- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sungoo
addikt
válasz
moleculez #38434 üzenetére
Vettünk boltban egy 0%-os “sört”, leültünk az első útbaeső padra. Mondom nem is rossz ez a …sodi áfonyás lötty. Vaj mi volt az első hirdetés, ami szembe jött velem a FB-n?
Nekem, és sok ismerősömnek van hasonló története, és én 100%-ban biztos vagyok a hangalapú figyelésben.
-
-
joey04
titán
válasz
moleculez #38427 üzenetére
Úgy lehetne megnyugtatóan kizárni, ha minden apró hasonló beszélgetésről csinálsz jegyzetet papírra, és megnézni, hogy hány esetben kezd ehhez kapcsolódó reklámot dobálni. Nekem fogászatnál volt ilyen, csak beszélgettünk személyesen róla és elkezdte dobálni. Kb 2 éve. Azóta nem volt ilyen eset, szóval véletlennek számolom. Lehet naívan.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
moleculez #38273 üzenetére
Az esetemben is 12PM, de nálam semmi ilyen hiba nincs, illetve elvétve fordul elő.
Mindazok mellett, hogy hagy némi kívánnivalót maga után az angolom (=0),
még így is az egyik legkényelmesebb funkció.
Természetesen a "magyar vonatkozású dolgok (pl. helykeresés), már nem egészen úgy működnek, de továbbra is állítom, hogy tök jó a CP -
válasz
moleculez #38162 üzenetére
Amint odaérünk Montenegróba màr meg is veszem a 15 eurós 500gb-os csomagot ami Szerbiába is jó lesz visszafelé, de nem akarok még egy szerbet is venni, mert az csak pár gb-ot ad Montenegróba. Szóval jah odafelé meg kell oldanom az utat. A Yettelnél a 2 zóna horror áron van.
-
tanulo
tag
válasz
moleculez #37832 üzenetére
Ezt hogy érted? Nem akarom napi rendszerességgel használni, csak néha ha valami PDF dokumentumot szerkeszteni kell akkor legyen mivel. Adobe acrobat megvan láttam fizetős jó áron mérik, annyira nem használom hogy az megérje. Évente kb 70 euró.?! Inkább legyen 70 euró de az örökös legyen, vagy valami hasonló.
-
honeypot
tag
válasz
moleculez #37732 üzenetére
Ha olyat tölt le amit már egyszer engedélyeztél arra nem fog kérést küldeni. Vagy az is lehet, hogy a gyerek a telefonján a te nevedben engedélyezi a letöltést. Ezek képesek mindenre
Az én 8 éves fiam kijátszotta azt is, hogy teljesen letiltottam az AppStore-t. Nem is volt appstore ikon, mégis letöltötte amit akart.
-
SharpSA
veterán
válasz
moleculez #37651 üzenetére
Nem tudom, engem ezek a funkciók nem érdekelnek, nem is fizetnék érte. Nem tartom jónak a túlzott automatizálást, mert akkor nem foglalkozunk kellő mennyiséget az adott dologgal. Én mindig kézzel írom be az adott tételt, pár másodpercig tart. És akkor már néha megnézek ott mást is.
-
DopeBob
addikt
válasz
moleculez #37576 üzenetére
Közben megtaláltam valahol mélyen a menuben. App telepítésnél be lehet állítani, hogy milyen korlátúakat engedjen, életkortól függetlenül.
Beállítások\Képernyőidő\Család[]\Tartalmi és adatvdéelmi korlátozások\Tartalomkorlátozások
és itt lehet állítani kategóriánként (film, könyv, app, stb), hogy milyen életkorig engedjen.
-
kagzer
aktív tag
válasz
moleculez #37425 üzenetére
Valójában szarkasztikus akartam lenni, a 3uTools amúgy nagyon jó csak a média fájlok tagjeinek kiolvasása nem az erőssége.
Nekem pedig fontos lenne.
Ebben is volt a korábbi Syncios jó.
Mellette a FLAC másolás is ment neki, jelenleg egyikkel sem tudtam, mind visszadobta hogy nem támogatott formátum.
Megelőzve pár kommentet, az XR-em nemrég váltottam le és ezelőtt kb egy évvel tettem rá FLAC (engedjük el, hogy az most a kodek) fájlokat.
Biztos hogy működött mert teszteltem a különbséget az ALAC-hoz képest. -
-
-
-
antocskin
tag
válasz
moleculez #37141 üzenetére
DarkSky-nak nincs radar lefedettsége Európában csak az UK-ban és Írországban ezért a rövid távú csapadék-előrejelzés nem működik nálunk.
És felvásárolta az Apple az igaz, de a közép-európai régiókban a fentiek miatt nem hiszem, hogy az lenne a szolgáltató.
Bár adná Isten hogy kiterjesztenék a lefedettséget és az működne…
-
-
GreenGoblin
őstag
válasz
moleculez #36992 üzenetére
A lifetime ugyanannyiba kerül most a másodiknál is ezért is hasonlítom a kettőt.
Azt tudom, hogy a másodiknál ha beírsz 2 deci kávét akkor azt is víznek veszi de nem két decinek hanem kevesebbnek valahány százalékkal. Ha alkoholt írsz be ami elvon a szervezettől vizet akkor meg lehúzza az eddig bevitt vizedet és többet kell innod. Ilyet tud a WaterMinder? -
törölt tag
válasz
moleculez #36986 üzenetére
Kezdésként szerintem nincs éves, fizess elő egy havira és aktív szolgáltatással nézd meg menüben felkínálja-e. Talán az Apple One megjelenése is számít a témában, vagy régiókhoz kötve? Régen emlékszem, hogy Apple Music éves opció megérte, mert valójában csak 10 hónapot fizettél a havi csomaghoz képest.
-
WestBam
senior tag
válasz
moleculez #36443 üzenetére
Tudom, hogy lehet a gyári appokkal is szkennelni, mondjuk én a jegyzeteket tudtam, hogy megoldja PDF-be, csak nekem bonyolult volt. Ez ingyen pont jó és egyszerű
A Files nekem le lett törölve, de megnézem, hogy az hogy működik, mint scanner, nem tudtam erről a funkciójáról. -
-
Whynot?
aktív tag
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
moleculez #35940 üzenetére
Annyira nem mélyedtem el benne, csak láttam a 9to5Mac videóját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Renault, Dacia topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest