egyszer csak nem működött. Aktiválni akartam újra, de nem lehetett. Egy ideig hibaüzenetek jöttek: "Az aktiválás során hiba lépett fel, próbálja újra", "A Face Time szerverrel nem lehet kapcsolatba lépni, próbálja újra". Később már ezek sem, csak "Várakozás az aktiválásra" forog. Aztán jött egy üzenet, hogy az iMessage leállt, aktiváljam. Az eredmény ugyanaz. Neten körbenéztem, és az új rendszer letöltésétől eltekintve mindent megpróbáltam. Apple ügyfélszolgálat ugyanezeket javasolta. Ezután I-Style szervizes megnézte, azt mondta, ilyet még nem látott és fogalma sincs mi lehet a baj. 6S, 10.03-as rendszer van rajta, és ezt nem akarom frissíteni, mert a későbbiekben megszüntettek egy számomra fontos funkciót. A régebbi telefonokat nem is lehet már frissíteni, akkor azok is használhatatlanok lettek???
Még ez előtt történt, hogy a szintén évek óta használt Mi Fit appból néhány hónap óta nem tudtam kilépni."Nem sikerült kijelentkezni" hibaüzenet jött.
Most meg akartam nézni a pontos üzenet, erre a bejelentkező oldal jelent meg. ??? Vajon mitől javult meg?
Szerintetek mi lehet a gond? -
moleculez
veterán
válasz
nylontacsko #34021 üzenetére
Törlés, újratelepítés?
-
moleculez
veterán
válasz
nylontacsko #34019 üzenetére
Ja, én úgy értettem, hogy ezt akarja elérni. A Viber elég megbízhatatlan sajnos, hallottam másokat panaszkodni erre. Mondjuk én nem használom,csak a WhatsAppot.
-
moleculez
veterán
válasz
nylontacsko #34017 üzenetére
Olyat lehet, hogy az értesítések nem jönnek még, nem jelez semmit. De ha megnyitod ott lesz.
-
trobi28
addikt
válasz
nylontacsko #33830 üzenetére
A fotók eredeti mérete 4:3, minden optika ebben a méretarányban készíti el a képet. A 16:9 már egy levágott kép. Nézz meg egy olyan készüléket, ami tudja alapból a 16:9-et. Ha arra állítod, akkor kevesebb lesz a fotó felbontása, mintha 4:3 arányban fotózol.
Ha nagyon kell, van app ami tudja. -
MasterMark
titán
válasz
nylontacsko #33830 üzenetére
A szenzor a telefonban 4:3, 16:9-re állítva levág a tetejéből meg az aljából.
Ezt később is megteheted ha kellene valahova a kép. Visszarakni a képhez viszont később már nem tudsz.
-
MasterMark
titán
válasz
nylontacsko #33827 üzenetére
Nem érdemes előre levágni a képből.
-
trobi28
addikt
válasz
nylontacsko #33827 üzenetére
Nem
-
okoska74
senior tag
válasz
nylontacsko #33783 üzenetére
Revolut
-
Diokhan
addikt
válasz
nylontacsko #32347 üzenetére
Igen! Sőt, ha a 4s-el WiFi-t használsz a ki jelentkezéshez, nem kell át tenni a kártyát sem. Csak figyelj oda arra, hogy mindenhonnan lépj ki és kapcsold ki a Find my iPhone funkciót is!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
nylontacsko #25345 üzenetére
Magyarországon nem elérhető.
-
_bl_
újonc
válasz
nylontacsko #24000 üzenetére
Ahogy a többiek mondták, a hangopostát a szolgáltatóval tudod kikapcsoltatni, a 3 csengetésnyi időt meg így tudod megváltoztatni: [link]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
nylontacsko #24003 üzenetére
Hívd fel a szolgaltatódat, 1 perc alatt kikapcsolják. Csak ott tudod intézni, készüléken nem.
-
szildavid90
aktív tag
válasz
Kapcsold ki a hangpostát vagy a hívás átirányításoknál kikapcsolod, hogy ne irányítsa a hangpostára, ha nem veszed fel.
-
lacy86
addikt
válasz
Ha jol tudom ezt csak a szolgaltatonal lehet beallitani!
-
Mela Kehes
addikt
válasz
nylontacsko #23631 üzenetére
Szerintem fontos, hogy visszamenőleg is felvigyél valamit. Például a számlatörténetnél csak akkor látom, hogy a bank miket vont le.
-
törölt tag
válasz
nylontacsko #23628 üzenetére
Letöltöttem a free-t, mert mindig is kerestem egy jó hasonló alkalmazást. Pl. nem lehet visszamenőleg hozzáadni kiadásokat. És meg sem tudod nézni, hogy például 1 hete szerdán mennyit költöttél. Témák nincsenek benne, bár az nem is érdekel. Az első 2 dolog viszont elég fontos lenne nekem, szóval másik app utàn kell nézni.
Persze lehet hogy van még benne pár hiányzó dolog a fizetőshöz képest, én csak 5-10 percet szántam rá, gondoltam a heti költségvetést megcsinálom.
-
Rage47
veterán
válasz
nylontacsko #19097 üzenetére
icloud photo library
mindent feltölt. főleg ha töltöm a telefont -
SonyNex7
senior tag
válasz
nylontacsko #19109 üzenetére
Ezt kérdeztem én is valamelyik nap
Nekem sem megy. Minden bekapcsolva,minden újraindítva de nem megy.
Elvileg az iCloud fotó könyvtár -al lehetne a videókat feltölteni. Ezt is bekapcsoltam semmi.
Ez az első dolog ami nem működik iphoneomon.
Bárki aki tudja mi a gond segítsen.
KösziWake alarm clock:nem vagyok elégedett mert a legjobb dolgokhoz bekapcsolva kell lennie a telefonnak,appon belüli éjszakai üzem módban. Ezért töltőn kellene lennie egész éjszakán,azt meg biztos nem.
Aki írta hogy ébresztőt keres annak mondom hogy bármit beallithatsz a gyárba is csengő hangnak,csak ezért ne kérése tovább.
-
Ragnar95
félisten
válasz
nylontacsko #19107 üzenetére
Minden eszközön be van kapcsolva az iCloud Fotostream? Minden eszköz wifin van?
-
Ragnar95
félisten
válasz
nylontacsko #19104 üzenetére
Nem, semmi köze a 2-nek egymáshoz.
-
Ragnar95
félisten
válasz
nylontacsko #19102 üzenetére
Csak az újonnan elkészített.
-
Ragnar95
félisten
válasz
nylontacsko #19097 üzenetére
Beállítások>iCloud>Fotóstreamet bekapcsolod.
Videókat iCloudba nem tudod feltölteni jelenleg. -
Ragnar95
félisten
válasz
nylontacsko #18643 üzenetére
Akkor rossz ID-vel töltötted le az iPadre.
-
Ragnar95
félisten
válasz
nylontacsko #18628 üzenetére
Univerzális az app? Ha nem, akkor iPaden csak az iPhone verziót fogod tudni futtatni, ami nem lesz fullscreen értelemszerűen, de ezen kívül teljesértékű.
-
Ragnar95
félisten
válasz
nylontacsko #18625 üzenetére
Egy ID-vel 5 készülékre telepíthetsz minden megvett appot.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
nylontacsko #18587 üzenetére
Töltsd le neki a Gmail appot a Store-ból!
Egyébként mennie kéne gyárival is, ha a begyűjtés megfelelően be van állítva.
Úgy nem fog menni a gyári levelezőprogramban mint a hotmail, mert az küldi a push-t, a gmail meg csak Fetch lehet a gyári appban.
Beállítások-Mail, Kontaktok, Naptárak-Új adatok begyűjtése-FETCH(BEGYŰJTÉS)-15 percenként így állítsd be! -
catroot
veterán
válasz
nylontacsko #18192 üzenetére
Na hát pont ez a bajom.
Szilveszterkor csináltam egy ~10 perces videót (1.3gb). Egy egész este nem volt elég neki, hogy feltolja felhőbe.
(icloud meg azért nem játszik nálam, mert, ha a készüléken törlök valamit, akkor törlődik a felhőben is. És ez megy vice versa. így most a G+ játszik nálam, azon jó a backup)
Egyébként ezt leszámítva (gondolok arra, hogy fabatkát sem ér a backup) egyébként a többi funkcióval nincs gond.
Viszont ez nekem sajnos kevés.
-
Ragnar95
félisten
válasz
nylontacsko #18183 üzenetére
Akkor kénytelen leszel törölni valamit, mert az iOS8 több helyet foglal, mint a 7.
-
Ragnar95
félisten
válasz
nylontacsko #18181 üzenetére
Ha kézzel törlöd őket, akkor max úgy kerülnek vissza, ha törlés előtti backupod van. De nem teljesen értem, mit akarsz visszaállítani.
Ha iTunesban restore-al frissítesz, akkor kéne lennie elég helynek a frissítéshez, hacsak nincs csontra tele a teló, ha meg frissítesz szimplán, akkor semmit nem kell visszaállítani, mert minden megmarad. -
Ragnar95
félisten
válasz
nylontacsko #18179 üzenetére
Mert a fotókat nem lehet egyben törölni, Fotók appban lehet őket
-
vadászcsiga
félisten
válasz
nylontacsko #16953 üzenetére
Lehet erről a onedrive-rol rendesen képet linkelni mint dropboxbol? Html linkre is gondolok. Nem kell annak is regelni aki csak úgy szimplán meg akarja nezni?
-
br4adam
aktív tag
válasz
nylontacsko #16953 üzenetére
Nekem is a OneDrive vált be legjobban, szintén ajánlom.
-
legiaap
félisten
válasz
nylontacsko #16936 üzenetére
Leemelik a megadott kártyádról havonta.
-
Ragnar95
félisten
válasz
nylontacsko #16753 üzenetére
Beálítások>Mail,Kontaktok,Naptárak>Fiókok alatt rámész az adott fiókra>Mail napi szinkron
-
erdoke
titán
válasz
nylontacsko #16747 üzenetére
Miennyi időre van állítva a telefonon a levél tárolás? Ilyet akkor szokott csinálni, ha csak az olvasatlan leveleket tartja meg.
-
lacy86
addikt
válasz
nylontacsko #14586 üzenetére
En most neztem Nalam lehet
( 4S )
-
sztanozs
veterán
válasz
nylontacsko #12567 üzenetére
Én is kb így használom (csak iPhone XBMC-vel) és sajna én sem találtam rá megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jonsbo C2
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest