- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
WOW,látszik,h rég nem próbáltam😊 azért bevallom még így is beletelt jó pár percbe,mire sikerült..😅 mindenesetre köszönöm szépen!
MasterMark köszi Neked is!
-
Rage47
veterán
azért egyre jobban tolnak az előfizetés felé, azt olvastam
amúgy a 8-as verzió elég pofás lett windowson legalábbis
itt van gift card, ezzel olcsóbban kijön az ember, a support átváltja neked euróba, ha megkéred őket és igy használhatod a 1password.eu-n (így német szerveren leszel)
Digital Gift Cards | Give the Gift of Secure Passwords | 1Password -
Pikkolo^^
addikt
Minden almás ismerős azt mondja, hogy alma alkalmazást kell használni, mert az biztosan jó, más nem. Szerintem illene minden másnak is jól működnie.
(ex)Cat: a szinkronizációra gondoltam, nem a tárhelyre.Az icloud-os szinkronizációt jelenleg egyébként sem tudnám kipróbálni, mert még mindig nem tudom a jelszót és az üf nem iparkodik segíteni ebben.
-
-
jilian
addikt
Igen tudom. Ezen már túl vagyok.
De nem értem miért ilyen "hülye" a rendszer, az ember (én legalább is) nem akar mindent egy helyen látni.
Bemész az albumokba és mi van ott?
Előzmények, érted előzmények. Nem lenne logikus, hogy "fotók", meg a többi mappa amit az ember létrehoz....és tök szépen, minden kategorizálva lenne.
Meg persze megmaradna az "előzmények" ha nekik annyira ez a favorit.
És ilyen nyomi trükkökkel kell az embernek szórakozni amit BigBlackDog alattam írt.
Apple... -
SharpSA
veterán
"A telefon app előzményiben ott van, kivel mikor mennyit beszéltél, év, hónap, nap, óra, percre pontosan."
Ugye ez csak most valami vicc volt? Tudom mi van ott és sajnos csak részben igaz amit írsz. Androidon a több hónappal ezelőtti hívás is látszik, itt iOS-on meg nem. Hívás mennyiségétől függően talán 1 - 1,5 hónap. Sokszor kellene ez az információ, főleg amikor valakit vissza akarok hívni és több telefonszám van a nevéhez elmentve. Nem látom, hogy melyikről hívott utoljára. Sőt, legtöbbször azt sem látom, hogy egyáltalán hívott, pedig tudom hogy hívott...
-
-
Divinity
őstag
Mivel érdemben nem tudok hozzászólni, mivel nincs tapasztalatom egyéb Ilyen papokkal, ezért nem is hányok oda annyit, hogy nézze meg AS-ben és ehhez te is tarthatnánk magad mert ezzel te sem tettél hozzá semmit csak mellé még arrogánskodsz is itt amiből szerintem senki nem kér, peace.
-
Divinity
őstag
Már bocs de ez tényleg egy olyan hozzászólás ami ezt implikálja. Ha meg nem tudsz értelmesen válaszolni akkor inkább maradj csendben. Persze mindenki kereshet magának de ha van olyan ami valakinek már bevált azt nem árt tudni mielőtt feltúrja az AS-t. Az meg, hogy neked valami jó és mindenki más kapja be az meg egy szóra sem meltandó hozzáállás.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Igen, tudom, de gondoltam nem zongorázom őket végig egyesével, ezért kérdeztem meg, hogy ki milyen mást használ
Ráadásul nem csak privát számokat tárolok, nem csak egyféle rendszert használok, nem csak cégeset, hanem Pl anyukámnak is én kezelem a dolgait, ezért szeretnék valamit, amit bárhova letöltök, ugyanúgy fog kinézni l, nem kell egy szink után újrarendeznem, mert Pl droidról, ami atjott irányítószám az Pl házszám lett, a jegyzetek is össze vissza lettek tördelve, jó néhány feljegyzett dátum pedig eltűnt, mert nem enged annyit hozzáadni, én pedig azt szeretem, ha a dolgaim rendben vannak. -
Acula M.D.
tag
Ha így állunk hozzá akkor lehet is zárni a topikot.
Hogy ne csak off legyen, nekem a gyárival annyi problémám van, hogy nem egyszerű vele a kontaktokat menedzselni. Nekem valamiért random módon kontaktok megszaporodnak. Pl a szolgáltató telefonszámaiból (hangposta, szervíz, stb) több száz bejegyzés van. Ezeket például nem tudom egyszerre kijelölni és törölni.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Használom, különben nem vettem volna észre, hogy van ilyen különbség, mert Spoty ma értesített, ezért kérdeztem meg, mert Apple esetén nem találtam ilyet. Új vagyok Apple-nél, még ismerkedem mindennel.
@twofatcat: egyetértek. Apple-nél nagyon bejön, hogy láthatom a dalszöveget, ha nem is minden nyelven.
-
Ringman
félisten
köszi, ezt nálam nem dobta fel. (most telepítettem az appot)
a regisztrált kártya azt jelenti, hogy az otp simple-re regisztráljak?
most kiderítettem, mi a hiba: a bankkártya adatainak kitöltésénél volt felül egy "kész" ikon, na ezt nem kellett megnyomni, mert ez maga a popup ablak a banki jóváhagyáshoz.
-
kagzer
aktív tag
Köszönöm a hasztalan válaszod, kérlek a jövőben semmilyen kérdésemre ne válaszolj. Nem az első hogy ekkora ...ot írsz.
Nyílván ott van és ad is le találatot, de tudod ez a topik pont azért van, hátha valaki tud ajánlani mert mondjuk ismeri és kipróbálta.
Nagyon kérlek soha többet ne válaszolj általam feltett kérdésekre.
És itt van ... egy szép és hosszú személyes megjegyzésnek amibe bárki, bármilyen általa ismert nyelven az adott nyelv szókincsét kihasználva válogatott profán kifejezések sorát helyezheti, hogy jobb képet alkosson magában arra, mit is gondolok az ilyen fórumban válasznak nevezett bitpicsékolásról amit vannak szívesek páran elkövetni. -
HoppMaster
aktív tag
Szóval, h mit lehet vele kezdeni? Sokmindent, s nem azt kértem, h valaki a telefonjáról mentse le nekem, hanem ez létezik alap ipa File formában
Mivel nem mindig AppStoréból lehet letölteniA kiemelt írásod nem értem, nem vagyok analfabéta, hogy ezt alapból ne tudnám
Ez már nem alap felhasználói szint lenne -
SharpSA
veterán
Igen, ilyesmi, köszönöm az ajánlatod. Viszont nem vinnék még egy kütyüt magammal, így inkább marad a kis Windows-os táblaptop. Az újabb nyomtatóknál, multifunkciós készülékeknél már van Bonjour vagy AirPrint, de több helyen vannak régebbi készülékek, amelyekben még nincsenek ezek a funkciók.
-
Enjoy
addikt
Úgy, hogy megszűnt a szinkronizáció a device-ok között, és az hogy az iPhone-omon megvan a naprakész jelszó az királyság, de amint Mac-en, vagy iPad-del akartam használni, nem frissültek a jelszavak
Hiába nyomtam rá manuálisan a sync-re...
support meg csak átirányított az előfizetéses site-ra.Amúgy megnéztem 2013 májusa óta használtam.. [link]
persze vettem utána Ver. 5-öt, ill. 6-ot is minden device-ra. -
Gsx-rr
veterán
Mar csak azt mond meg ,hogy mukodik?
Csak mert ha bemegyek a Memories-ba nalam 2 "osszerakott" video van. Az egyik az eves osszeallitas a masik meg egy Oktober 16.-i
Ma csinaltam csomo kepet meg ugy az egesz mult heten sehol semmi. Lehet ,hogy ez az oka?Before you begin
Make sure that your iPhone, iPad, or iPod touch is running iOS 10 or later and your Mac is running macOS Sierra or later.
If you want to get the same Memories on all of your Apple devices, follow these steps:
Set up iCloud on all of your devices.
Sign in to iCloud with the same Apple ID on all of your devices.
Turn on iCloud Photos on all of your devices that you want to use with Memories. -
-
sztanozs
veterán
Nekem pl havonta 2-3x legalább csinálja (vagy pedig felveszem és azonnal bontja a hívást).
Meg azt csinálja, hogy ha nem veszi fel a túloldal a hívást, akkor elkezd még egyszer kicsörögni hangosabban, de alatta hallható az előző hívás kicsörgése halkabban is. Ez pl k*ra idegesítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpársportok
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest