Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoppMaster
aktív tag
Ért valaki jobban az iCloudhoz?
Adott ugyanis a helyzet a 14PM-et le kellett cseréljem 15PM-re, eddig nem is lenne gond, de ez kb 3 hete történt, h kijelentkeztem a 14PM-ből és ugye várni kellett amíg megjön a 15PM, viszont adataim egy része kellett a telefonból és megpróbáltam lehúzni egy 7Plus-ra, nahde oda nem minden adat jött le szóval zsákutcába kerültem. Itt valaki írta az iOS verzió különbség miatt.
Megjött a 15PM, viszont iCloud mentést nem ajánl fel 14PM-ből csak a 7Plusból.
van egy sanda gyanúm, h így odalettek a 14PM-be lévő adataim.
Kérdésem az lenne, helytálló a feltételezésem? -
HoppMaster
aktív tag
Használ valaki Onedrive alkalmazást?
Nekem olyan gondom lenne vele, h MBA-n enged belépni viszont a telefonos alkalmazáson keresztül nem léptet be az app-ba. Hibának csak annyit ír ki, h "Hiba történt, próbáljam meg később.", azonban ez megy már 2 napja a később próbálozás, de sikertelenül. -
HoppMaster
aktív tag
Az mitől függ az Infuse-nál, hogy mit tudok áttenni a TV-re?
Ahogy látom a 2160p annál csak a hang megy át, gondolom a mérete miatt.
Azonban tegnap egy kisebb méretű filmet se tudtam átlőni, mindig visszadobta a program. -
HoppMaster
aktív tag
válasz
devil-k
üzenetére
Máris jöttek 2 nap után a problémák. Ugye a Pro-ba benne van a funkció, meg tudom osztani a képet a TV-re. Már most ez 2 napig oké is volt, de ha nagyobb MKV kiterjesztést próbálok megosztani csak egy alap kép jön be a TV-n és csak a hang játszódik le.
Ez vajon mitől lehetséges? -
HoppMaster
aktív tag
Használ valaki Infuse-t?
Kérdésem az lenne, ha megveszem az 1 hónapos próbaidőre az világos, ha lejár akkor indul a számlázás. Azonban, ha meggondolom magam és Lifetime szeretném megvenni akkor a havi díj belekalulálódik a Lifetime dijba vagy hozzáadódik?
Illetve, tudom több eszközön is használni, gondolok én Macbook és iPad-ra. -
HoppMaster
aktív tag
Használ valaki munkaidő-nyilvántartó appot?
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
devil-k
üzenetére
Pontosan, de ahogyan az első posztomban írtam alkalmazás szeretnék törölni adatokkal a felhőből.
Mivel ugye hiába törlöm a telefonról az alkalmazást az adatok, el nem olvasott üzenetek ott maradnak. Ha letöltöm újra, ugyanúgy megjelennek.
Annyira kezdő nem vagyok, h azt ne tudjam amit belinkeltél
-
HoppMaster
aktív tag
Hogyan tudom pl a Whatsupp alkalmazást töröli a felhőből is, ha pl újra letöltöm akkor ne jelenjenek meg az olvasatlan üzenetek?
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Melyik iPhone-t használod?
Nekem 11Pro Max amióta megvan tökéletes hot-spot. Semmi szétkapcsolás. -
HoppMaster
aktív tag
válasz
trobi28
üzenetére
Tehát adott a vizsgálandó alkalmazás amit az Apple átengedett a saját szűrő rendszerén s beengedte az Appstore-ba, nincs benne adathalászat vagy telefonadat monitorozás. Azonban ennek a már letöltött alkalmazásnak jönnek frissítések, amikbe ugye bele lehet rejteni pl ezt a adat monitorozást. A kérdésem az, h ez lehetséges e? Gondolom az Apple nem ellenőrzi a frissítéseket.
-
HoppMaster
aktív tag
Szakmai kérdésem lenne, ha estleg valaki mélyebben érintett a témában.
Honnan s hogyan tudom megállapítani, h egy adott telepített alkalmazás milyen adatokhoz fér hozzá a telefonon? -
HoppMaster
aktív tag
Azért ez komoly, h egy ilyen bank se tud normálisan elindítani egy új alkalmazást csak havonta sarcolni a népet az egyszerübb.
Aki most akarna Erstés lenni sztem 1000szer meggondolná
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna
üzenetére
Így már teljesen érthető amit írsz. Én félreértettem elsőnek
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna
üzenetére
Mert pl a FB Messenger hagy elég sok kivánnivalót maga után.
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna
üzenetére
Az mitől lehet, h a FB alkalmazáson belül, ha hozzászólok amihez akkor ha további kommentek vannak, nekem nem jelez az alkalmazás?
Illetve Marketplace-s kérdés, ha onnan kapok üzenetet nem jelez hanggal.
Minden értesítés be van állítva. -
HoppMaster
aktív tag
Találkozott már vki olyannal, hogy az iMessage-ba kapott video nagyon pici ablakba érkezett meg?
-
HoppMaster
aktív tag
AirPods kérdés. Első generációs olyat csinál kb randomszerüen 2-5 perc elteltével szétkapcsolódik a telefonról.
-
HoppMaster
aktív tag
Szóval, h mit lehet vele kezdeni? Sokmindent, s nem azt kértem, h valaki a telefonjáról mentse le nekem, hanem ez létezik alap ipa File formában
Mivel nem mindig AppStoréból lehet letölteni
A kiemelt írásod nem értem, nem vagyok analfabéta, hogy ezt alapból ne tudnám
Ez már nem alap felhasználói szint lenne
-
HoppMaster
aktív tag
Fortnite nincs meg valakinek ipa filében?
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
üzenetére
Nekem erre tudnál amit mondani?
Lenne pár kérdésem:
Első az lenne, hogyan tudok különböző email fiókokat átláthatóan kezelni vele. Tehát ha van pl 4 email címem akkor azokat, hogyan tudom beállítani, hogy külön mappákba érkezzenek meg és ne nekem kelljen kiválogatnom őket.
A másik pedig az, hogy az Aláírásom pl Windows-s gépeken csatolmányként jelenik meg. Aláírásomban vannak logók és hivatkozások, mivel céges. -
HoppMaster
aktív tag
S ezt hogyan tudom megcsinálni, hogy külön-külön legyenek a bizonyos email fiókok mappái és ne nekem kelljen mazsolázni az ömlesztettből, hogy melyik email melyik címre címezték?
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
moleculez
üzenetére
Nekem erre tudnál amit mondani?
Lenne pár kérdésem:
Első az lenne, hogyan tudok különböző email fiókokat átláthatóan kezelni vele. Tehát ha van pl 4 email címem akkor azokat, hogyan tudom beállítani, hogy külön mappákba érkezzenek meg és ne nekem kelljen kiválogatnom őket.
A másik pedig az, hogy az Aláírásom pl Windows-s gépeken csatolmányként jelenik meg. Aláírásomban vannak logók és hivatkozások, mivel céges. -
HoppMaster
aktív tag
válasz
moleculez
üzenetére
A másik pedig az, hogy az Aláírásom pl Windows-s gépeken csatolmányként jelenik meg. Aláírásomban vannak logók és hivatkozások, mivel céges.
-
HoppMaster
aktív tag
Ha valaki használja a Mail programot az elárulná miért van az, ha készítek egy aláírást amiben van kép és hivatkozás is akkor az Windows-os gépen miért csatolmányként jelenik meg?
Illetve használ valaki MAC-en Outlookot?
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi akkor maradok ennél.
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Sokszor pl a németbe olyat fordít, csak nézek énes, meg akinek küldöm vagy ír nekem.
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Szöveget szeretnék és az a baj, nemcsak pl magyar angol, hanem német, spanyol, szlovák illetve francia.
Néztem ezt az iTranslate-t is, de annyival többet nemtud, hogy meg is vegyem. -
HoppMaster
aktív tag
Mivel nem nagyon találtam értékelhető ajánlást inkább felteszem a kérdést most.
Tud vki használhatóbb fordító programot ajánlani a Google fordítónál jelenleg? -
HoppMaster
aktív tag
Tapasztalt már vki olyan Pro Maxnál, hogy a Clips alkalmazás nem indul el, hanem csak kilép azoonal mik meg akarom nyitni? Eddig mindegyik sw verziónál tapasztalom.
-
HoppMaster
aktív tag
Létezik olyan alkalmazás amiben pl a ledolgozott munkaórákat lehet vezetni. Esetleg még megadni az adott napi órabért?
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen képfájl amit ha kibontasz és telepitesz akkor lesz iOS alkalmazás. Ott azon belül lehet managelni a telót, iPadot stb.
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Pedig ha kilikkel a Free-re próbaképpen akkor iMazing.dmg-t tölti le s gondolom azon belül van a funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest