- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
válasz
Blue meth #34677 üzenetére
Ezt a meglátást is megértem, a lejátszási listák öszeállítása szerintem is jobb és gyorsabb a Musicban. Ami viszont nagyon hiányzik, az a végtelenített lejátszás, és a Spotify által összeállított személyes vagy műfaji listák. Ha ezt megkapná az Apple Music is, nem lenne vele problémám.
-
sztanozs
veterán
válasz
Blue meth #34553 üzenetére
Az amoled a fényerő arányában fogyaszt. Nem csak a full fekete háttér segít.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Blue meth #33446 üzenetére
Ha nincs rendesen kitöltve az ID tag az mp3-nál akkor utólag az itunes-al lehet albumborítót hozzáadni. De az engem is zavar, ha egy filmzenét másolok fel és abban több előadó van akkor nem egy lemezként kezeli hanem "feldarabolva". Ezért olyankor fogom magam és átírom az ID tagot egy előadóra. Tudom körülményes, de működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest