-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
jazzkifli #30639 üzenetére
Nálam megjelenés óta auto bekapcsolásra van állítva iPhone-on, iPad-en és Macen is. Fel sem tűnik, amikor átvált sárgára, viszont ha kikapcsolom, kisüti a szemem a képernyő éjszaka.
Viszont szívtam már meg, hogy night shift alatt dolgoztam ki képeket utána pedig állíthattam át a színeket jóra, amikor feltűnt a gond.
-
bilon73
aktív tag
válasz
jazzkifli #28737 üzenetére
oks...köszi meg minden...
de hogy tudom a meglévő cloudos naptárban lévő eseményeket átvinni a a google naptárba, hogy az asszony is lássa.Én látom az övéit, de ő nem az enyéimet.
szóval kéne valami export, de sehol sem találok rá megoldást. a webes icloud-on sem találok egy kiba export gombot...
-
szaki04
senior tag
-
Astery
senior tag
-
galaxys80
veterán
válasz
jazzkifli #22731 üzenetére
És a mobilos appban is így fog látszani? Csak, mert én anno a ""Google Drive-fotók és -videók megjelenítése a Fotók könyvtárban" -t kikapcsoltam, de a mobil appban továbbra is minden kép megjelent.
De, akkor lehet teszek vele egy próbát majd megint.Most néztem PC-n és hiába van kikacsolva mégis mutatja az összes driveban található képet.
-
legiaap
félisten
válasz
jazzkifli #16874 üzenetére
Korábban még azt mondtam, hogy jó lesz, mert a rendszer része lesz de most már másként látom.
Nézd meg a konkurenciát.
OneDrive mit ad:
Office 365 előfizuhoz 1 Tera hely, 60 perc skype, 5 PC vagy Mac és megannyi tablet használhatja az előfizut. Mindez 7.99 angol fontért
ICloud Drive 1 Tera 14,99 angol fontért.
Ezen kívűl van egy érzésem nem úgy kell majd elképzelni az iCloud Drive-ot, mint mondjuk egy OnDrive appot, hanem ezt majd ugye a beállításokból tudjuk elérni app nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest