- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Olyan fotó megjelenítő alkalmazást keresnék, amely képes a gyári fotók apptól sokkal jobban belenagyítani a képekbe.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
Az emlékeztetőkhöz tudok hozzárendelni telefonszámot a névjegyzékből és egyből tudjam is hívni - rábökve - az adott számot ?Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Duolingot letoltottem. Nemetet magyarul tanunek, de nemet angolon van, hogyantudom atallitani magyar nemetre? Koszi
-
zoltanz
nagyúr
Az új iTunes-ban hol tudok lementeni egy app-ot .ipa formátumban. (fizikai fájlként)?
A régiben (talán a 2015-ösben) ezt meg tudtam tenni simán, de most nem találom a menüben.[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz #40993792 #34876 üzenetére
Oké, értem. Gondoltam akkor mobilon is érdemes ugyanazt használni, legalábbis én mindenhol a Firefoxot használom, így mindenhol megvan minden. Persze azért az Edge is ott van tartaléknak, meg a Safari.
Természetesen nem kötelező jelleggel írtam, amit írtam, hanem - ahogy mondani szoktam -, Ha rám hallgatsz, úgy csinál hogy akarod.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
nagyúr
képernyőfelvétel funkció már pár iOS óta bennevan a rendszerben
https://support.apple.com/hu-hu/HT207935
Hibátlan minőségben vesz fel, akármilyen hosszan, viszont tárhely kell hozzá masszívan
iPad Mini 3 - 10 perc @ 250 MB
11 Pro Max - 20 perc @ 2,4 GB[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok. Olyan programot keresek, amivel ipadon lejátszott videót lehetne rögzíteni későbbi újranézés érdekében. Van ilyen? Köszi!
-
pana0017
senior tag
Sziasztok! Olyan alkalmazásra lenne szükségem amivel a legmegbízhatóbban le tudok mérni 75 ill. 25 métert futáshoz. Tudtok esetleg segíteni benne?
-
nji
aktív tag
Sziasztok!
Pár hónapos az iPhone se 2020. Apple music -ot akartam kipróbálni. Eljutok a fizetési módig. Ott regisztráltam a bankkártyámat valamit ott van az Apple pay. Kiválaszom a bankkártyámat, de nem történik semmi. Onnan hogyan kell továbblépni? Megszoktam az androidot, ahol minden tiszta és egyértelmű, ehhez még nem értek. YouTube video is jó lenne hogy hogyan kell, egyszerűen nem látok egy gombot sem, hogy kiválaszt, tovább vagy bármi. Sokszor járok így hogy nem látom hogy hogyan kell továbblépni, azt sem értem, hogy miért felül van a kész gomb sok helyen, mert így nehezebb az egykezes használat. A fontos gombok és funkciók nincsenek kiemelve, szafariban még a könyvjelző csoportosítás sem egyértelmű. Nagyon hozzá kell szokni, nem esik kézre mint az android. -
Pajoz
őstag
válasz moleculez #34866 üzenetére
Próbáld ki az Opera Touch-ot. Én alapvetően azt használom. Csak akkor léptet ki, ha lejárt a cookie.
Ahogy Zsolt72 is írja ez a megújult PH hibája.
Más topicban is panaszkodtak már emiatt.
Vagy, ha ragaszkodsz a Safari-hoz, akkor ahogy írva vagyon a Logout-on maradj bejelentkezve, ne a PH-n.[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Nekem Safari alatt mindig kilép a PH. Minden hsz előtt be kell jelentkeznem. Hiába mentem el előtte azt a sok opciót, mégis. Nektek is ezt csinálja? Átlépek PH-ról MA-ra kiléptet. Vissza, kiléptet.
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Ki mondta, hogy a changelog unalmas?! Olvassátokba OneDrive changelogját, mert csórikám aki írja, rendesen verset ír belőle, meg néha még vicces megjegyzések is vannak benne. Mármint ilyen IT humor, de na'. A múltkor asszonygya': "Akiknek az a hobbyja, hogy EULA-t olvasgat, azoknak is van egy jóhírünk: {hibajavítás}, reméljük az ő felhasználói élményük is nőtt." -(szabadfordítás angolból)
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz tboldi #34511 üzenetére
Megvan a harmadik ikon is, "Verge search". Valószínűleg egy shortcut kihelyezve a kezdőképernyőre.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Fényképek szkennelésére, melyik a legjobb program? Összefoglalóban láttam a PhotoScan-t. Egyébként miben jobb külön programot használni, ahhoz képest, hogy lefotózom a telefonnal?
-
Noxy
veterán
válasz Remus389 #34831 üzenetére
App Store keres: Reminder
Elolvasod a leírást majd kipróbálod.
Nem hiszem hogy itt van olyan, aki ilyen problémára használ app-t.
A gyári emlékeztető app-t is csak min 1 órára lehet állítani.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
col
addikt
válasz Remus389 #34831 üzenetére
Pedig az "óra" alkalmazásban van az "időzítő" fül. Ott tudod beállítani, hogy visszaszámoljon a beállított értékről és ha az eltelt, jelezzen.
(Nem emlékeztetőt küld, hanem hangjelzést.)[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Remus389
veterán
Sziasztok, nem tudtok egy olyan alkalmazásról (akár beépített), amivel mondjuk 10 percenként küld egy emlékeztetőt a telefon? Felvillan és egy pittyenés. (az órát néztem, de abba nincs ?)
Ha kb. 10 percenként kéne ellenőrizni valamit / ránézni valamire.
-
moleculez
veterán
Mi az hogy utólagos? Úgy érted meglévő képet akarsz szerkeszteni?
-
bkiky01
senior tag
Melyik ingyenes fotó app-ot javasoljátok utólagos profilkép készítésre? Háttér elmosásra gondolok..
-
moleculez
veterán
GRID Racinget játsza valaki? Megéri azt a 10£-t? Nézem az IAP-ket, minden 0£?!
-
-
törölt tag
Az hogy lehet, hogy megvettem egy appot majd visszakertem a penzt ami meg is jott de ennek mar egy hete lassan es meg mindig a kis felho ikon van az app mellett a store-ban az ara helyett?
-
törölt tag
Előzőhöz még: lustábbaknak vannak youtube-os shortcut parancsok is. A legjobb lenne a problémámra, ha a Spotify és az Apple Music több koncertfelvételt tartalmazna!
-
vans?
őstag
sziasztok,
betalloztam egy mentett sajat terkepet a Google Maps alkalmazasba, hogy tudok visszallni az eredeti allapotra? most folyamatosan mutatja a szloven tengerparton elmentett helyeket (iden sajnos nem kell pedig).
hábm bábm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest