Hirdetés
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
Sziasztok!
Szerettem volna 3rd party billentyűzetet felrakni.
Kezdésnek, amit már ismerek droidról: Gboard & Swiftkey
Mindkettővel az a gondom, hogy időnként nem nem ez, hanem a gyári apple billentyűzet jött fel.Hogy tudnám rábírni, hogy csak egy, általam kiválasztott (gboard) billentyűzetet használjon a rendszer?
-
flesh
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Hát ez az nem minden telefonnak, de az i7 és i7+nak igen, és levágja a szélét a face, főleg ha egy szép virágkompozíciót rak fel, fényképen jól mutat, facen meg már hiányzik a széle, és ezt akármilyen telón nézed már le van vágva.
Nem saját maga nézi, hanem az ismerősei.
-
flesh
aktív tag
válasz
trobi28
üzenetére
Köszönöm a segítséget!
A páromnak kerestem egy olyan camera appot amivel tud olyan képet csinálni amit ha felrak a Facebook napi történtébe, /ami 24órán keresztül látható/ nem vágja le a kép széleit.
Nem utólag akarunk szerkesztgetni vagdosni, egyből egyszerűen jó kép legyen ez volt az fő szempont!
A ProCam túl van bonyolítva és csak video módban lehet olyan képet készíteni vele.
Ez a CameraPixels lesz a befutó! Ez úgy fotóz ahogy szeretnénk!
-
Dexter-2000
őstag
Sziasztok!
Androidról költöztem át IOS-re.
whatsapp beszélgetéseket szeretném költöztetni, eddig GDrive-ba ment a backup, viszont iphone-on csak iCloud-ból lehet vissza állíani a mentést.
Ismertek erre valamilyen megoldást?
sajnos gdrive-ból nem lehet csak úgy átmásolni a whatsapp mentést icloudba.Elméletileg ezzel a dr. fone programmal megoldható lenne a dolog, csak nem tudom mennyire megbízható.
UI.
lenne még 80db samsung jegyzetem amit szintén szeretnék átpakolni (ha lehet nem egyesével). erre esetleg valami megoldás?
-
faki_
senior tag
Ilyenkor az eredeti képből vágnak ki a hasonló programok, kb. a piros keretes részt fogod kapni:
-
flesh
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kamera appot keresek, ami teljes képernyő méretű képet készít, akkorát mint a video
és a fotók közé menti azt.
Fizetős is jöhet, csak ne előfizetéses legyen.
Köszi! -
Mela Kehes
addikt
Tudtok olyan játékot, amit online multiban lehet játszani? Pl. Farming Simulator PC-s változata vagy valami hasonló. Ahol közösen lehet építeni vagy ilyesmi.
-
kippedli
tag
Sziasztok.
Jól működő IPTV applikációt keresek Ios illetve apple tv-re is. Az sem gond ha nem ingyenes. Mit tudnátok ajánlani?
-
Ngtx
aktív tag
Sziasztok!
Azt a játékot keresem amiben zenéknek az előadóit kell kitalálni. És természetesen magyar zenék vannak benne.
-
moleculez
veterán
válasz
üzenetére
Én is azt használom mindenre
Mivel angliában élek metrikus- imperial közt sokszor váltok, bár én már megszoktam, visszafele, nem mindig megy. Egyszerűbb számítások (összeadás, szorzás, etc), egy Note bejegyzés első szava, aztán dobja is megfelelő Noteot. Részemről a az iPhone lelke, rengeteget használom. Minden appot onnan inditok, sok appnak nem is ismerem az ikonját. Sőt, ha úgy van akkor Watchon mindezt, ugyanezt használja az is. -
moleculez
veterán
Kipróbáltam az új Office appban azt, amikor egy táblázatot bescannel, és szerkeszthető Excel táblát csinál belőle. Egy beosztást olvastattam be vele. Ugyan az osztott cellák megzavarták, és kb egy-két percig gondolkodott rajta, azért csak sikerült. Azt majd kipróbálom net nélkül, hogy cloud, vagy helyben dolgozik. Egy ésszerűen formázott táblával szerintem jobb eredményt adna, így "csak" olyan 90% volt meg, de jobb mint nulláról felvinni az egészet (kevesebb hibalehetőség).
A wordbe scannelős funkció sima ügy, át kell olvasni azért, mert az is inkább csak 98%, de elsőre bejön a dolog. Nyomtatott szöveget bescannelem ezzel, kijelöl, másol, macen beillesztem. Nagyszerű! -
válasz
antocskin
üzenetére
Egy rakatot kipróbáltam, mire rátaláltam a korábban említett kedvencemre. A linkeltjeidből például csak az első volt meg.
Amire szükségem volt, hogy minél egyszerűbben/gyorsabban tudjam átváltani pénznemek adott mennyiségeit egy másikra. Ezt a Valuta+ meglehetősen praktikus formában nyújtja - pont azt, ami nekem kell. Igen, egyszerűbb, de pont elég. Leszámítva, hogy nem tartozik hozzá widget
-
Ance
őstag
Félár alatt a Notability https://appsliced.co/app?n=notability&l=emailtop
-
RexpecT
addikt
válasz
antocskin
üzenetére
Valóban lassabb lett a fizetés a régi apphoz képest, de ha Simple fiókban fizetek választod a képernyőn, és ott van is tárolt kártyád, akkor a Google vagy Facebook belépést választva csak pár másodpercet veszítesz.
Az átállás pedig a PSD2-es erős ügyfélhitelesítés miatt szükséges.
-
tboldi
nagyúr
válasz
üzenetére
Van, csak nem magyar régiós fiókkal. A Google első találata a török App Store-ra visz.
szerk.: Yep, Törökország.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
moleculez
üzenetére
Windowson csak olyan telepítő van, ami mindent feltesz, amihez van licenszed, és utána sem ajánlja fel, hogy egyesével töröld, hanem csak az "Office" van ott a telepített programok között. (Persze gondolom manuálisan lehet törölni, de lehet hogy utána visszarakja neked, vagy elromlik a törléstől más is, nem próbáltam)
-
törölt tag
Messenge lite van Ios rendszeren? Nem találom a store ban
-
moleculez
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Egyelőre fenn vannak, szerintem maradnak is. Miért is ne, ha valakinek csak egy Excel kell, minek kerülgesse a Word-t, PP-t?
#34159 valami újdonság, vagy "csak" rovarírtás? -
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem hinném, pont tegnap frissültek a bétaverziók Testflighton.
-
moleculez
veterán
Nem vagyok egy nagy fanja az MS-nek de ez azért jól sikerült
-
Praetorianus
aktív tag
A már megvásárolt játék használható marad, csak ugye online nélkül. A levél kifejezetten arra buzdít, hogy aki még nem tette, most vegye meg, mert aztán vége a dalnak. Szóval az alapjátékért nem aggódok...
(#34155) vadászcsiga Oda ment, úgyhogy reménykedek. Pár hét múlva kiderül...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Praetorianus
üzenetére
Ha iCloud-ba ment, van esély átvinni másik telóra. Ha nem, bukó minden.
-
BaLee
addikt
válasz
Praetorianus
üzenetére
Köszi nem gondoltam, hogy ugyanaz a neve, amúgy ismerem a játékot, nekünk is bejön. Mondjuk az vicces, hogy iOS storeban ugyanúgy megvásárolható 1790Ft-ért és semmit nem írnak arról, hogy lelőnék a szervereket.

-
Praetorianus
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A játék offline is működik, automata ellen, vagy két teló közt wifin. Itthon mondjuk nyilván inkább az eredeti társast játszuk, de melóban, vagy néha elütni unalmas öt percet tökéletes a gép elleni játék is. Az alapjáték persze menni fog, de vérzik a szívem a kiegészítők miatt...
Na de akkor tényleg írok a fejlesztőknek, hátha többet mondanak, mint az üzenetben volt. Bár nem hinném, mert akkor nem azt írták volna, hogy a kiegészítők elérhetetlenné válnak, hanem hogy hogyan tudjuk őket tovább használni. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Praetorianus
üzenetére
De ha az online játéktér elérhetetlen lesz, mit akarsz kezdeni a megvásárolt kiegészítőkkel?
-
moleculez
veterán
válasz
Praetorianus
üzenetére
Na ezt így ahogy van, kérdezd meg fejlesztőktől.

#34140 amit linkeltem, az nem nem működik? Csak mert nem próbáltam, Google első(?) találat. -
Praetorianus
aktív tag
Egy körökre osztott városépítős stratégiai társas. Carcassonne a neve, lassan húsz éve a piacon van, a mobilverzió meg idén tíz éves.
(#34142) vadászcsiga Eszembe sem jutott. Az üzenetben írták, hogy a szerverek leállítása után az online játék kilőve, és ezután a kiegészítők sem lesznek letölthetők. Ezért kérdeztem, hogy a most aktív IAP-k költöztethetők-e valami módon egyik telóról a másikra.
-
Giovan!
addikt
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Ha kipróbálnék egy Almát, akkor milyen médiakezelési képességekre, appokra számítsak?
Hogyismondjam ... házi .mp3 .avi .mkv fájlokat (felirattal akár) hogyan tudom rámásolni, illetve lejátszani? -
vadászcsiga
félisten
válasz
Praetorianus
üzenetére
Írj a fejlesztőnek.
-
BaLee
addikt
válasz
Praetorianus
üzenetére
Mi ez a játék?
-
Praetorianus
aktív tag
Sziasztok!
Kedvenc (jobban mondva szinte egyetlen kedves) játékom frissült, és az update után megjelent benne egy üzenet, miszerint a gyártó 10 évre vásárolta meg a jogokat (egy létező társasjátékról, a Carcassonne-ról van szó), és ez most lejárt. Az alkalmazás tehát március 1-től eltűnik az alkalmazásboltból.
Nálam épp telefonváltás zajlik, március első felében kapom kézhez az újat. Azt tudom, hogy a megvásárolt cuccaimat le tudom tölteni utólag is, de mi a helyzet a IAP cuccokkal? A játékon belül megvásároltam az összes kiegészítőt (mondhatni horribilisért), ezeknek szerintetek mi a sorsa a szerverek leállása után? Azt sejtem, hogy a továbbiakban letölthetetlenek lesznek. Van arra valami mód, hogy a mostani telefonon lévő IAP tartalmak átkerüljenek az új telefonra? -
buci30
addikt
Kettő Facebook messenger-em van egy a régi face-em ami már nincs de a messenger igen és az új face-em messenger-rel.
Azt tudom, hogy a messenger-be lehet váltani de az nem jó, mivel csak arra jön értesítés amibe épp be vagyok jelentkezve.
Tehát kéne egy másik app is amibe be tudok lépni a másik messenger-el és jön is értesítés.
Tudtok ilyet iPhone-ra kéne.
Köszi előre is 😊 -
bbmt
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nincs
Syl: csak ez az egy tűnt el. De a store-ban sincs.
-
bbmt
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Persze, ezt mindig elmondják. De pár éve vettem egy albumot az iTunes-ról, pár hónapja eltűnt, nem elérhető és a saját zenék közt sincs ott. Azért ezt ne már!
-
WestBam
senior tag
válasz
devil-k
üzenetére
Szívesen. Kell egy hét kb., hogy belerázódjon az ember de nekem bejön, igaz én is új vagyok ebben a számolgatásban. Főleg a házi kaja ami problémás de ki lehet nagyjából matekozni milyen értékekkel kalkulálj. Konyhai mérleg legyen kéznél, lesz rá szükséged bőségesen, illetve a legnehezebb, hogy ha kiderül mennyit ettél azt leszorítani vállalható mennyiségre. Pl imádom a spagettit, összeraktam egy számomra szimpatikus adagot, megmértem: 500g és kb másfél napi kalória
. Ezt nehéz lefelezni vagy inkább kihagyni. -
WestBam
senior tag
válasz
Drughi
üzenetére
Yazio
- hatalmas adatbázis
- magyar nyelv
- vonalkód olvasás
- saját adatok bevitele
- a free verzió is teljesen használható
- makro tápanyagok összetételét is számolja
- könnyű kezelni
Kell hozzá elszántság, írnod kell mindent, mert akkor van értelme. Az otthoni főzött kajákat is be tudod vinni (pl tészta + hozzá feltét adatbázisból, de ha te főzöd a receptből kiszámolja hány kalória lesz a kész étel). Kezel kedvenc ételeket, figyel, hogy elég vizet igyál. Mindent tud kivéve ellenállni a csábításnak. Azt neked kell 😉
Sok sikert, és ne halaszd holnapra, kezdd el még ma használni! -
antocskin
tag
válasz
antocskin
üzenetére
****és abban meg egyáltalán nem vagyok biztos, hogy szabályos/jogszerű eljárás az, hogy egy kifizetett (megvásárolt) alkalmazást eltávolítanak mindenféle ellentételezés (pl. visszafizetés) nélkül. Esetemben a fentebb írt DataMan Pro-ra gondolok.
Ez kb. kicsit olyan mintha vennék a MediaMarktban egy TV-t használom három hónapig, aztán elköltözök és az új lakásban már nem működik a TV.
Mert ok hogy le lehet tölteni bármikor a megvásárolt alkalmazásoknál, de később egy újabb oprendszeren már nem biztos hogy rendesen fog műxeni.
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
antocskin
tag
Naná hogy átváltanak előfizetésre szép lassan az appok. Így a fejlesztőik többet kereshetnek rajta.
Én ezzel jártam így. Megvettem 5.000 Ft-ért a pro verziót, aztán egyszer csak eltűnt az AppStoreae-ból. Kész vége nem frissül tovább. Most árulják a pro funkciókat havi 1§-ért.
Nekem sem tetszik elvi okból az előfizetéses rendszer, mert semmi újat nem adnak hónapról hónapra/évről évre. Árazzák be ahogy gondolják és majd a felhasználó eldönti, hogy ér-e neki annyit. Nyilván ez nem mindenhol működhet, mert pl. a tárhelyszolgáltatóknál az előfizetés amolyan „bérleti díj”. Nekem egyedül a Bear és a Money Pro van ami előfizetéses. Az eszközök közötti szinkron csak úgy működik és másra átváltani a sok adat miatt nagyon macerás lenne.
Egyébként majdnem minden programra lehet találni alternatívat, ami nem előfizetéses. Az 1password-re pl ott a SafeInCloud Pro vagy a kicsit drágább Enpass. Tudásban mindkettő hozza a 1password-öt. Van számítógépes platformokra is (MAC, Windows) és ráadásul magyarul is tudnak.
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
A napokban hozzájutottam egy iPad 3-hoz. Nem mai gyerek, de amire nekem kell, arra alkalmas. Először kicsit laggos volt a rendszer, de pár dolgot beállítva számomra elfogadható mértékűre csökkent.
A lényeg, hogy alapból tanulásra vettem, egyetemen sok pdf,ppt,doc fájlt kell nézegetnem, alkalmanként szerkesztenem. Ezekhez tudtok jó programot/programokat amiben nem esik szét a szöveg, stb?
Elsősorban a pdf-ekhez kellene olyan, amiben van kiemelés funció is, mintha szövegkiemelővel húznám át. -
Drughi
addikt
Üdv!
Kérlek ajánljatok már bevált kalóriaszámláló appot, ami:
-adatbázisból tudja a lehető legtöbb étel/ital kalóriatartamát
-magyar (opció)
-esetleg tud vonalkód alapján scannelni (opció) -
devil-k
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Szerintem nem rossz, hogy minden egy helyen van. Nekem bejön, pedig sosem voltam OTP-s, no de ez mindenkinek szól.
-
devil-k
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Elvi okokból?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
"amikor az OTP SmartBank-kal QR-kóddal eddig is lehetett fizetni"
Azt felejtsd el, meg fog szűnni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mivel angliában élek metrikus- imperial közt sokszor váltok, bár én már megszoktam, visszafele, nem mindig megy. Egyszerűbb számítások (összeadás, szorzás, etc), egy Note bejegyzés első szava, aztán dobja is megfelelő Noteot. Részemről a az iPhone lelke, rengeteget használom. Minden appot onnan inditok, sok appnak nem is ismerem az ikonját. Sőt, ha úgy van akkor Watchon mindezt, ugyanezt használja az is.

. Ezt nehéz lefelezni vagy inkább kihagyni.