Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
burgatshow
veterán
Azt nem mondtam. Azt mondtam, hogy pure listara szerintem fesleges a Reminders mellett, foleg miota az Apple kikupalta (kategoriak, ismetlodes, type ahead ajanlasok, kep csatolas stb.). Nyilvan ha kell pl. a cross platformitas akkor a Reminders nem johet szoba.
Utoljara mikor neztem vagy 5 eve akkor nagyon kezdetleges volt, en meg lusta voltam mindent kezzel berogziteni, kategorizalni. Ezen lehet valtoztattak.
-
tuzpenge
addikt
A megszokás az nagyúr...tudom én. Amíg a jelszavak app nem volt ilyen mint most, én akkor is a jegyzeteket használtam levédve a jelszavaim tárolására....de mondom azért mert nem akartam 3rd party appot használni a jelszavakhoz....de ez én vagyok nyilván....(én csak 2015 vagy 16 óta vagyok iphone user)
-
Meg vannak ilyen finomságok, hogy QR kódot generál a jelszóból és megoszthatod akár egy vendégeddel. De általában a jelszómegosztás nagyon egyszerű.
Ha mondjuk Fastmailt használsz, akkor egyszerű masked emailt és jelszót generálni egyszerre.
Lokáció szerint előrehozza a listában az ott aktuális jelszavaid, ha akarod.
A Watchtower értesít, ha gyenge a jelszavad valahol, vagy kiszivárgott valahonnan. -
mckay
aktív tag
Nagyon köszi mindannyiótoknak.
Nos, a blokknyomtató (SAM4S) oldalán, avagy az AppStore-ban nem találok ilyesmit, hogy iOS-hez letölthető SAM4S app.
(Persze CanonPrint van, hogyne, szóval ők azért megoldották.)No, hát akkor ez így nem fog menni ezek szerint, hiába pingelhető a nyomtató a helyi hálón.
-
törölt tag
WOW,látszik,h rég nem próbáltam😊 azért bevallom még így is beletelt jó pár percbe,mire sikerült..😅 mindenesetre köszönöm szépen!
MasterMark köszi Neked is!
-
azért egyre jobban tolnak az előfizetés felé, azt olvastam
amúgy a 8-as verzió elég pofás lett windowson legalábbis
itt van gift card, ezzel olcsóbban kijön az ember, a support átváltja neked euróba, ha megkéred őket és igy használhatod a 1password.eu-n (így német szerveren leszel)
Digital Gift Cards | Give the Gift of Secure Passwords | 1Password -
Pikkolo^^
addikt
Minden almás ismerős azt mondja, hogy alma alkalmazást kell használni, mert az biztosan jó, más nem. Szerintem illene minden másnak is jól működnie.
(ex)Cat: a szinkronizációra gondoltam, nem a tárhelyre.Az icloud-os szinkronizációt jelenleg egyébként sem tudnám kipróbálni, mert még mindig nem tudom a jelszót és az üf nem iparkodik segíteni ebben.
-
-
jilian
addikt
Igen tudom. Ezen már túl vagyok.
De nem értem miért ilyen "hülye" a rendszer, az ember (én legalább is) nem akar mindent egy helyen látni.
Bemész az albumokba és mi van ott?
Előzmények, érted előzmények. Nem lenne logikus, hogy "fotók", meg a többi mappa amit az ember létrehoz....és tök szépen, minden kategorizálva lenne.
Meg persze megmaradna az "előzmények" ha nekik annyira ez a favorit.
És ilyen nyomi trükkökkel kell az embernek szórakozni amit BigBlackDog alattam írt.
Apple...
-
SharpSA
veterán
"A telefon app előzményiben ott van, kivel mikor mennyit beszéltél, év, hónap, nap, óra, percre pontosan."
Ugye ez csak most valami vicc volt? Tudom mi van ott és sajnos csak részben igaz amit írsz. Androidon a több hónappal ezelőtti hívás is látszik, itt iOS-on meg nem. Hívás mennyiségétől függően talán 1 - 1,5 hónap. Sokszor kellene ez az információ, főleg amikor valakit vissza akarok hívni és több telefonszám van a nevéhez elmentve. Nem látom, hogy melyikről hívott utoljára. Sőt, legtöbbször azt sem látom, hogy egyáltalán hívott, pedig tudom hogy hívott...
-
-
Divinity
őstag
Mivel érdemben nem tudok hozzászólni, mivel nincs tapasztalatom egyéb Ilyen papokkal, ezért nem is hányok oda annyit, hogy nézze meg AS-ben és ehhez te is tarthatnánk magad mert ezzel te sem tettél hozzá semmit csak mellé még arrogánskodsz is itt amiből szerintem senki nem kér, peace.
-
Divinity
őstag
Már bocs de ez tényleg egy olyan hozzászólás ami ezt implikálja. Ha meg nem tudsz értelmesen válaszolni akkor inkább maradj csendben. Persze mindenki kereshet magának de ha van olyan ami valakinek már bevált azt nem árt tudni mielőtt feltúrja az AS-t. Az meg, hogy neked valami jó és mindenki más kapja be az meg egy szóra sem meltandó hozzáállás.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Igen, tudom, de gondoltam nem zongorázom őket végig egyesével, ezért kérdeztem meg, hogy ki milyen mást használ

Ráadásul nem csak privát számokat tárolok, nem csak egyféle rendszert használok, nem csak cégeset, hanem Pl anyukámnak is én kezelem a dolgait, ezért szeretnék valamit, amit bárhova letöltök, ugyanúgy fog kinézni l, nem kell egy szink után újrarendeznem, mert Pl droidról, ami atjott irányítószám az Pl házszám lett, a jegyzetek is össze vissza lettek tördelve, jó néhány feljegyzett dátum pedig eltűnt, mert nem enged annyit hozzáadni, én pedig azt szeretem, ha a dolgaim rendben vannak. -
Acula M.D.
tag
Ha így állunk hozzá akkor lehet is zárni a topikot.
Hogy ne csak off legyen, nekem a gyárival annyi problémám van, hogy nem egyszerű vele a kontaktokat menedzselni. Nekem valamiért random módon kontaktok megszaporodnak. Pl a szolgáltató telefonszámaiból (hangposta, szervíz, stb) több száz bejegyzés van. Ezeket például nem tudom egyszerre kijelölni és törölni.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Használom, különben nem vettem volna észre, hogy van ilyen különbség, mert Spoty ma értesített, ezért kérdeztem meg, mert Apple esetén nem találtam ilyet. Új vagyok Apple-nél, még ismerkedem mindennel.
@twofatcat: egyetértek. Apple-nél nagyon bejön, hogy láthatom a dalszöveget, ha nem is minden nyelven.
-
Ringman
félisten
köszi, ezt nálam nem dobta fel. (most telepítettem az appot)
a regisztrált kártya azt jelenti, hogy az otp simple-re regisztráljak?
most kiderítettem, mi a hiba: a bankkártya adatainak kitöltésénél volt felül egy "kész" ikon, na ezt nem kellett megnyomni, mert ez maga a popup ablak a banki jóváhagyáshoz.
-
kagzer
aktív tag
Köszönöm a hasztalan válaszod, kérlek a jövőben semmilyen kérdésemre ne válaszolj. Nem az első hogy ekkora ...ot írsz.
Nyílván ott van és ad is le találatot, de tudod ez a topik pont azért van, hátha valaki tud ajánlani mert mondjuk ismeri és kipróbálta.
Nagyon kérlek soha többet ne válaszolj általam feltett kérdésekre.
És itt van ... egy szép és hosszú személyes megjegyzésnek amibe bárki, bármilyen általa ismert nyelven az adott nyelv szókincsét kihasználva válogatott profán kifejezések sorát helyezheti, hogy jobb képet alkosson magában arra, mit is gondolok az ilyen fórumban válasznak nevezett bitpicsékolásról amit vannak szívesek páran elkövetni. -
HoppMaster
aktív tag
Szóval, h mit lehet vele kezdeni? Sokmindent, s nem azt kértem, h valaki a telefonjáról mentse le nekem, hanem ez létezik alap ipa File formában
Mivel nem mindig AppStoréból lehet letölteni
A kiemelt írásod nem értem, nem vagyok analfabéta, hogy ezt alapból ne tudnám
Ez már nem alap felhasználói szint lenne
-
SharpSA
veterán
Igen, ilyesmi, köszönöm az ajánlatod. Viszont nem vinnék még egy kütyüt magammal, így inkább marad a kis Windows-os táblaptop. Az újabb nyomtatóknál, multifunkciós készülékeknél már van Bonjour vagy AirPrint, de több helyen vannak régebbi készülékek, amelyekben még nincsenek ezek a funkciók.
-
Enjoy
addikt
Úgy, hogy megszűnt a szinkronizáció a device-ok között, és az hogy az iPhone-omon megvan a naprakész jelszó az királyság, de amint Mac-en, vagy iPad-del akartam használni, nem frissültek a jelszavak
Hiába nyomtam rá manuálisan a sync-re...
support meg csak átirányított az előfizetéses site-ra.Amúgy megnéztem 2013 májusa óta használtam.. [link]
persze vettem utána Ver. 5-öt, ill. 6-ot is minden device-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kb 25 éve nem hordok karórát és az Apple semmi olyat nem mutatott ami hatására ezen szokásomon változtatnék.