- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whynot?
aktív tag
Sziasztok! Tudtok olyan appet amivel a bluetooth billentyűzet gombjait át lehetne állítani?
-
-
oszy
veterán
Természetesen fent van. 10.3.3
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
consono
nagyúr
válasz CsonkaImo #31470 üzenetére
A gyári reszvények appban fel tudod venni az euró/forint és dollár/forint árfolyamot is (mást nem tettem bele, de gondolom az is megy). Az előbbihez ezt kell megadnod: EURHUF=X, míg a dollárhoz azt, hogy HUF=X.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Hivatalos valuta váltó app van a store-on? Vagy gyárilag a iPhone-on? Nem akarok letölteni egy reklámokkal telerakott alkalmazást, ha nem muszáj.
-
leslieke
Jómunkásember
FTP-hez van ajánlott program?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
consono
nagyúr
válasz tuzpenge #31435 üzenetére
Sajnos a Facebook és a Google csak a jéghegy csúcsa. Nyilván ezeken több a személyes infó, meg eléggé rivaldafényben vannak, de gyakorlatilag minden website, minden szolgáltató tudja mit csinálsz (merre jársz, mit olvasol, mit nézel, kit hívsz, stb.). És akkor nem beszéltünk még a térfigyelő kamerákról. Privacy is dead.
Az, hogy ez most jó irány vagy sem, belülről nem igazán megítélhető. Változást hoz(ott), de az autók is azt hoztak, a villany bevezetése is azt hozott, a nyomtatás feltalálása is azt hozott. Minden korszaknak más a "démona". Ne olvasson az ember, mert elpusztul az agya, ne nézzen tévét, mert elpusztul az agya, ne mobilozzn, netezzen, mert elpusztul az agya. Aztán mégis itt vagyunk.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
moleculez
veterán
Google Photos ma összevágott magától egy videót, a gyerekekről készült videókból, időrendi sorrendben, és azt a címet adta neki, hogy they grow up so fast. Ez már kicsit félelmetes...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Clemi
veterán
válasz SharpSA #31371 üzenetére
Keresek jó PDF-be szkennelő programot. Az összefoglalóban van egy, de az pontosan melyik?
Ha használsz Windowst, akkor van Microsoft fiókod és ahhoz kapcsolódik a OneDrive fiókod illetve az alkalmazása a telefonra. Abban felül jobb oldalt a + jelre bökve kiválasztható a szkennelés pdf-be ( körbe is vágja a dokumentumot) amit egyből a OneDrive fiókba ment.
Nekem bevált. Egyszerű gyors és bárhonnan elérem a szkennelt doksikat. -
Csontikka
aktív tag
Sziasztok,
Havi 200 percet beszélhetek a csomagban és szeretném ezt minél jobban optimalizálni.
Egy olyan alkalmazást keresek ami nyilvántartja, hogy mennyit beszélek és figyelmeztet ha egy bizonyos havi limitet elérek vagy közelítek hozzá.
Aki használ ilyet tudja ajánlani egy olyan programot ami már bevált erre a célra?Előre is köszönöm,
Üdv,
Csontikka -
Danny365
őstag
Valaki tudna ajánlani olyan videó szerkesztőt, ami támogat animált gifeket is? Tehát olyasmira gondolok, hogy simán csak új layerként rá lehet tenni a videóra képeket, gifeket. Az se biztos, hogy létezik ilyen, nem tudom.
-
la_cc
addikt
válasz Ragnar95 #31419 üzenetére
Valszeg tök ugyanonnan "táplálkozik" a két app mióta egy kézben vannak, azt hiszem előtte például nem volt forgalom figyelés se a Gmaps-ban, azért volt hype-olva a Waze. Egyedül, amit talán hiányolok az a sebességi korlát jelzése a Gmaps-ban, ami meg van a Waze-ben.
Más: offline navik-nak van még lét jogosultsága szerintetek mióta EU-n belül is van rendes mobilnetünk? Milyet lehetne érdemes használni?
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
consono
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
válasz WestBam #31396 üzenetére
Ezt mondjuk elég erős kijelentésnek érzem Nem használom napi szinten egyiket se, de nem nyűgözött le egyáltalán a Waze a Google Mapshez képest. Ha útközben kerültem dugóba, az esetek nagy részében nem tervezte újra az útvonalat, cserébe eléggé alálőtt tervezéskor a valódi menetidőnek.
Google Maps se jobb dugóban, de nem is rosszabb a Waze-nél semmivel sem tapasztalataim szerint.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
sphe
senior tag
Milyen alkalmazással vagy átlag userek számára is érthető módszerrel lehet Facebook és Instagram cache -t törölni?
-
sphe
senior tag
válasz buci30 #31413 üzenetére
Olyan alkalmazás nincs ami a natív iPhone szenzort lecserélni tudná. A képfeldolgozó rendszer pedig hidd el, hogy a lehető legjobbat hozza ki a szenzorból. Az esti felvételek néha jobbak a pro Camera HDR alkalmazás night modjával (a létező összes kamera appot kipróbáltam), viszont 1 fizetős, 2 nem mindig jobb mint a gyári, annak pedig nincs értelme, hogy minden alkalommal két kamera alkalmazással is lefotózod ugyanazt és leválogatod. Ez a szenzor méret (1/2,6") ezt tudja, a fényképezéshez sajnos fény, vagy nagyobb szenzor kell.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Esti képekhez milyen app amit már teszteltek és jó is?
Mert az alap kamera este nekem nagyon nem teszik 😬iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Farkas86
senior tag
Az assistive touch tud képernyőfotot
-
Tibee86
nagyúr
válasz csokito100 #31407 üzenetére
Én se próbáltam soha ilyen app.-ot, mert teljesen jó a gyári megoldás is. Illetve azért is írtam, hogy ilyet biztos nem talál, mert már ha elméleti síkon végiggondoljuk, mégis melyik gombra állítaná a screenshot-ot?
-
csokito100
aktív tag
Most próbáltam ki egy játékkal, csak a te kedvedért. Simán lehet fotót csinálni a gyári módszerrel úgy, hogy nem lép ki a játékból. Viszont nagyon gyorsnak kell lenned, ha valami autós vagy akció jelenetes játékot akarsz akció közben lefotózni! Viszont tuti működik! Üdv
-
Dimaj
aktív tag
válasz csokito100 #31404 üzenetére
Néztem,de azok weboldalt tudtak csak fotózni . Nekem olyan kell ,ha benne vagyok egy játékban gyorsan le tudjam fényképezni a kijelznő látottakat egy gombnyomásra .
-
Dimaj
aktív tag
Valaki ismer olyan appot, amivel le lehet fényképezni a kijelzőn látottat?(screenshot) Tudom lehet csinálni a Bekapcsológomb és főmenü gomb egyszerre megnyomva is de az nem jó programra lenne szükségem .
-
Arcképgyáros
válasz MasterMark #31400 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest