- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Nem tudom mi lehet, mert én néhány napja az összes emailt olvasottá tettem webes felületen mert volt több ezer darab olvasatlan, és ez ugye ott volt folyamatosan egy számként az ikonon. Azóta pedig látom hogy ténylegesen hány olvasott vagy olvasatlan van.
A gyári email kliens nem értesít azonnal új emailrol, csak valamennyi késéssel illetve ha az ember manuálisan frissít legalábbis nálam így működik Ezért is töltöttem le a gmailt. Illetve gmail app esetén nekem jobban tetszik hogy sokkal gyorsabban lehet törölni leveleket.
De valamilyen zavar mindenképpen van mert hiába nézem meg valamiért még ott marad egy darabig a szám Mintha lenne új üzenet. Máskor meg eltűnik azonnal, szóval passz. Nekem egyébként 2 gmail fiók van, lehet hogy ez is zavart okoz. Na majd megfigyelem.
-
tybsen
addikt
Gmail app nekem is ezt csinálja, hogy magán az ikonon látszik hogy van új értesítés de ha bemegyek és megnézem utána pedig kijövök akkor nem tűnik el a kis szám a Gmail ikonról.
Ide-oda kell menni vagy a gyári e-mail alkalmazásba bemenni, frissíteni aztán kijönni stb. össze-vissza… Aztán valahogy magától eltűnik a gmail alkalmazásnál az új üzeneteket jelző szám.
Már töröltem az alkalmazást aztán újra telepítettem de sajnos nem oldotta meg a problémát. Nem értem mi lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest