- Vodafone mobilszolgáltatások
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Szerintem az iOS 13 ram kezelése nem az igazi...nagyon agresszíven zár befele mindent.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
tothferenc
senior tag
Koszi mindenkinek, az epito hozzaszolasokat plane egyebkent regi, 6 eve iPhone felhasznalo vagyok. A BT miatt gondoltam elsosorban az automatizalasra, mert itthon egybol kapcsolodik a fejegyseghez, telefonalasnal pedig csak lesek, amikor a hangszorobol jon a hang. Es ugy gondoltam, jo-bb- lenne Sirit is kihasznalni. Es tenyleg azert nem ertem a funkciot, mert ha megadom a parametereket, miert kerdez ra egybol, es kell futtatnom manualisan. Beallitasi problema nincs, mashol sem lattam meg "jol" mukodni. Szoval van meg hova fejlodni
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
-
addikt
[link]
itt egy link az automatizálásról, mindjárt ki is próbálomNo, megy, de csak olyan helyzetekben tud lefutni kérdés nélkül, ha te idézed elő, pl app megnyitás, kábel csatlakoztatás, helynél és időnél mindenképpen rákérdez.
Talán NFC matricákkal menne, de az ipad-ben nincs NFC így nem tudom kipróbálni.[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
válasz MasterMark #33395 üzenetére
Igen, nálam is minden, mindig be van kapcsolva, nem akarok vele vacakolni. De a kollégának ilyen igénye lenne és eddig segítség helyett csak a "megmondást" kapta.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
MasterMark
titán
-
válasz tothferenc #33392 üzenetére
Nem vagy egy régi Apple motoros, ugye? Különben tudhatnád, hogy ha valamit egy Apple cucc nem tud, akkor rögtön jön a "minek az", "felesleges", meg a "rosszul tartod" komment
-
r3dsnake
nagyúr
válasz tothferenc #33392 üzenetére
Ne kapcsolgasd, felesleges.
-
Gsx-rr
veterán
válasz tothferenc #33386 üzenetére
Lehet felesleges a mobilnet otthon, de kikapcsolni is felesleges. Nem nyersz vele semmit.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Mela Kehes #33389 üzenetére
Drága
-
r3dsnake
nagyúr
Moneywizre tudtok valamilyen alteratívát? Plusz pont, ha böngészőből is elérem és tudok írni bele és syncel az eszközök között.
-
oszy
veterán
válasz tothferenc #33386 üzenetére
Egyébként én is kíváncsi lennék a megoldásra.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
tothferenc
senior tag
válasz Gsx-rr #33385 üzenetére
Koszi, csak magat az elvet szeretnem megerteni, hogy mukodne-e manual futtatas nelkul. Es miert ne nyernek vele? Ha elmegyek otthonrol, nekem fontos a bt, de gyakran elfelejtem bekapcsolni. Otthon pedig felesleges a mobilnet.
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
Gsx-rr
veterán
válasz tothferenc #33383 üzenetére
Amugy ez egy teljesen felesleges parancs, semmit se nyersz vele.
-
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
tothferenc
senior tag
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy használja-e valaki a beépített Parancsok alkalmazást? Olyan szeretnék vele létrehozni, ha elhagyom az otthont, kapcsolja ki a wifit, mobilnetet be+BT. Létre is hoztam az automatizálás fülön, szkriptet hozzáadtam, de csak annyit értem el vele, hogy ha elhagytam a megadott helyet, értesít a zárolt képernyőn, és manuálisan rá kell nyomnom, hogy futtassa az automatizálást. Ezt nem tudja automatikusan lefuttatni??
Jelenleg azzal hidaltam át, hogy saját parancsot hoztam létre, amit Sirinek ki tudok adni, így nem kell hozzányúlnom a telóhoz.i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
addikt
Sziasztok!
Autóval kapcsolatos költéseket, szervizek, egyéb dolgok nyilvántartására keresek alkalmazást.
Tudnátok ajánlani olyat, ami nektek bevált
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! A kontaktokat, hogy tudom beállítani, hogy csakis az icloud-ot lássa? Miért duplázza meg a névjegyeket, ha amúgy nem is lehet sim kártyára menteni. Miért irja ki ha hiv valaki, hogy pl: Hugi vagy Hugi?
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
sziasztok, már 3 napja van iphone 11-em, játszanék valami jo jatekot (de nem találok!), valami strategia ilyen tower defender vagy valami hasonlók érdekelnének, valaki tud valamit ajánlani?
az a legtöbbel a baj, hogy pay to winre mennek, 1 játék se tiszteli nagyon a bele fektetett idődet amit lehetne tolni napi 2-3 órát is akáredit: ingyenes érdekelne főként de ha 2-3 euró az se baj csak jó legyen
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Beállítottam, hogy a duckduckgo legyen a kereső a Google helyett! Viszont hiába állítom Magyarországra, folyamatosan csak a külföldi oldalakat dobálja. Ez még ennyire nem működik, vagy valami beállítási probléma.
-
moleculez
veterán
válasz HoppMaster #33357 üzenetére
Timelogger! Pont ezt tudja, statisztikákkal, feladatoknak külön órabért megadni, kirakható widgetbe, talán Apple Watchról is vezérelhető.
-
nikos21
aktív tag
válasz Kicsirics77 #33368 üzenetére
duolingo ?
-
Kicsirics77
veterán
Üdv.
Melyik a legjobb angol-magyar szótanító vagy oktató program ami ajánlott?Akár free akár fizetős?
Olyan érdekelne amivel tényleg lehet is tanulni egy kezdőnek. Xeropant nézegettem de nemtudom az megfelelne-e erre a célra..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Jaded
őstag
válasz (ex)Cat #33358 üzenetére
iPhone-on ha elolvastam az összes levelet, bezárás után képes volt a badge-t visszatenni ugyanazzal a számmal. iPaden kb nem is működik, soha nem jelez mailről, Mac-en még so-so, ott viszont nagyon lassú (és b.sztat a születésnapokkal, holott többször be lett állítva, hogy ne tegye - outlook.com-on is).
Ha felkúszik az ipadOS oda is visszateszem a gyárit, jobb a békesség (igaz az Outlook többet tud, de szvsz a Mail stabilabb és gyorsabb).Renault Megane IV Limited
-
atees
őstag
Sziasztok!
Van olyan app amivel a safariban lehetne blokkolni a felugró ablakokat meg a sok reklámot ?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
oszy
veterán
Nekem a 13 óta pl. a gyári levelezőprogram nem tölt le több levelet. Eddig ilyen problémám nem volt ám...
-
HoppMaster
aktív tag
Létezik olyan alkalmazás amiben pl a ledolgozott munkaórákat lehet vezetni. Esetleg még megadni az adott napi órabért?
-
-
-
Giovan!
addikt
Nekem a gmail alkalmazás telón egy 837-es vörös pöttynek tart fent helyet (és ez a szám folyamatosan növekszik) az app jobb felső sarkában, úgy, hogy gépen már többször is bejelöltem olvasottnak mindent, és a telón is többször újraraktam az appot, sőt, még ki és be is jelentkeztem a fiókkal. Hiába. Épp az utóbbi napokban kezdtem el gondolkodni a váltáson a gyári Mail appra, de akkor ezek szerint azzal is vannak bajok
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Úgy nézem az iOS13-ban (+iPadOS) a gyári, beépített Mail program icloud fiókkal ugyanolyan sikertörténet, mint az előző verzióban Számítógépen elolvasom a levelet (vagy akár törölhetem is), telefonon és ipad-en meg akár órák után is ottmarad az értesítés... Tudnak azért az Apple programozói rendesen...
-
moleculez
veterán
Na ki rakta fel az iOS13-t? Eddig semmi problémám vele, szépen teszi a dolgát.
-
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
Video effects ingyenes a pro verzió!
-
atees
őstag
Sziasztok! Gyári naptár app, ios 12. Miért törli ki a már megtörtént eseményeket? előző hónapi bejegyzések már nincsenek benne. Lehet ezt állítani, hogy ne törölje?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
moleculez
veterán
köszi az ajánlásokat!
-
Noxy
veterán
válasz moleculez #33334 üzenetére
iTunes-l sem kell syncelni a zenét.
Be kell kapcsolni a zene és videó kezelése kézzel opciót.
Ezután áthúzod balra az iphonera az albumokat.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
moleculez
veterán
Mivel rosszul vagyok az iTunes zenekezelésétől, jelenleg VLC-t használok médialejátszó gyanánt.
Videóhoz nagyon jó, de zenéhez olyan suta szegénykém. Tudnátok ajánlani valami más lejátszót? Azért így használom, mert így iTunes alatt csak bedobálom a zenéket azt kész, míg Apple Musicba syncelni ide oda, nem túl user-friendly.
Esetleg Catalinával hogy jön az Apple Music az iTunes helyett, ott máshol megy?Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Gsx-rr
veterán
Hasznal valaki Clipboard alkalmazast?
-
antocskin
tag
Üdv!
Tudna valaki olyan alkalmazást javasolni, amely a kamerával beolvasott képet szöveggé tudja alakítani és szövegként elmenteni pl. a jegyzetekbe?
És esetleg magyarul is tud?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Nincs olyan lehetőség a Google fotokba, hogy egy adott albumba lévő képeket ha megszeretném nézni akkor automatikusan lejátsza egymás után? Ne nekem keljen lapozgatni a képeket?
Azt láttam, hogy lehet filmet készíteni de az max 50 kép és kb 2000 van egy nyaralási albumba és azt szeretném hogy automatikusan végig mutassa ha...
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
moleculez
veterán
-
half333
őstag
Üdv! Letöltöttem egy alkalmazást ami ingyenesen lejött,most viszont le akar vonni pénz mert havi szinten kellene érte fizetni első honap után,de még le sem telt. Én nem tudtam h mindjárt levonja. Hogyan tudom lemondani?
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Tehát 19-én jön az iOS 13, akit érdekel. Az idei iPhoneokat kihagyom. Plusz egy kamera nem győzött meg. Se Pencil support, notch is megmaradt, ez így elég gyenge. iPad csak A10-t kapott, azt is kihagyom. (A12 illett volna azért).
Watch is kihagyható, feltalálták az Always On displayt...Tényleg a szolgáltatások felé megy az Apple, ez nem feltétlen baj, 2-3 éves vasak tökéletesek mindenre is, nincs meg a nyomás, hogy KELL az új cucc. (Asszony kedveli ezt😂)
-
half333
őstag
Értem! Köszönök minden választ! Egyik csak bejön.
-
half333
őstag
Rendben! Köszönöm! 😄
-
half333
őstag
Üdv! Valaki tud megoldást arra hogy youtube-on ne induljon reklám minden zeneszám előtt közben és után (3-4 perces számokról lenne szó), hallgatom a zenét és minden mp-ben fel kell kelnem hogy elkapcsoljam a reklámot. Ha létezik ilyen megoldás,előfizetésen kivűl..
-
jófejsrác
senior tag
Tudnátok ajánlani olyan programot amivel képeket lehet összefűzni/egymás mellé tenni? Semmi komolyat nem akarok. Összehasonlító képeket akarok készíteni párat.
Köszi
-
sztanozs
veterán
válasz domerator #33311 üzenetére
Kockázata persze van (bármihez hozzáfér, ami szöveges mezőben van, bármelyik aktív alkalmazásban). Kérdés az, hogy a gyártó visszaél-e ezzel (vagy bármikor a jövőben vissza fog-e élni vagy logolni fogja ezeket az adatokat).
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
domerator
veterán
Sziasztok
Hasznal valaki smartkeyboardot? Anno kb. 8 eve megvettem, akkor fenyevekkel jobb volt, mint a droid sajatja. Note 8-on hasznalnam, nem rossz a samsung keyboard, de sokat melleutok. Van valamilyen biztonsagi kockazata a smartkeyboardnak? Egy kazal engedelyt ker telepiteskor. KosziReggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
bnorci71
addikt
Üdv mindenkinek!
Olyat fotó alkalmazást keresnék amibe én adhatom meg hogy a mentett fényképek dátum idő fájlnévvel legyenek mentve.
Összefoglalóba láttam vannak felsorolva de nem próbálnám végig mindet ha nem muszály. Semmi extra nem kel csak a fájlnév beállításának lehetősége"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
geleati
tag
Sziasztok! Olyan alkalmazást keresek, ami a telefon képernyőjét stream-eli, amit be tudok linkelni messenger üzenetbe, mint a screen recorder, csak ugye élőben. A twitch-et próbáltam, de állandóan network hibát ír. Van esetleg valami más?
Soha ne dobj vízbe alkálifémet!
-
törölt tag
Sziasztok.
Egy ismerősöm iPadján néha szarakodik a Facebook alkalmazás, lefagy, bezáródik. Gondoltam letörlöm, és újra telepítem. A tulaj nem tudja a FB jelszavát, mert generálva lett (keychain?). Le merjem törölni és újra letölteni? Hol lehet megnézni egy alkalmazás jelszavát, ha újra kérné?
Be van kapcsolva a 2 lépcsős azonosítás, ha ez számít valamit, és van egy iphonja ugyanazzal az Apple ID-val.
Bocs a lámer kérdésért, én se értek hozzá jobban, de segíteni szeretnék. -
half333
őstag
Használ valaki Tor böngészőt? ios-re melyik a legbiztonságosabb?
-
istvan170
aktív tag
Üdv! Május végén jelentette be a Google, hogy a Maps-ben meg fognak jelenni a sebességgel kapcsolatos infók. Kamera lett, de sebesség korlát mutatása nem. Valakinél megjelent esetleg ios-en? Lehet erről tudni bármit?
-
Sziasztok. Használ valaki Email+ / Mobileiron appokat IOS13-al? Első bétákban nem ment, kiváncsi lennék közben megjavultak-e....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest