- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kagzer
aktív tag
válasz
szekra #34676 üzenetére
Szuper.
Akkor neked is mondom, hogy olyan alkalmazásra van szükségem, amivel a mérőórák fogyasztását tudom rögzíteni.
Köszönöm a szándékot, ha valaki ilyen cipőben járna, annak akkor most én segítek:
[Energy Tracker] : Alapból két mérőóra ingyenes, 200 Ft ennek a feloldása, BB a 700 Ft-os csomag, abban van iCloud mentés, stb. Fancy grafikonok, ízléses felület.
[Consumptions] : Fapados, viszont ingyenes, pár kimutatás van benne, iCloud mentés, de leghasznosabb a kamerával történő beolvasás, az óra azonosítóját is és a mért értéket is lehet vele rögzíteni. -
moleculez
veterán
-
Noxy
veterán
válasz
szekra #32110 üzenetére
4m-ről ha csak 1 mm-l arrébb kezded, vagy fejezed be a mérést szerinted mennyit fog tévedni?
A mérőszalagot meg kopp-ra oda tudod rakni, meg pontosan letudod olvasni a végén.
Nehogy má az App legyen ennek az oka, amikor optikai alapon te kezded, meg fejezed be a mérést.
Gyakorolj egy kihúzott mérőszalagon, oszt legközelebb pontosabb lesz.
Ilyen irányú igényekre meg ott vannak a lézeralapú távolságmérő eszközök. -
alex73
tag
válasz
szekra #30706 üzenetére
Lehet hogy számodra ezek szükségtelen dolgok de nekem munkába és otthon is ugyan az a számom és szeretnék pihenni mikor otthon vagyok. Ezért volna jó ha lenne profil otthon ,munka és akkor az otthoni esetén nem zavarná az vagy mikor dolgozom ismeretlen hívő nem zaklatna nem tudom munka közbe a telefont nézegetni a minden féle biztosító meg eladó a bocs nem érek rámondatból nem igazán ért és nekem ez a mondat is figyelem elterelő tud lenni. Napi 500km vezetés alatt. Arrol nem tehetek, hogy számodra személyes sértés hogy kimondom a véleményem bizonyos hiányosságok miatt. Sajnálom. De azt gondoltam ez meg oldható és nem egy egetrengető feladat egy telefonnak. Symbian is tudta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest