- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Indiában szeretnek TV-zni
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok,
tanácsot szeretnék kérni fotós programban. Sajnos a gyári szoft nem 16:9 ben rögzíti a fotókat, illetve nincs benne komolyabb állítási lehetőség sem (záridő, blende, manual fókusz, stb).
Szerintetek melyik külsős fotó programot érdemes megvenni? Procam 5 vagy a procamera esetleg valami más?
Illetve a procam 5-öt ha megveszem és frissül procam 6-ra akkor az nálam is frissülni fog, vagy ezeket mind külön kell majd megvenni?
Köszi! -
psg5
veterán
válasz
univerzita #29645 üzenetére
De én kulon gmail appot hasznalok.
-
Ádám16
addikt
[kép]
Valakinek valami ötlete, miért nem megy? Tárhelyem még van a Driveban bőven.
Legutóbb akkor frissített, mikor visszaálltam 10.3.3-ra. -
psg5
veterán
válasz
univerzita #29643 üzenetére
Megnyitom az appot de nincs szerkesztes.
-
psg5
veterán
Gmail appban még mindig latszik 5 ertesites pedig ugy latom hogy mind olvasott. Hogy lehet innen mindet olvasottra allitani?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Cyberbeni #29638 üzenetére
Akkor ezek szerint megoldották VPN nélkül. Én még leragadtam itt.
-
A jegyzetek alkalmazassal kapcsolatban kernek segitseget. Google keepet hasznaltam eddig. Viszont gondoltam kiprobalom a gyarit de nem tudom hogy tudom a jegyzeteket mozgatni. Pl van 6 jegyzetem es szeretnem a sorrndjuket megvaltoztatni. A keepben erre van lehetoseg egymas ala vagy fole mozgatni a jegyzeteket, itt nem jottem ra hogy lehet ha egyaltalan lehet ,de remelem igen.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
tboldi #29632 üzenetére
iPhone 8, iOS11.0.3 nekem simán megy https://itunes.apple.com/us/app/adblock-mobile-best-ad-blocker-to-block-ads/id1121734569?mt=8 meg https://itunes.apple.com/us/app/adblock/id691121579?mt=8 (Mondjuk utóbbi nem működött egy ideig iOS10 5s-en, de most jött egy nagy update és megint működni látszik)
-
half333
őstag
Üdv! Létezik olyan program ami az összes létező reklámot blokkolja,programokban,játékokban és a böngészőben is egyaránt?
-
pedrobike
aktív tag
Valaki találkozott már olyannal,hogy a kontaktok tetején saját kártya,kitöltöm berakok egy fotót,aztán szinkronizál és eltűnik😂😂😂 23x probáltam valami tipp?😂😂
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Telegram messenger nálatok mennyire divat?
Mi aktívan használjuk szűkebb baráti körben/családdal, és nagyon szeretjük. -
leslieke
Jómunkásember
Zene app nektek működik? Nálam csak homokórázik a böngészés menüpont...
-
Vityaa
tag
Sziasztok,
iphone7 nél találkozott már valaki olyannal, hogy pl.simcity játéknál amint kikapcsolom a mobil netet és wifit használok, nem működnek az online részek. vagy csak többszöri próbálkozásra, de akkor is nehézkesen. Net van mert speedtesten 59/10 Mbit. Router nem okozhatja, már gyári beállítás visszaállítást is csináltam a telón. Nem segített. IOS10.3.3 van rajta. Mi lehet a baj?
-
Cyberbeni
addikt
CSS-t állíthatsz vele gyakorlatilag. Meg class alapján blokkolhatsz. (Pl itt PH-n az a reklám mindig a negyedik hsz helyett van, azt el lehet tüntetni) uBlock Origin-nel gépen beállítod, amik kellenek, azt kiexportálod valahova TXT-be és beírod kusztom forrásnak.
Egyébként a Futuremind-os adblocker nekem még mindig nem blokkolja a reddit app-ban a promoted elemeket, amiket ez blokkol: Adblock Mobile — best Ad Blocker to block ads by Jennifer Hernandez
https://itunes.apple.com/hu/app/adblock-mobile-best-ad-blocker-to-block-ads/id1121734569?mt=8Mindkettő egyszer ingyenes volt, de asszem ez is fizetős most.
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Régebben használtam egy imusic nevű appot, de most nem találom. Maga a program lementette azokat a zenéket amiket meghallgattam és ofline is lehetett hallgatni. Az ipadomon rajta van. Valahogy nem tudom kideríteni hogy itunesben hol találom meg?
Köszi -
oszy
veterán
Az AdBlock (FutureMind) kapott egy nagyobb frissítést. Blokkolja már ismét a programokon belüli reklámokat, vagy csak a Safariban lehet beállítani?
-
csab2
veterán
A Skype iPhone verziójában hogyan lehet hívás közben elővarázsolni a tárcsázót (a számgombokat)? Sehol sem találom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- YouTube
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Dell Latitude 5310 /I5-10210u/8GB/256GB SSD/13.3" FHD garanciás
- Samsung 970 EVO Plus NVMe, 500 GB
- Dell Latitude 7420 Carbon I5-1145g7/16GB/256GB SSD/14" FHD magyar bill laptop
- TP-Link Archer C6U AC1200 Wireless MU-MIMO Gigabit Router
- Lenovo Thinkpad T14s Gen 2i i5-i5-1145G7/16GB/256GB SSD/14"FHD TOUCH MAGYAR bill. garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest