- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
moleculez
veterán
válasz WestBam #35329 üzenetére
ők még léteznek?! Emlékszem anno Win2000-XP érában ez volt A(!) kepnezegeto. Aztán a Filekezelo/Intéző már egész használható lett, meg jött a Lightroom, és nekem nem volt rá szükségem. Szóval kb 15 éve nem hallottam erről a csapatról, de örülök, hogy ittvannak még
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
tybsen
addikt
válasz WestBam #32020 üzenetére
Alternatív módon a vezérlőközpontból is bekapcsolható a hotspot, de ez is 3 suhintás-érintés.
[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
válasz WestBam #31842 üzenetére
nos reggel kipróbáltam, a navi hangja kikapcsolt állapotban csak az esetleges értesítéseket dobja fel alul,és nem halkít és némít le,legalábbis a rádiót nem,hívásközben meg nem tudtam tesztelni mit csinál mert nem hívott senki reggel munkába menet,egyébként egész jól sikerült.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz WestBam #31396 üzenetére
Ezt mondjuk elég erős kijelentésnek érzem Nem használom napi szinten egyiket se, de nem nyűgözött le egyáltalán a Waze a Google Mapshez képest. Ha útközben kerültem dugóba, az esetek nagy részében nem tervezte újra az útvonalat, cserébe eléggé alálőtt tervezéskor a valódi menetidőnek.
Google Maps se jobb dugóban, de nem is rosszabb a Waze-nél semmivel sem tapasztalataim szerint.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
csabiks
senior tag
válasz WestBam #30811 üzenetére
en az ipad pro miatt adom el a macbook promat , az a kijelzo az az uzemido amit produkal, messze felulmul mindent amit eddig hasznaltam, es vicces ha leulok a gep ele es mondjuk tabot valtok vagy gorgetek, erezni hogy nem olyan gordulekeny (es lehet a 120hz miatt), de engem mar az zavar. IOS-en meg azonnal tortenik minden, tartalomfogyasztasra szerintem nincs parja
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Ragnar95
félisten
válasz WestBam #28038 üzenetére
Mondjuk ha egy faéknél nagyobb tudású app kell, akkor a Koinnal kitörölheti az ember...
Értem én, hogy ingyenes, de gyakorlatilag a legalapabb dolgokat sem tudja, amit egy kiadáskövető appnak tudnia kéne.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest